M
myszowata
Gość
ale jestem happy, goraczki nadal brak!jupiii!!!Tylko kupka po tym antybiotyku rzadka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pawelek nienawidzi lekow i przyjecie kazdej dawki to dla niego dramat ale co zrobic
jak juz daje to daje tak jak powinnam, dzis uzupelnilam o polowe, 1 ml chyba takiej roznicy nie zrobi...
a z tymi szczepieniami to wiesz... ja akurat jestem innego zdania - bardziej balabym sie nie zaszczepic dziecka
ja też! Nie wyobrażam się nie szczepić, ale pediatra mi mówiła, że jest coraz więcej rodziców, którzy nie godzą się nawet na szczepienia obowiązkowe...
Witam sie! U nas nocka srednia. Oli zle oddychac przez ten katarek. A nasz p. pediatra nic nie polecila. Tylko woda morsta i odciaganie. Niestety katar gesty i gleboko, ciezko wyciagnac Moze cos doradzicie??!!
reni jusis to mnie po prostu leczy, aż się słuchać jej nie chce, nie szczepi bo przecież jej dziecko do 1 roku życia jest tylko na piersi i nie wychodzą z domu, to ciekawe jak jest na wizji a ciągle w tym DDTVN jest to ciekawe co to dziecko je jak jej nie ma, denerwuje mnie po prostu, nie bylo o niej slychac nic, urodzila dziecko zrobila sie eko mama i teraz jest bardzo medialna co nie.
U nas tez nie ma problemu z jedzeniem przed snem. Ola zjada 210 ml mleka plus trzy miarki kleiku kukurydzianego lub ryzowego i co i dalej sie budzi:-( Dwa dni temu w nocy zjadla 3 butle mniej wiecej po 150 ml Dzis tylko jedna 180 ml, ale pobudek bylo wiecej:-(
reni jusis to mnie po prostu leczy, aż się słuchać jej nie chce, nie szczepi bo przecież jej dziecko do 1 roku życia jest tylko na piersi i nie wychodzą z domu, to ciekawe jak jest na wizji a ciągle w tym DDTVN jest to ciekawe co to dziecko je jak jej nie ma, denerwuje mnie po prostu, nie bylo o niej slychac nic, urodzila dziecko zrobila sie eko mama i teraz jest bardzo medialna co nie.
Przepraszam, ze nie odpisalam. Mialam na mysli ale jakos wylecialo mi z glowy. Nie, ja mieszkam na podkarpaciu. A dokladnie miedzy Dębicą a Milecem.
Super, ze z franiem juz lepiej. Oby szybko wyzdrowial!! Moja Ola tez nie nawidzi lekarstw. W szpitalu byl koszmar, musielismy ja we dwoje trzymac.
Witam sie! U nas nocka srednia. Oli zle oddychac przez ten katarek. A nasz p. pediatra nic nie polecila. Tylko woda morsta i odciaganie. Niestety katar gesty i gleboko, ciezko wyciagnac Moze cos doradzicie??!!
My dzis z M idziemy do kina. Taki maly prezent z okazji rocznicy slubu od siostry. A ona zajmuje sie Ola
Milego dnia!