reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Polusia , Frotka zdrówka dla Poli i Milenki, oby dziewczynki szybko wyzdrowiały

madzia84 no no :-D coś mi to na fasolinke wygląda, rób teścior i daj znać :tak:

Zdrówka dla wszystkich chorowitków :tak:

My dzisiaj wróciliśmy do domku , mała padła :tak: więc mam czas żeby nadrobić Was
Spokojnej nocki życze

Dzień Dobry! Ale sypie! A w pogodzie mówili dziś rano, że dzień bez opadów się zapowiada he he;-)Mały ładnie sprzespał minioną mockę. Ja boleśnie ugryzłam się w język:baffled::dry:A teraz lecę szybko po pieczywko do sklepu póki M jest jeszcze w domu, potem nie będę miała jak wyjść...
Miłego dnia:-)

Dzien dobry! U nas tez sypie na maxa. M odsnieza podjazd, a ja ogarniam dom bo mamy dzis kolede popoludniu. Ola odsypia nocke, bo poplakiwala i nie mogla spac:(
Milego dnia!

Zdrowka chorowitkom!!

ja mam kolede w srode ;) i nic nie mam -nawet swieczek ;) ale zdaze pozyczyc u mamy choc kropidlo ;)

kurcze dwa tyg laby i dzis do pracy ale mi sie nie chce ;( dobra koniec bo Alan na kolanach dlugo nie wytrzyma ;)

Witajcie
u nas nocka........zastanawiam się czy to noca mozna było nazwac. Ł. nie mogl usnac do 3 ja sie ciagle budzilam Niko od 2 stwierdzil- po co spac 2h lezał i sie rozgladał i sie przemieszczał
rezultat oboje zmasakrowani a mały nic. Wstał tak jak zwykle przed 8

u nas nie napadało ale szklanka straszna. Mielismy dzis jechac do pradziadkow Nikiego ale jutro pojedziemy i eszcze jutro jadę do szkoły ble.
dzisiaj tylko zakupy spacerek i spanie ;-)

my bez koledy. u nas co dwa lata. uf. chociaz u mnie na wsi w zeszłym roku był ksiadz moj z LO wiec bylo luzno- swiat jest mały.

reklama
dzień dobry :)
oj kochane chyba umieram tak mnie wszystko boli. mała całą nockę przespała tylko rano zjadła kaszkę i zwróciła całą :( zobaczymy jak będzie dalej. M pojechał do pracy a Julka do babci bo jeszcze ją kaszle więc do szkoły nie bardzo.

lecę na śniadanko i wezmę jakieś leki.
miłego dzionka :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry