frotka 74
Fanka BB :)
Witajcie.Cały dzień nawet laptop nie odpalony.Milenka tylko na rekach, dziecko leżace.Strach patrzec jak ja choroba zmogła niewiadomo jak i kiedyByłam dzis na rejonie u innego pediatry, niz ten ,którego do domu wzywam. Przepisała ten sam antybiotyk, poprzedni sie skończyl a nie przyjeła zalecanych dawek.Każdy syrop zwraca, ma odruch wymiotny jak tylko w ustach poczuje.Zaleciła też inne syropy wszystko w kroplach, podaje z piciem ,tak łatwiej przyjmuje.Postraszyła nas ,ze jak nie bedzie Milusia antybiotyku przyjmowała to zastrzyki niestety. W piatek do kontroli. Pociecha ,ze dzis o 5rano dostała ostatni raz czopek przeciwgoraczkowy i do teraz spokój.Śpi moja maleńka ale kaszel przeszkadza i ją budzi , mimo podanego zyrtecu i sinecodu. Miłoszek w lepszym stanie ,juz dobrzeje ale do końca tygodnia leki i siedzenie w domu.Żeby było mało stry mi sie rozłożył, wiec zazył leki i spi rzecz jasna pół dnia
Psychicznie jestem zdruzgotana i nie mam już cierpliwości.Jeszcze dieta od dzisiaj ...
Zdrówka i buziaczki dla Przemusia!
Heronek dla Redanka też dużo zdrowka! Goraczkę zbijam nurofenem 60 w czopkach, w ciagu max 15minut działają.
Madzia współczuje, Bartuś tyle chorujeOd razu szpital!
Polusiu i u Was choróbsko,zyczę zdrówka.Wogóle masę mamy tu chorowitek, ale sie rok zaczął
Wiolonczela a moze to ząbki u Elenki?
Polka Franko pewnie ząbkuje, u nas też przerwa była po pierwszych dwóch prawie 4 miesiące.Ukochaj skarbka:*
Psychicznie jestem zdruzgotana i nie mam już cierpliwości.Jeszcze dieta od dzisiaj ...
Zdrówka i buziaczki dla Przemusia!
Heronek dla Redanka też dużo zdrowka! Goraczkę zbijam nurofenem 60 w czopkach, w ciagu max 15minut działają.
Madzia współczuje, Bartuś tyle chorujeOd razu szpital!
Polusiu i u Was choróbsko,zyczę zdrówka.Wogóle masę mamy tu chorowitek, ale sie rok zaczął
Wiolonczela a moze to ząbki u Elenki?
Polka Franko pewnie ząbkuje, u nas też przerwa była po pierwszych dwóch prawie 4 miesiące.Ukochaj skarbka:*
Ostatnia edycja: