reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

gratuluje kochane rocznic!

Niko tak jak mowilam padł o 17 i obudził się przed 19 i teraz usnął...potancował z dziadkami i ciotkami :-) Wszyscy go podziwiali patrzył się na światełka
:))))))))

uciekam troche pohasac w rytmach waka waka i jutro dalej swietujemy i koniec...nareszcie ;P

reklama
no to widzę, ze swięta udane, a u mnie, jak pisałam na T.S. brak wody.
będzie co wnukom opowiadać, hehe ;-)
poza tym też ok :-) Ol zajadała sie najbardziej opłatkiem :-D z pchacza tez zadowolona, od razu sie nim zajęła :-)

nesiaa, polusia najlepszego! :-)
Tabasia, napisze Ci priva.

Witajcie kochane zapewne słodko śpicie:)Przed wyjazdem nie zdażyłam Wam pożyczyć a ponieważ świeta wciąż trwają to Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Świąt!
Wyjechalismy w czwartek i cudem dojechalismy do rodziców.Była taka mgła,że jechalismy w porywach do 40km/h zamiast półtorej to trzy godziny.Widoczność max 30 metrów, drogia białe, nie posypane nawet, koszmar.Wigilia spokojna była nas 6 i moje dzieci.Odwiedziłam braciszka na cmentarzu["] mało nóg nie połamałam ,wszedzie lód , woda bo odwilż przyszła.Pierwszego dnia po śniadanku wyjechalismy do teściów i powtórka z rozrywki ,tym razem opady śniegu utrudniały jazdę i oblodzona droga, nawiewało też z pól i samochody sie miejscami zakopywały.Nie zdążylismy na obiad ,znowu ponad 3 godziny w samochodzie.Nie pisze sie wiecej na takie objazdowe swięta, jeszcze z dziećmi ...Dzisiaj sami w domku, będzie jak być powinno od razu.Ogólnie było fajnie, dzieci zadowolone, wszędzie czekały prezenty pod choinkami.Dostalismy zaproszenie na przyspieszony ślub 15stycznia:)brat mojego T sie żeni a koscielny wezmą latem:)Cieszę sie:)
jeszcze nadrobię grupy i dobranoc:*

Tabasia jak ok 6-7 tc zaczęłam brać luteinę...w 8-9tc poszłam do innego lekarza i usłyszałam, że progesteron w zasadzie nie pomaga podtrzymać ciąży (tu usłyszałam cały wykład wyjaśniający), ale jak to ten lekarz stwierdził "przepiszę ci jeszcze te luteinę, żebyś mi potem nie mówiła, że ci nic nie dałem"...potem w "Oczekiwaniu na dziecko" przeczytałam, że progesteron już nie jest zalecany na podtrzymanie ciąży i, że w zasadzie lepiej go nie brać - Tak jak piszę ja brałam, nie wiem czy dzięki temu donosiłam ciążę czy nie...ciężko doradzić...moja mama brała całą ciążę i jestem cała i zdrowa. W zasadzie z lekarzem się raczej nie dyskutuje, ale co zrobić jak każdy lekarz co innego radzi...
polusia nesia najlepsze życzenia z okazji rocznic! Wielu kolejnych lat razem - w szczęściu!
polusia też dostałam książki nigelli lowson - " Nigella świątecznie" i "Nigella gryzie":tak:
yra gratulacje!
ionka współczuję, macie już te wodę?
blu zdrowia dla Karolka!
frotka oj współczuję tych przeżyć na drodze, u nas też istne lodowisko - zabić się można idąc!

Witajcie! Święta, Święta i zaraz będzie już po...My dziś ruszamy do teściów. Wczoraj byliśmy u moich rodziców. Dostaliśmy mega dużo jedzonka na wynos, a w domu okazało się, że duży pojemnik sałatki się otworzył w torbie i całość wyleciała oblepiając wszystko co było w torbie - ale miałam sprzątania! Franuś też popróbował dań świątecznych: łosoś z patelni, pasztet, sernik:tak:Dzisiejsza nocka w miarę tzn od 20 do ok 23 było kilka pobudek, ale potem spał ładnie do 7.30:tak:
Miłego dalszego świętowania:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry :)
kochane ale sypie śnieg u nas, zrobiło się już całkiem świątecznie :)
nocka przespana do 7:10 a teraz biega po domu na raczkach i każdemu dokucza :)
dziś jedziemy do moich rodziców na obiadek, znowu się objem :) ale co tam jutro jadę do spa to powiem żeby coś zrobiloi z moimi zbędnymi kilogramami, może tak się da :)

nesiaa kochana życzę Wam kolejnych 105 lat szczęścia i miłości *)

ja dzisiaj mam 5 rocznice i dostałam od M piękną rzeźbę z alabastru i z białego złota piękny łańcuszek z wisiorem swaroskiego :)

myszowata ja dostałam "kuchnia przepisy z serca domu" nigella lawson, już patrzyłam na niektóre przepisy i niedługo będę próbowała :)

blu zdróweczka dla Karolka, bidulek ale się nachoruje w tym roku :( oby w przyszłym było lepiej- tego życzę :)

życzę dalszego miłego świętowania :)

braku wody ciąg dalszy.
gości odwołałam... ale za to dostaliśmy zaproszenie od sąsiadów na świąteczna kapiel hehe ;-)

o ła ionka no to macie super święta:sorry2:, no faktycznie będzie co wspominać ;) a jakby co to po kąpieli na resztę zapraszam do nas ;)

Polusia- wszystkieigo naj naj z tak fajowej rocznicy ;) a M sie spisał ;) pozazdroscic ;)

a książek dziewczynki pozazdrościć - gdybym tylko miała swoją chałupkę to jeden pokój byłby u mnie biblioteczką ;) jestem maniaczką kupowania książek ale w tej chwili niestety ograniczoną bo i tak prawie wszystkie musiałam zostawić u rodziców po przeprowadzce ;( , ale nic ja to czuję że kiedyś znowu będę mieszkaćw domku ;))))

edit: a tak w ogóle to zauważyłam że większość świętuje ;) pustka tutaj ;) ( i dobrze :tak:) a ja w końcu mam czas na bb ;)

Ostatnia edycja:
W trakcie trwających Świat...
...rozrzuceni po całym świecie, czujemy się w tym czasie jedną wielką rodziną.
Korzystając z tej cudownej okazji pragnę życzyć Wam, zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, z dala od problemów życia codziennego.
A w Nowym Roku dużo radości, dobroci od ludzi, powodzenia w życiu zawodowym i osobistym i tradycyjnie dużo dobrego światła...

reklama
Do góry