Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
dostałam sms od MAdzi: nie jestem w ciąży
:-(uuuuuu szkoda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dostałam sms od MAdzi: nie jestem w ciąży
Ja też Bebilon pepti, i na noc robie małej 180 ml z kaszką ryżową, potem na śniadanie też z kaszką 180ml, no i czasami jeżeli ma chęć to 150ml zje po obiadku już bez kaszki, czsami też tak jest, że na drugie śniadanie je kaszkę na gęsto. Yra a ile płacisz za puszkę? Ja np w niektórych aptekach płacę od 11 do 15zł, a w Nowej Farmacji coś ok 8zł...a jakie mleczko dajesz? i jakie to są puszki? my kupujemy bebilon pepti, i tak na miesiąc wychodzi ok 6-7 puszek. u nas mleko to na noc z kaszką musi być inaczej nie ruszy, i w nocy ale już bez kaszki dostaje , i nad ranem . zjada tak po ok 200-240 ml.
Aha no to chyba nie jest tak źle, mimo, że lekarka mi mówi, bym dawała małej ok 240ml, ale co ja mogę na to, kiedy ona tyle nie zje!my mamy enfamil premium i też jakieś 5-6 puszek na miesiąc, mleko jemy 3 razy dziennie i to tylko 180 ml.