reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ja za 4 puszki pepti płacę 27 zł. ale z tego co wiem to u mnie za niecałe 7 zł puszka to mega tanio, najczęściej spotyka się podobną cenę pepti jak to nutri

Karalajna szkoda, ze tak pozno, jakby byl mniejszy latwiej by sie przyzwyczail... Dziecko nie zna wielu smakow, wiec dla niego to mleko jest normalne.
My bylismy na nutra, pierwsze kilka dni bylo zle, poniej pil normalnie, a my tez przyzwyczailismy sie do tego smrodu. Teraz na szczescie jest na Bebilon Pepti (w koncu moge dostac w IrlandIi!) i mysle, ze jest o niebo smaczniejsze. Czemu Wam pepti nie przepisala?
Dziwne, ze tak pozno skaza sie ujawnila u Pawelka...

My odkad zmienilismy mleczko, policzki coraz ladniejsze :tak:

tabasia my ta wysypke mamy juz od jakichs ponad 2 miesiecy tylko nikt tego nie zdiagnozowal poprawnie

czemu nie pepti?nie wiem, mam teraz 6 puszek tego mleka wiec sprobuje mu dawac, zaraz dostanie z kleikiem...

ramari ja miałam rurki te spodnie i one w zasadzie od dnia zakupu były dosyć obcisłe i dlatego wyszło jak wyszło, ale były boskie he he:-)

ramari ja miałam rurki te spodnie i one w zasadzie od dnia zakupu były dosyć obcisłe i dlatego wyszło jak wyszło, ale były boskie he he:-)
przydadzą Ci się na drugą ciąże :-) Moja koleżanka rodziła w lipcu a do tej pory śmiga w rurkach ciążowych z h&m mimo tego, że mieści się w normalne spodnie. Te ciążowe poprostu super leżą.

reklama
Do góry