reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Bartek wogóle nie chciał bez glukozy mógłby wtedy wogóle mleka nie pic.Ale jak trzeba to trzeba dawac zeby było lepiej.

Kochane zegnam sie na dzisiaj i do juterka.Spijcie słodko i maluszki równiez.buziaczki:-)

reklama
Ja z Natalka ze skaza strafilysmy do szpitala. Razem z moja pania doktor robilysmy kilka podejsc. Karmilam wtedy ja piersia. Pamietam jak malutka plakala bo chciala piers a ja nie moglam jej dac, a nutramigenu nie chciala pic. 2 dni placz a ja siedzialam i z tego wszystkiego plakalam razem z nia. Pamietam jak chcialam karmic piersia, a tu z dnia na dzien decyzja ze nie moge. Po 2 dniach Natalka zaskoczyla i pila ladnie z butli smierdzacy nutramigen. Jak byla juz wieksza to ze smakiem pochlaniala nutramigen wolajac o dokladki:-)
Glowa do gory bedzie dobrze.

monia, to gratulacje z tym zasypianiem. u nas klapa :-( na początku było ok, a potem nagle zaczęla się wydzierać i krzyczeć nienienie, łzy jak groch i mamamama :-( no to musiałam ją przytulić, a ona mi w sekudnę zasnęła. no nic, jutro też jest dzień :-)

karalajna, współczuję skazy. mam nadzieję, że Pawełek się jakoś przyzwyczai do smaku nutra.

polusia, zdrówka!

Ol dostała już w ramach świąt mnóstwo zabawek i ciuszków od mojego brata (chrzestny) i daliśmy już częśc dziś. od lali nie może sie oderwać :-) i ciągle pokazuje nos i potem u nas ;-) mam nadzieje, że bedzie dobrze spała mimo tych wszystkich emocji.

My dzisiaj jeszcze na jakies zakupy. Prezent dla M tez musze dzisiaj kupic. Nic mi sie dzisiaj nie chce. Mialam sprzatac, ale ogarnelam tylko troszke i jutro sie wezme za sprzatanie. Mlody przespal sie 20 minu i dalej szaleje. Caly dzien na podlodze. Wspina sie i demoluje wszystko co spotka na swojej drodze. Teraz dorwal piloty i wali nimi o podloge. Dzisiaj kask mu dokucza caly czas sciaga. Pierwszy raz cos mu przeszkadza zawsze grzecznie nosil. On juz wie, ze musi ubrac buciki, kask i moze startowac:-)
A czemu mu zakładasz kask? Boisz się , że coś sobie zrobi w główkę podczas szaleństw?

Dobry wieczór!!!
Tabasia9-latek... ?szok niepojete :(

Marciaa gratuluję powrotu na studia!:)

wiolonczela moje piersi są spoko :) kurde ja o mam rozmiar większe niż przed pierwszym dzieckiem nadal jędrne choć nasłuchałam się d karmiąc dzieci skrzywdze się :( brednie. Wieci współczuje zmartwień w nimi związanych :(
ucitielka szkoda złowika... :(
k_arolajna wspolczuje tej skazy biedna namęczysz się :( ja nigdy nie poznałam tego problemu ale dzieci wychodzą z tego. życzę więc dużo siły na walkę z tym paskudstwem !!!
Monia super!!!:gratuluję sukcesu :) :) w usypianiu !!!

A u nas dzisiaj niespodzianka :) miła!!! Pojechałam z M. niby na malutkie zakupy i tkneło mnie coś zajrzeć do bankomatu a tu kasa z Gminy :) Szok:) a jednak będą super święta :) !!! Jutro jasełka !!! Anioł gotowy. Szwagierka nawet mi pomogła przy szyciu :) ale M.stwierdził że coś od nas chce :) he he. Chyba się kładę bo padam. Dobranoc!!!

Po pierwszym upadku postanowilismy zakupic mu kas. I powiem wam ze to strzal w 10. Prawda jest ze poci mu sie glowa, ale jest bezpieczny.Zaliczyl juz kilka upadkow, ale dzieki temu ze ma kask nic mu sie nie stalo, nawet nie zaplakal:-)

witajcie:)Dzieje sie u was sporo, postaram sie nadrobić.Skończyłam lukrowanie ostatnich pierników, bigos wyniosłam gotowy na balkon.
całe szczęście,ze moja córeczka nie ma skazy.Współczuje Wam.
Usypianie samod zielne to napewno wygoda.Milenka zasypia na boku wtulona we mnie,zaraz po kaszce.Nie bujam , tylko przytulam, chowa nosek w moje ramię.Czasami mąż pyta czemu ją trzymam jak śpi?Kilka mninut dla mnie.Uwielbiam patrzec na nią wtedy:)W nocy jak sie przebudzi to tylko dam smoczek lub pogłaszcze po główce.
Poczytam jeszcze i dobranoc
Pola u nas w przedszkolu jasełka w środę:)

Po pierwszym upadku postanowilismy zakupic mu kas. I powiem wam ze to strzal w 10. Prawda jest ze poci mu sie glowa, ale jest bezpieczny.Zaliczyl juz kilka upadkow, ale dzieki temu ze ma kask nic mu sie nie stalo, nawet nie zaplakal:-)
Też mi kiedyś taki pomysł chodził po głowie, hehe bo to moje dziecie to żywe srebro!!!
No nic uciekam spać miłej nocki :*:*:*

reklama
Dobry wieczór!!!
Tabasia9-latek... ?szok niepojete :(

Marciaa gratuluję powrotu na studia!:)

wiolonczela moje piersi są spoko :) kurde ja o mam rozmiar większe niż przed pierwszym dzieckiem nadal jędrne choć nasłuchałam się d karmiąc dzieci skrzywdze się :( brednie. Wieci współczuje zmartwień w nimi związanych :(
ucitielka szkoda złowika... :(
k_arolajna wspolczuje tej skazy biedna namęczysz się :( ja nigdy nie poznałam tego problemu ale dzieci wychodzą z tego. życzę więc dużo siły na walkę z tym paskudstwem !!!
Monia super!!!:gratuluję sukcesu :) :) w usypianiu !!!

A u nas dzisiaj niespodzianka :) miła!!! Pojechałam z M. niby na malutkie zakupy i tkneło mnie coś zajrzeć do bankomatu a tu kasa z Gminy :) Szok:) a jednak będą super święta :) !!! Jutro jasełka !!! Anioł gotowy. Szwagierka nawet mi pomogła przy szyciu :) ale M.stwierdził że coś od nas chce :) he he. Chyba się kładę bo padam. Dobranoc!!!

Widzisz kochana. Nie ma co sie martwic. Zawsze tak jest, ze sie martwiamy , a potem jest dobrze. Kasa na czas przyszla. Super. Bedziecie mieli super swieta.

Do góry