reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ZDROWYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, SPĘDZONYCH W ATMOSFERZE MIŁOŚCI I RODZINNEGO CIEPŁA

Ps. nie przemęczajcie sie w kuchni :sorry2:
Ja gotowałam pierwszy raz kompot z suszu. Z internetu znalazłam fajny przepis. Dodaje sie plaster cytryny i ten susz sie z cytryną zalewa sie zimną wodą na 3 godzinki, dodaje cynamonu ze 3 szczypty i gotuje się 30 minut. Jak dla mnie to o niebo lepsze niz ten co zawsze u mnie mama gotuje :-p

Ja jeszcze w robocie siedze, czekamy aż nas puszcza, a mąż z dziećmi w domu czeka na mamusie :)

reklama
Kachane Witajcie! Wpadam dosłownie na moment - wiadomo szalony dzień!;-) Muszę Was wszystkie mocno wyściskać i wycałować światecznie !!! Życzę Wam i Waszym rodzinom wszystkiego naj na te Święta - wielu pięknych niezapomnianych chwil, uśmiechu na twarzy i prawdziwie rodzinnej atmosfery przy świątecznym stole! CAŁUSKI!!!

to są wyjątkowe Święta bo z naszymi kochanymi dziecmiiiiiiiii :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Rok temu pływały w brzuszkach... łezka się w oku kręci
Szkoda, ze nie mozemy podzielić się opłatkiem
Ramari ale jaja u Was :) Fajnie i gratulujemy siostrze!!
u nas spokojnie Niko spi ostatnie ryby sie pieką wsio gotowe nic tylko czekać na Wigilie

Kochane,
życzę Wam żeby te Święta upłynęły Wam w spokoju i rodzinnym cieple,żeby Mikołaj okazał się chojny,no ale przede wszystkim dużo miłości i zdrowia moje drogie:)
Buziaczki dla bąbelków, tak jak Marcia napisała aż się łza w oku kręci jak pomyśli się że te maluchy rok temu mieszkały w naszych brzuszkach:''''''''''eh a teraz już takie duże:)
ramari-gratulacje dla siostry,ale macie super święta:(

ZDROWYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, SPĘDZONYCH W ATMOSFERZE MIŁOŚCI I RODZINNEGO CIEPŁA

Ps. nie przemęczajcie sie w kuchni :sorry2:
Ja gotowałam pierwszy raz kompot z suszu. Z internetu znalazłam fajny przepis. Dodaje sie plaster cytryny i ten susz sie z cytryną zalewa sie zimną wodą na 3 godzinki, dodaje cynamonu ze 3 szczypty i gotuje się 30 minut. Jak dla mnie to o niebo lepsze niz ten co zawsze u mnie mama gotuje :-p

Ja jeszcze w robocie siedze, czekamy aż nas puszcza, a mąż z dziećmi w domu czeka na mamusie :)
jak lubisz goździki to dodaj jeszcze kilka będzie jeszcze bardziej super

witajcie dziewczynki!:-)
tez chcialabym pozyczyc wam kochane zdrowych i wesolych;-)

u nas tez ostatnie przygotowania, facetow wywalilysmy na spacer z dzidziolkiem a z mama ostatnie sprzatanko itp. ja dostalam okres:-( ale daje rade, juz nawwet nie boli po nurofenie;-) a juz myslalam zemoze bede kolejna zafasolkowana he he ale nie jeszcze nie teraz, a spoznil sie z tydzien...

jeszcze raz samych radosnych chwil, spokoju i duuuzo radosci, buziaczki!!:tak:

ramari cudowna wiadomosc gratulacje dla siostry!!!

Ja wlasnie wrocilam od taty, zawiozłam mu wielki kosz smakolykow i preznt. Nie chcial tu na wigilie przyjechac :( wiec jutro z rana cala rodzinka jedziemy tam z obiadkiem :)

Lece sie szykowac.Mam zamiar zaskoczyc rodzinke moja nowa sukienka :) i zmiana image:) lece !!!!

KOCHANE JESZCZE RAZ BUZIACZKI!!!

reklama
Do góry