reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie swiatecznie!!!

U nas ciche i spokojne swieta byly, jak to z dala od rodziny, dobrze, ze jest internet i telefon...Redan w wigiliue zjadl troche ryby po grecku i zwymiotowal zaraz...cos nie teges to moje gotowanie mi wychodzi...
Prezenty super. Tylko te nocki sa koszmarne, nawet w swieta Mlody nie da nam odpoczac...Ale dzisiaj za to moja siostra dala mi najlepszy prezent, zostala z Redankiem, a my z M wybylismy do kina na "Little Fockers". Jak dawno w kinie nie bylam....super, ale telefon trzymalam na kolanie...hehehehe

yra gratulacje zebolka!

polusia nesiaa wszystkiego naj z okazji rocznic!!!!

blu zdrowka dla Karolka!!!

ionka to rzeczywiscie swieta do zapamietania!mam nadzieje woda juz jest...

frotka alez swieta w drodze mieliscie...

Milego swietowania!!!

reklama
Witam!
My wrocilismy z obiadku u mojej mamy i teraz odpoczywamy sami w domu. Swieta udane ale za szybko minely niestety:(
Ionka wspolczuje awarii:( Oby szybko wszystko naprawili!
Frotka u nas tez taka pogoda:( Szkoda, ze tyle czasu spedziliscie w drodze.

Milego wieczoru!

Hej świątecznie:)zaglądam bo zmuszona byłam sprawdzić przepis na bułki.Zostalismy bez pieczywa,myślałam ,że wiecej było w zamrażarce.
Polusia i nesiaa gratuluję pięknych rocznic i prezentów:)Blu zdrówka dla Karolka!
Ionka tez miałas przeboje w swięta, nie zazdroszczę:(
Yra gratuluje zebulka raz jeszcze:)Też odkryłam szóstego zęba,dzisi prawą górną dwójkę:)
Dołączam do miłosniczek książek:) Niestety nie dostałam ani jednej za to obdarowałam dzieci i bliskich:)Miłego świątecznego wieczorku:)

hej :-)

Witam sie po swietach ciezsza zapewno o kilka kg.
Dopchnelam sie piwem , czekolada i chipsami, jutro spowrotem dieta.
Mysle nad Dukanem, bo kolezanka zastosowala i efekt jest swietny ! Zobaczymy.

Buziaczki dla Was, a teraz lece sie kapac i do lozka. :-)

witajcie wieczorkiem;-)

my z pawelkiem zostalismy u moich rodzciow,m wrocil do domku dzis, przyjedzie na sylwestra, mlody spi, system jednej drzemki sprawdza sie:tak:, choc zab daje o sobie znac i dzis w nocy bylo godzinne niespanie, ale dalismy rade, u nas straaasznie mrozno, a jeszcze musialam teraz z tata jechac do lasu bo odwozil babcie i zgubil tel w zaspie jak stanal za potrzeba, na szczescie znalezlismy ;-)

problem tylko w tym ze znow mamy wysypke i nie wiem skad:-(, czy od wczorajszej zupki z pomidorkiem czy od dzisiejszej wedlinki bo mowilam m zeby mu nie dawal, ale to jak grochem o sciane...:wściekła/y:od kaszki jablkowej chyba nie a nic nowego nie dostawal ech,szkoda gadac z tym naszym biednym malym alergikiem

ionka
z ta woda to wspolczuje, jak dajecie rade? basen dobry pomysl,a moze juz woda jest?

hejka
tyle przygotowan i juz po...
szkoda
my dopiero co wrocilismy od znajomych. juz padam. chaos totalny w te 3 dni ale było super miło wesoło :)
mlody sie kapie dopiero! ale co tam dostał warsztacik i bedziemy sie bawic do upadłego ;)

Święta świeta i po świętach:) dobrze bo też pare kg przybedzie - mama wałowke przywiozła i teściówka tez wyprwake nam dała!! a juz 3 kg było mniej niz sprzed ciąży!!!:) ale wszytko elegancko sie udało - a stresa mialam ...nawet noga złamana K nie popsula nam świąt:D

Karolajna u nas na bank pomidor uczula i nawet jak ja zjem to Gabek od razu ma placki-teraz czysta buzka i uważam na pomidory-dzis podalam morele i zobazcymy co ona na to:)

Polusia , Nesiaa wszystkiego naj z okazji drewnianych rocznic!!!!

Blu zdrowka dla Karolka!!!

Ionka wspólczuje kochana-ja nie nawidze cos planowac a potem odwoływac..święta nie tylko wyjątkowe dzięki Ol ale i z przebojami:D

jest woda!! :-D jest radosc!! :-D

och, jak przyjemnie jest pójść sie wysikać i spuścić wodę ;-) i ręce umyć normalnie ;-)
pozmywać.
ech ;-)

z tego powodu, że trzeba było oszczędzać wodę, moi panowie cały dzień pili piwo (nie ma to jak dobra wymówka) hehe ;-)

byliśmy jednak my u znajomych, a nie oni u nas- ze zrozumiałych powodów. Ol była bardzo onieśmielona i pierwsze pol godziny minęło na uspakajaniu, że mama i tata jej nie zostawią. potem już ok, koleżanki (znajomi mają córkę o miesiąc starszą) bawiły się równolegle :-)

a teraz z tej radości, że jest woda popijam sobie whiskey z colą i limonką :-)

reklama
Dzień Dobry:-) No i już po Świętach! Ale to szybko zleciało:zawstydzona/y:Tak się cieszę na ten właśnie rozpoczynajączy się tydzień bo M ma urlop i w końcu będę odciążona!Super:tak:Dziś na 12 idę do kosmetyczki, a wracając zrobię małe zakupki. Muszę też pomyśleć o prezencie dla moich rodziców bo za kilka dni mają 30 rocznicę ślubu:tak:Franko właśnie drzemkuje z tatą, nockę ładnie przespał, śniadanko zjadło, więc tylko sie cieszyć:tak:
Miłego dnia:-)
ionka super, że już jest ta nieszczęsna woda!

Do góry