ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Witam w Nowym Roczku wszystkim życzę spełnienia i zdrówka!!
U nas szpital, dzieciaki mają anginę mąż chory i mnie coś bierze.
U nas szpital, dzieciaki mają anginę mąż chory i mnie coś bierze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja butli nie dawalam, dopiero jak były te upały w lipcu, to czasem wodę mu proponowałam, ale on i tak zwykle nie chciał.Co do karmienia to ja karmiłam 6mcy, strasznie żałuje, że się poddałam, mała nie chciała jesc z piersi, bałam sie że głodna to podawałam butle i tak sie przyzwyczaiła, a mogłam ja przegłodzic, no ale wiecie jak to jest, obawa, że dziecko głodne, albo w piersiach mało mleka, tym bardziej że laktatorem nie umiałam tego wcale dużo sciagnąć, wtedy przydała by sie dobra wrózka która by wspierała i nie pozwalała podawac butli, dziewczyny karmiace, a wy dziecim dawałyscie w butli jakas wode czy cos, czy tylko mleko z piersi
No pewnie że tak Ty będziesz miała gorzej - tyle kartek do PolskiEdit: Frotka, jestem za pomyslem z pocztówkami! :-) adresy dawać! i przypominać mi daty urodzenia! :-) tylko czy któraś z Was zechce wysłać kartkę Olci do Irlandii?? :-(
I tak powstają plotki ))madzia zafasolkowana?: ) dopiero doczytałam GRATULACJĘ!
I tak powstają plotki ))
No pewnie że tak Ty będziesz miała gorzej - tyle kartek do Polski