reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Zgadzam się z blu:)Sinecod na zahamowanie kaszlu głównie w nocy potrzebne bo w dzień nalezy odkrztuszac.Herbapect jest na każdy rodzaj kaszlu albo homeopatyczny stodal polecam.Prawoslazowy tez dobry i tylko 2zł.Milenka dostała flegaminę w kroplach na dzień(do 16) i sinecod na noc i 40 minut ped antybiotykiem.
Ionka własnie moja glizdeczka od wczoraj tak zęby zatapia w moich rekach.Jak mnie znienacka nie ugryzie ałał ,az ślady mam.
milenka schudła przez tydzień az 400g przez ta chorobe lekka jak piórko 9400:(
Karalajna jutro raczej wszystko pozamykane .Piekę sernik bo jutro tez nagłe odwiedziny mamy.Śpijcie spokojnie mamusie i skarby:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry Wieczór!!! Ja dziś czasu nie miałam nawet iść się wysikać :) rano przemeblowanie robiłam u Frania i wyciągnęłam skrzynie w które pełno ciuchów dla Franko znalazłam :) a mialy być zakupy :) he he dzięki temu M.po południu kupil mi nowe kozaczki :) :) :) 13cm szpilka :) he he Teść padnie :) :) :) :)
Dziś Franko spać nie chcial :( wieczorem zasnął dopiero jak usiadłam przy łożeczku po turecku he he
Wieczorem zrobilam torcik dla M. z ananasem i orzechami :) :) mniam
Frotka buziaki dla Milenki
cc zdrowka !!! !!! Polecam to co Polusia :)

mam pytanko: sterylizujecie dalej butelki??
Jak Al skonczyl jakos pol roku to przestalam. Teraz nawet juz wrzatkiem nie przelewam ;-)

A u nas dzis jazda bez trzymanki. Osiwieje z zabkowaniem mojego Syna :no: Nie mam sily. Tak mi go zal. Dzis wrzeszczal z bolu!!!!!!!!!!! Dwie lapki wlozyl do buzki i tak bardzo plakal :-( Dalam mu paracetamol, ale przeciez nie moge go w kolko faszerowac :-( I ulewa okropnie :baffled: Nie wiem czy czworki mu sie powoli nie odzywaja :shocked2: Boze niech te zeby juz wyjda, bo naprawde mam dosc...........

Dzięki kochana, u nas pierwszy raz, a na dodatek daję małej furaginum i ma strasznie żółty mocz, a ja nie wiem czy to przez ten lek czy dzieje się coś innego, mąż kazał mi poczekać do piątku, jak się jeszcze raz zdarzy, że mała zesiusia się na ciemnożółto to do lekarza, bo już sama nie wiem... :dry:

Ciemnożóty mocz przy furaginum to norma, Ola jest na furaginum od 5 miesięcy i też po tabletce siusia na bardziej intensywny kolorek

karalajna gratuluje małemu pierwszej kupki na nocniczku :tak:

polusia ja akurat wierze że można na kogoś rzucić urok lub tzw uroczyć :tak: więc jeżeli ty w to wierzysz i pomogło to najważniejsze

ionka ja sterylizuje chyba tak już z przyzwyczajenia to robie :tak:

A ja miałam zacząć dietke i co mąż wyciągnoł mnie na pizze a potem byliśmy na zakupach. Kupiłam jogurty, płatki, owoce i od jutra nic mnie nie skusi zakazanego ;-)
Ol poszedł dopiero niedawno spać, ja jeszcze robie pranko więc poczekam i wywiesze.
Spokojnych snów życze :tak:

polusia Ty nasza czarodziejko;-)

Hej! Ale mnie głowa boli....auć...Mały średnio rano z kaszką, zjadł ze 3/4 w mękach, pewnie się zapchał bo dopiero teraz po dwóch dniach zrobił kupkę co się nie zdarzało do tej pory...No, ale spał dobrze i to najważniejsze...Dziś nie mam nic specjalnego w planach. Pewnie odwiedze rodziców, a M będzie się uczył bo sesja nadchodzi!
Miłego dnia:-)

witajcie
no dzis pozniejsze polozenie spac wczoraj zaskutkowalo pobudka o 6.40, wiec nie ma zle,
heronek ja dopiero dzis doczytalam o tej 4!!!!! kochana przytulam i wspolczuje ci bardzo, wiem co to za meki, wierze ze redankowi sie zmieni

u nas sliczna pogoda, M na spacerek pojdzie z mlodym, a ja kapiel i obiad,
u nas jakies sklepy beda czynne wiec wierze ze cos sie uda kupic, niektore osiedlowe otwieraja swiatek piatek

milego dnia!!

k_aralajna gratuluje pierwszej nocnikowej kupy :-)
ionka ja od samego początku nie sterylizowałam. Fakt faktem karmiłam piersia, ale min raz dziennie mały dostawał butle. Wtedy tylko przelewałam wrzątkiem. Jak miał jakieś pół roku to już tylko myłam butelki.
polusia w chwili desperacji człowiek wszystkiego się złapie, grunt, że pomogło :-)
Kochane ja przychodzę z wieścia: Wybraliśmy imię dla synka :-) Będzie Radek!!!
Przemek i Radek to chyba może być ;-) Będą jaja jak się okaże, ze jednak jest dziewczynka :-D

reklama
Do góry