reklama
ramari
Fanka BB :)
Top Secret
WAŻNE!!!

SylusiaSW
Kochająca:)
aaaaa z roztargnienia usunęłam się z naszej zamkniętej galerii
!
Chyba musze iść spać!
Spokojniej nocki dziewczynki!

Chyba musze iść spać!
Spokojniej nocki dziewczynki!
Moni27
Monika
Polusia , Frotka zdrówka dla Poli i Milenki, oby dziewczynki szybko wyzdrowiały
madzia84 no no
coś mi to na fasolinke wygląda, rób teścior i daj znać 
Zdrówka dla wszystkich chorowitków
My dzisiaj wróciliśmy do domku , mała padła
więc mam czas żeby nadrobić Was
Spokojnej nocki życze
madzia84 no no

Zdrówka dla wszystkich chorowitków

My dzisiaj wróciliśmy do domku , mała padła

Spokojnej nocki życze
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Bartus spi,pobawił sie popłakał najadł i spi ten katar mu przeszkadza.Dobrej nocy.
M
myszowata
Gość
Dzień Dobry! Ale sypie! A w pogodzie mówili dziś rano, że dzień bez opadów się zapowiada he he;-)Mały ładnie sprzespał minioną mockę. Ja boleśnie ugryzłam się w język
A teraz lecę szybko po pieczywko do sklepu póki M jest jeszcze w domu, potem nie będę miała jak wyjść...
Miłego dnia:-)

Miłego dnia:-)
marela
Podwójna marcóweczka ;)
ja mam kolede w srode
i nic nie mam -nawet swieczek
ale zdaze pozyczyc u mamy choc kropidlo 
kurcze dwa tyg laby i dzis do pracy ale mi sie nie chce ;( dobra koniec bo Alan na kolanach dlugo nie wytrzyma
kurcze dwa tyg laby i dzis do pracy ale mi sie nie chce ;( dobra koniec bo Alan na kolanach dlugo nie wytrzyma
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Witajcie
u nas nocka........zastanawiam się czy to noca mozna było nazwac. Ł. nie mogl usnac do 3 ja sie ciagle budzilam Niko od 2 stwierdzil- po co spac 2h lezał i sie rozgladał i sie przemieszczał
rezultat oboje zmasakrowani a mały nic. Wstał tak jak zwykle przed 8
u nas nie napadało ale szklanka straszna. Mielismy dzis jechac do pradziadkow Nikiego ale jutro pojedziemy i eszcze jutro jadę do szkoły ble.
dzisiaj tylko zakupy spacerek i spanie ;-)
my bez koledy. u nas co dwa lata. uf. chociaz u mnie na wsi w zeszłym roku był ksiadz moj z LO wiec bylo luzno- swiat jest mały.
u nas nocka........zastanawiam się czy to noca mozna było nazwac. Ł. nie mogl usnac do 3 ja sie ciagle budzilam Niko od 2 stwierdzil- po co spac 2h lezał i sie rozgladał i sie przemieszczał
rezultat oboje zmasakrowani a mały nic. Wstał tak jak zwykle przed 8
u nas nie napadało ale szklanka straszna. Mielismy dzis jechac do pradziadkow Nikiego ale jutro pojedziemy i eszcze jutro jadę do szkoły ble.
dzisiaj tylko zakupy spacerek i spanie ;-)
my bez koledy. u nas co dwa lata. uf. chociaz u mnie na wsi w zeszłym roku był ksiadz moj z LO wiec bylo luzno- swiat jest mały.
reklama
dzień dobry 
oj kochane chyba umieram tak mnie wszystko boli. mała całą nockę przespała tylko rano zjadła kaszkę i zwróciła całą
zobaczymy jak będzie dalej. M pojechał do pracy a Julka do babci bo jeszcze ją kaszle więc do szkoły nie bardzo.
lecę na śniadanko i wezmę jakieś leki.
miłego dzionka
oj kochane chyba umieram tak mnie wszystko boli. mała całą nockę przespała tylko rano zjadła kaszkę i zwróciła całą
lecę na śniadanko i wezmę jakieś leki.
miłego dzionka