reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

polusia zdrówka dla córeczki.

Bartus tez ma katarek smaruje mu mascią majerankową i oddciągam,moze to na ząbki,bo zadnych objawów choroby nie ma.Jak zrobie test dam znac.

reklama
Witajcie!!!
Edit: Frotka, jestem za pomyslem z pocztówkami! :-) adresy dawać! i przypominać mi daty urodzenia! :-) tylko czy któraś z Was zechce wysłać kartkę Olci do Irlandii?? :-(

ja zapomnialam tez oczywiscie jestem za kartkami, super pomysl!!!!

Nocka masakra, pobudka juz o 11 i za chiny nie chcial spac, tylko sie bawic, skad ta energia????Redan znowu ma ten kaszel i katar..ech...

zdrowka wszystkim chorym!!!!

wiolonczela ja dawalam herbatki w butelce juz od 4 miesiaca....

Monia buziaki dla Pawelka!

kochane był pediatra: Julia już zdrowa a Pola ma zapalenie krtani i dostała encorton na to:( ale mi się zaczął Nowy Rok niech mnie :( martwię się już o nockę jaka będzie żeby tylko mała nie dostała duszności bo kurde nie wiem co zrobić.

polusia zdrówka córci!! :(

u nas też nowy rok zaczął się od choróbsk

U was też tak napadało????????? Nikt nie odśnieża, ludzie z łopatami odkopują swoje samochody by wyjechać.

Dodam, że non stop pada, antena nawet mi nie odbiera :p

Kurczę moja Milenka kaszle aż ją rwie.Zero apetytu, ledwie cos wypije.Co wypije to przez kaszel jej wraca.Dostała summamed, pulneo i pecto drill.Z tego jedynie antybiotyk wciskam dawę podzieloną na 4 przez kilka minut.Wcześniej podaje czopek antywymiotny.Kaszel troszke sie zmienia zobaczymy jutro ,najwyzej doktorkę wzywam znowu.
Polusia zdrówka Poluni:*CCaroline zdrówka dla Dawidka i Natalci:*
Monia buzki dla syneczka:***

Ostatnia edycja:
reklama
frotka oj to też nie fajnie u Was:( moja mała miała ten antybiotyk teraz na katar tylko doszła nam teraz niestety krtań. życzę zdróweczka małej laluni *)

ja dałam teraz ten encorton w tabletce, musiałam pokruszyć-wypiła bez zająknięcia, to dobrze bo przy Julce to do tej pory muszę na siłę jak jest niedobre lekarstwo.

kurcze niech ta zima się już skończy bo te nasze dzieciaczki strasznie chorują

Do góry