reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
o kurcze... moj prawie 2 miesiace starszy i tyle nie wazy :-)Hej my po szczepieniu...młody padł odrazu. Wazy 9100 ale spadł z siatki ale to pewnie przez chorobę. Tak wszystko gra. Idzie nam ząbek pediatra powiedziała-w koncu! :-)
kurcze... czy moj Pawelek nalezy do jednych z lzejszych chlopcow?
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
no ostatnio bylismy w pazdzierniku to wazył 8.200 wiec wydaje mi sie, ze jest OK. No jak na te jego przeboje z jedzeniem to się cieszę. Własnie zjadl znowu cały talerzyk rybnej więc na wigilie na pewno zje zupke z nami.
Dzisiaj zrobię pierniki mam taka ochotę )))) jednego zjem a co
Miki my mamy dwie jedynki i od 3 miesiecy cisza wiec czas najwyzszy zeby znowu ruszyło sie
Dzisiaj zrobię pierniki mam taka ochotę )))) jednego zjem a co
Miki my mamy dwie jedynki i od 3 miesiecy cisza wiec czas najwyzszy zeby znowu ruszyło sie
moniSkaBe
Marcia jasne, tylko ja sie obawiam, ze to moje dziecie troszke chuderlawe.
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Moni - to moj tez do wielkich nie nalezy, wazy 10 kg.
ionka
monia, moja juz 10 miesięcy ma i waży 7600... to dopiero drobnica ;-) a teraz jak zaczęła włazic na wszystko i wszedzie, to juz w ogóle marnie mi przybiera. na centylach jesteśmy w najniższym... ciekawe, co mi powiedzą na bilansie... o ile się go doczekam!
reklama
Witam sie! U nas nocka srednia. Oli zle oddychac przez ten katarek. A nasz p. pediatra nic nie polecila. Tylko woda morsta i odciaganie. Niestety katar gesty i gleboko, ciezko wyciagnac Moze cos doradzicie??!!
u nas na rozrzedzenie glutków pomógł mucofluid, ale to chyba na receptę i spacery.