reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No ja mam nadzieje ze u Bartusia nie rozwinie sie bardziej.Teraz sobie dzremkuje zjadł obiadek,wypił mleko apetyt ma dobry i chumorek.Troche taki ciepły był ale temp nie ma,moze jak wariował to było mu ciepło_Obiadku nie robie zostało jeszcze od wczoraj.A ja non stopa chodze na kibel sikac mi sie chce ciągle.

reklama
Monia buziaki dla synusia!!!
Madzia kiedy robisz tescik?? Bo to sikanie to kolejny objaw.
Dziewczyny zdrowka dla Waszych maluchow!!!Straszne te chorobska:( Ja tez juz nei moge sie doczekac wiosny!

Frotka mój Damianek miał ten antybiotyk i wcale na niego nie poskutkował, potem skończylo się na zastrzykach, czego Tobie nie życze.
Ciesze się, że juz po świętach bo tylko by człowiek jadł i jadł i siedział a tak postanowiłam że przejde na dietke- chociażby ogranicze słodycze, zobaczymy czy się uda :))) pozdrawiam babeczki :)))

Laski ja polecam sok malinowy na przeziębienie -u mojego Antka tak przegoniliśmy katar :-) Troszkę do herbatki i nosek czysty ;-) Z tym, że sok robiony przez Babcie ... zatem z tych wypasionych ;-)

madzia wow ... ale się porobiło - 3mam kciuki za 2 kreseczki !!! Ja właśnie 2gi @ po ciąży :sorry2:

Zdrówka dla chorowitków !

Sprzedałam Antoniego Babci na pół godzinki, zatem BB i robię szybko cappuccino. Jutro od rana bieganie mnie czeka :confused: w drodze na spacer zauważyłam, że mi powietrze z opony uciekło :baffled: muszę świtem podpompować i do wulkanizatora skoczyć ... eh w końcu Nowy Rok ... w zeszłym roku w tym samym okresie złapałam 3 kapcie - pierwszy w grudniu a następne 2 (na raz) w drodze na Sylwestra!) Zatem tradycji musi się stać zadość :dry: i rok muszę zacząć od naprawy opony.

Mam już hot coffee zatem idę na TS :-)

edit:
myszowata kiedyś szukałaś maskary w kolorze blue - wklejam stronkę gdzie kupowałam swojego lancoma duuużo taniej - a niebieskie widzę, że też kosztują mniej niż czarne :-) http://www.e-glamour.pl/ Perfumy też okazyjnie można kupić ;-)

Ostatnia edycja:
hejka;-)

Marcuś drzemie, strach się bać mam nadzieję że najpóźniej o 21 pójdzie spać. Rozwaliliśmy mu dzisiaj dzień bo wybraliśmy się na zakupy do Ikei i był tak zainteresowany że z drzemki nici, no i odsypia teraz już 2h:szok:
Dziewczynki z racji tego że już po świętach i wątek świąteczny przeszedł do archiwum i nawe tęskno mi za nim :-Dto co myślicie o wątku o pierwszych urodzinkach naszych dzieci? jak wyprawiamy, kogo zapraszamy;-), co do jedzonka, jakie prezenty, co o tym myślicie? bo mi już pomału chodzi po głowie jak przygotować pierwszy roczek małego. Może któraś z Was doświadczona w zakładaniu wątków stworzy taki? Oczywiście jeśli uważacie że taki jest potrzebny.:tak:

polusia, ccaroline, frotka, Marcia zdrówka dla dzieciaków. Mój też troszkę kaszle :-(
n&h ja z kolei muszę jutro pojechać na przegląd :-) Miałam do 29 grudnia.
Kochane te, które napisały do mnie są już na liście. Proszę sprawdzić czy wszystko się zgadza.
Miłęgo wieczorku :-)

ajentka ja jestem za, jeśli chcecie to mogę założyć taki wątek :-)

hej kochana Ajentko watek swiateczny na wielkanoc odkopiemy :) dziewczyny szybko posprzatały forum;-)
ja jestem ZA nowym topiciem :)
Niko usnal wykapany juz....ale jaja narabał do wanny łobuz! mina Ł. bezcenna ha ha
mielismy isc na saune ale jednak nie. Nie mamy siły i byśmy chyba padli zatem dvd obejrzymy.

co do kartek to maja być własnoręczne?:p

reklama
Do góry