Witajcie swiatecznie!!!
U nas ciche i spokojne swieta byly, jak to z dala od rodziny, dobrze, ze jest internet i telefon...Redan w wigiliue zjadl troche ryby po grecku i zwymiotowal zaraz...cos nie teges to moje gotowanie mi wychodzi...
Prezenty super. Tylko te nocki sa koszmarne, nawet w swieta Mlody nie da nam odpoczac...Ale dzisiaj za to moja siostra dala mi najlepszy prezent, zostala z Redankiem, a my z M wybylismy do kina na "Little Fockers". Jak dawno w kinie nie bylam....super, ale telefon trzymalam na kolanie...hehehehe
yra gratulacje zebolka!
polusia nesiaa wszystkiego naj z okazji rocznic!!!!
blu zdrowka dla Karolka!!!
ionka to rzeczywiscie swieta do zapamietania!mam nadzieje woda juz jest...
frotka alez swieta w drodze mieliscie...
Milego swietowania!!!
U nas ciche i spokojne swieta byly, jak to z dala od rodziny, dobrze, ze jest internet i telefon...Redan w wigiliue zjadl troche ryby po grecku i zwymiotowal zaraz...cos nie teges to moje gotowanie mi wychodzi...
Prezenty super. Tylko te nocki sa koszmarne, nawet w swieta Mlody nie da nam odpoczac...Ale dzisiaj za to moja siostra dala mi najlepszy prezent, zostala z Redankiem, a my z M wybylismy do kina na "Little Fockers". Jak dawno w kinie nie bylam....super, ale telefon trzymalam na kolanie...hehehehe
yra gratulacje zebolka!
polusia nesiaa wszystkiego naj z okazji rocznic!!!!
blu zdrowka dla Karolka!!!
ionka to rzeczywiscie swieta do zapamietania!mam nadzieje woda juz jest...
frotka alez swieta w drodze mieliscie...
Milego swietowania!!!