ramari
Fanka BB :)
nesia zaraz wrzucę na kulinarny :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polusia zdrowka dla Ciebie i Polenki!dzień dobry
oj kochane chyba umieram tak mnie wszystko boli. mała całą nockę przespała tylko rano zjadła kaszkę i zwróciła całą zobaczymy jak będzie dalej. M pojechał do pracy a Julka do babci bo jeszcze ją kaszle więc do szkoły nie bardzo.
lecę na śniadanko i wezmę jakieś leki.
miłego dzionka
Ramari zdrowka dla Przemusia! I oczywiscie moc zyczen z okazji 10 miesiecy!Dzisiaj Przemek ze mną w domu, nie dałam go do żłobka bo martwił mni ten jego kaszel. W nocy strasznie kaszlał, do tego stękał i popłakiwał.
Przemuś dzisiaj kończy 10 m-cy. Nie wiem kiedy to zleciało...
Dla Redanka rowniez zdrowka! Ja goraczke zbijam eferalganem.I Redan coraz gorzej, w nocy spalismy na zmiane z M, Mlody ma goraczke (pierwszy raz) i nie mogl spac inaczej niz na rekach....wiec sie zmienialismy....no i rano mu jeszcze nie zeszla....Dziewczyny, wiem, ze gdzies wczesniej pisalyscie, czym jeszcze mozna obnizac goraczke?Bo ten paracetamol w ogole nie dziala:-(. Przychodnia znowu jest nieczynna-kolejny bank holiday!!!Jak ten kraj funkcjonuje??? A szpital odpada...
Oj biedny Bartus Mam nadzieje, ze szybko minie i wroca do domu!dziewczynki dostałam sms od Madzi - Bartuś w szpitalu ma zapalenie oskrzeli i duszności
Maluchy pewnie byly przeszczesliwe jak wrocilas??A ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy. Nastrój kiepski :-(. Myślę jak maluchy znoszą rozstanie, ale nie dzwonię .
Oj same choroby Dla malego rowniez zdrowka zycze!Synek ma anginę niby już lepiej, ale dzisiaj na plecach i dekoldzie zobaczyłam plamki, już sama nie wiem co to??? Tryzdniówka z angina?