reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja się chyba bym nawet nie zastanawiała, bartuś miałby tatę na co dzień, ty pomoc męża no i przede wszystkim męża. a do rodzinki co jakiś czas byście mogli przyjeżdżać, no ale to wasza decyzja, ja napewno na odległość tak bym nie chciała żyć i robiłabym wszystko aby być razem.

reklama
patriotka z Ciebie madzia fajnie. Ja tam chyba bym mogła zreszta jestem w tym samym kraju tylko w innym miescie a i tak z dala od swoich znajomych i swojej rodziny, ale z mężem, to dla mnie priorytet rodzina razem, no i nie wyobrazam sobie życ bez meza a Elena bez taty. Mż ja od dziś Heronek i juz jest cięzko - od rana chce mi sie jesc, jak nigdy

hej dziewoje :)
wszystkiego najlepszego w nowym roku, duzo zdrowia dla Was, bliskich i maluchow oczywiscie, samych wesolych dni i jeszcze raz pieniedzy:)

my spedzilismy sylwestra bez Frania, byl u dziedkow. My sobie posiedzielismy ze znajomymi, odpoczelismy troche tzn dluzej pospalismy i zatesklnilismy za Franulem. Dziadkowie przeszczesliwi, ze Franio byl z nimi, spal slodko i nawet jednego oka nie otworzyl jak strzelali, dopiero jak przestali to sie obudzil na mleko;) Franio jak poszedl do dziadkow, to byl przeszczesliwy, az piszczal z radosci, ze moze sie z nimi pobawic, wieczorem zaslal u nich bez problemu, wiec z czystym sumieniem go zostawilismy:)
yra wszystkie Franie to fajne chlopaki, ale licz sie z tym, ze bedzie z niego niezly łobuziak :D
madzia trzymam kciuki za wynik testu:)
asia mniej nerwow kochana, dbaj o swoja pocieche w brzuszku

ja spisalam przed chwila swoje postanowienia noworoczne, oby sie udalo je zrealizowac;)

reklama
Witam!
DZIEWCZYNKI WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU A CO NAJWAŻNIEJSZE DUŻO ZDRÓWKA :tak::tak::tak:!

My po świątach oprócz prezentów mamy jeszcze okropną wysypke prawie na całym ciele... ech albo śledzie albo czekolada- mamusi pazerność wyszłą!No cóż teraz sie oczyścimy...
Zawaliłam też próbę odstawienia małej od cyśka... rety jakie to trudne przy tak małym dziecku... Macie może jakąś radę - Pomocy:szok:!
Lecę teraz troszkę poprasować bo przez święta troszkę się nazbierało !!!
A i wyszły nam 2 kolejne ząbki w czasie Świąt !!!

Ostatnia edycja:
Do góry