reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzisiaj miałam dziwny apetyt jadłam sledzie i słodkie naraz.A tak jak pisałam kreci mi sie w głowie mam wrazliwsze sutki.Zrobie test,bo tez jestem ciekawa.A gdyby była fasolka to bysmy z M sie cieszyli:)
Madzia zrob test, moze dolaczysz do zafasolkowanych marcoweczek:) Zycze aby bylo po Waszej mysli!

Witajcie

U nas ostatnio same problemy :-( Dlatego jakoś nie mam ani siły, ani weny, żeby pisać częściej. Wybaczcie, że nikomu nic nie odpiszę. Postaram się poprawić w najbliższym czasie.

Dobrej nocy!
[/CENTER]
Asia co sie dzieje? Glowka do gory, nie zamartwiaj sie! Przytul sie do synka, poglaskaj brzuszek napewno humor sie poprawi!

reklama
Dzięki dziewczyny. Ze zdrowiem w porządku. Już to siedzi we mnie od bardzo długiego czasu, ale po prostu jest mi głupio Wam o tym wszystkim pisać. Mamy straszne problem z moim bratem, ale jest mi po prostu wstyd o tym mówić. Jestem już tak wykończona psychicznie, ciągle ryczę i boję się, że te moje nerwy źle wpłyną na moje maleństwo.

Asia może top secret pomoże. nie ma się co wstydzić, mój tata zawsze mi mówi że wstyd to kraść i z dupy spaść- przepraszam za wulgaryzm

Madzia daj znac czy to fasolka daje znaki o sobie, czy cosik innego, mam nadzieję, że bedzie po Twojej myśli, a jakby co to mężowi każesz ostac w kraju?

reklama
Ja Ciebie Madzia rozumiem! Moj M tez ciagle wyjezdza, ciezko nam osobno. Przed ciaza bylam z nim prawie 7 lat w anglii ale nie moglabym tam mieszkac. Polska mimo wszystko to moj dom, tu sa bliscy i znajomi.

Do góry