reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

zdrowka dla wszystkich chorych!!!!

polka ja mam to samo zdanie co wszystkie dziewczyny. W ogole dla mnie jest nie do pomyslenia, co dzieci chca miec na komunie???Gdzie te czasy co zwykly rower, zegarek lub ksiazka wystarczala? 4 tys na komunie?U nas w rodzinie chrzestni na slub daja po 1tys, 1,5tys....

Redan juz w zlobku sam, dzisiaj tylko na 4 godzinki, ale jak go zostawialam, to sie bardzo poplakalam, dalej placze...Nawet nie sadzilam jak trudne to jest....
Ja chora na maxa, wczoraj mialam 40 stopni goraczki i sama bylam z Mlodym, nie pamietam dokladnie jak mu dalam kolacje, jak go polozylam spac. Masakra....Dobrze, ze nic sie nie stalo zlego. Mam nadzieje dzisiaj bedzie lepiej...

Milego Dzionka!

reklama
Witajcie!

zdrowka dla wszystkich chorych!!!!

polka ja mam to samo zdanie co wszystkie dziewczyny. W ogole dla mnie jest nie do pomyslenia, co dzieci chca miec na komunie???Gdzie te czasy co zwykly rower, zegarek lub ksiazka wystarczala? 4 tys na komunie?U nas w rodzinie chrzestni na slub daja po 1tys, 1,5tys....

Redan juz w zlobku sam, dzisiaj tylko na 4 godzinki, ale jak go zostawialam, to sie bardzo poplakalam, dalej placze...Nawet nie sadzilam jak trudne to jest....
Ja chora na maxa, wczoraj mialam 40 stopni goraczki i sama bylam z Mlodym, nie pamietam dokladnie jak mu dalam kolacje, jak go polozylam spac. Masakra....Dobrze, ze nic sie nie stalo zlego. Mam nadzieje dzisiaj bedzie lepiej...

Milego Dzionka!

zdróweczka zycze i nie płacz bedzie dobrze:)

Hej dzieki wszystkim za zyczenia dla Jasia:)

u nas noc nawet spoko tylko o 4 go musialam do lozka wziasc bo juz chyba nie chcial spac tylko sie bawic ale nie dziwota skoro poszedl spac o 17.30 ale do 8 jeszcze jakos dokimalismy.teraz bawi sie na kocu.

Polka ta rodzina meza to rzeczywiscie jakas cholota ja nigdy nikogo sie nie bede pytac co chca bo dzieci nie maja zachomowan jeszcze przeciez

heronek zdrowka kochana

co do pampersow to u nas dada nie przemaka:)

jupii jutro sylwestre:) niesety bez meza:(BUUUUUUUUUUUUUUU

Hej dzieki wszystkim za zyczenia dla Jasia:)

u nas noc nawet spoko tylko o 4 go musialam do lozka wziasc bo juz chyba nie chcial spac tylko sie bawic ale nie dziwota skoro poszedl spac o 17.30 ale do 8 jeszcze jakos dokimalismy.teraz bawi sie na kocu.

Polka ta rodzina meza to rzeczywiscie jakas cholota ja nigdy nikogo sie nie bede pytac co chca bo dzieci nie maja zachomowan jeszcze przeciez

heronek zdrowka kochana

co do pampersow to u nas dada nie przemaka:)

jupii jutro sylwestre:) niesety bez meza:(BUUUUUUUUUUUUUUU

Ja równiez daje duzego buziaczka dla Jasia:),a my tez uzywamy dada.

Dzieki dziewczyny!!!Wiem, najgorsze sa te pierwsze dni....Redan juz jest w domu i spi grzecznie. Podobno duzo plakal i marudzil, musialy go trzymac na rekach caly czas, tylko wtedy byl spokojny. Do tego nie zjadl obiadu, no ale to pewnie przez ten stres..Chyba juz bedzie tylko lepiej.

reklama
Witajcie
u nas nocka fatalna Niko tak płakał co chwila...za to w dzien ok ...ładnie zjadł obiadek i sniadanie tylko deserek tak sobie
u nas pampki nie przemakaja- piluchomajtki to super sprawa tylko jak spora kupka jest to czesto Niko stopy ma brudne ;-) przy zdjemowaniu czasem sie umorusaja

dziewczyny Na Rok 2011!!! Duzo zdrowia, sily, radosci, pociechy z dzieci i mezow. Pomyslnosci, pogody ducha!!!!!!
ja juz jutro nie zagladne bo rano fryzjer potem sale ozdabiamy jedziemy odebrac jedzonko i o 18 goscie...

Do góry