reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

asia mlody frida się tylko bawi jak przewijam samego robienia nienawidzi
ccaroline-boskie pierniki. Ja mialam dostac 2 dni temu sprzed i co? kuriera ani widu zaczynam się wkurzać
myszowata- lepiej isc do lekarza daj znac co i jak. Biedny Franko....
co do prezntow. Oczywiscie nie robimy nikomu i co....wszyscy wszystkim pokupowali. Szlag no.
Niko cos sie wyspać nie moze a my na sanki isc nie mozemy. Kumpelka była potem pojechałam Ł. zawiesc po busa wracam i co..dizadkowie dali Nikosiowi zupe z karpia z lanymi kluseczkami. Podobno wrąbał calusienka miseczke :))))))

reklama
No my przed prezentami i pomyslu brak. Dla dzieci z rodziny zamowilam na allegro i wysla do mamy wiec im da. Dla Natali, Tomasa i M nie mam pomyslu. Moze w sklepie cos mi wpadnie w oko
Ja tez mysle nad prezentami. Dla Oli juz mam- pchaczo- jezdzik:-). A dla M nie wiem, ale myslimy zeby kupic sobei cos wspolnie. Moze aparat bo stary juz nienadarza:-p

witajcie moje drogie.Zima mnie dobija:(.skręciłam kostke wsiadajac do auta:(Nie mam zakupów zrobionych, nie mam prezentów.Jestem uziemiona w domu, święta za pasem a ja nic nie robie.Mam tylko pierniczki i suszę polędwicę.Nic mnie nie cieszy, nie czuje atmosfery,nie mam checi na nic.Dodatkowo nie mozemy sie dogadac jak te swieta spędzimy.Jedni i drudzy rodzice chcą nas ugościc , mieszkamy wszyscy w różnych miastach.Nie usmiecha mi się jeżdżenie z dziećmi od jednych do drugich .Najchetniej zostałabym w domu.No mówie wam jaka jestem wyjechana psychicznie, chce mi sie ryczeć.Jeszcze T mnie wkurza, wogóle mnie nie rozumie ostatnio.Przydałby mi sie kopniak porządny, bo biadolę:(Może tak grupowo mnie pokopiecie w d
Kopniaczek odemnie rowniez, moze pomoze:tak: Mnie rowniez by sie przydal bo przez ten zatkany nos ruszam sie jak mucha w smole. Nie martw sie, wszystko sie ulozy!! Na pocieszenie dodam, ze my wigiliujemy w domu niestety. A mielismy u mojej mamy, ktora by wszystko przyrzadzila, a tak to na mojej glowie wszystko bo tesciowa wyjechala i tesc ze szfagrem sa sami w domu i wypada mi ich zaprosic. M ma jeszze wujka niepelnosprawnego wiec on tez bedzie. Musze przygotowac wigilje dla siebie i 4 facetow:wściekła/y::szok: Nie wiem jak ja to zrobie.

Ależ jestem zła! Franek ma 38,8 - teść mówi, że coś za długa się ta temp utrzymuję jak na ząb! Pediatra nie odbiera tel! Nie wiem już co mam robić...
Ja tez bym poszla do lekarza na Twoim miejscu. Jakos nie miesci mi sie w glowie, ze dziecko chore a do lekarza sa jakies numerki, nie ma miejsc na dany dzien. To chore!!:wściekła/y: Przecierz to tylko male, chore dziecko i lekarz zawsze powinien je przyjac!!

My wrocilysmy od lekarza. Oli nic nie jest naszczescie. A ja znow antybiotyk, oby tym razem pomogl!!

dziewczyny nie wiem co jest pawel od jakiegos czasu tak sie drze przy butli ze juz nie wyrabiam:-:)-:)-:)-(, nie wiem o co chodzi, nie o zmiane mleka (bo wczesniej mielismy bebilon a teraz to gerber) bo jak zalapie to zjada prawie wszystko albo i wszystko, ale w przerwach potrafi sie drzec jak opetany, czy by przestal lubiec butle??

miki spóźnione buziaki dla Tomasa :)
Asiu gratuluję córeczki!!!
yra mam nadzieje, że u nas będzie taka sama wiadomość jak u Asi. Tego nam obu życzę :)
Polusia, Mcgosia, K_aralajna, Ionka wszystkiego naj dla Waszych pociech!
frotka mega kopniak ode mnie, będzie dobrze!
myszowata trzymam kciuki, żeby Was przyjęli. Może u Frania też wirusowe zapalenie gardła?
k_aralajna mój Przemek się drze tylko jak zmęczony, wtedy jedzenie jest ble. Może ma taki okres. Trzymam kciuki, żeby mu przeszło.

Dziewczyny mam informacje, że ponoć oststnie paczki i listy wysłane pocztą polska, które dojdą na święta to te wysłane we wtorek.

reklama
My prezentow jeszcze nie kupilismy. Bylismy w sklepie i kupilismy kilkanascie kombinezonow z Helly Hansen dla dzieci. Musze wyslac je bratu do Polski na sprzedaz. No a prezenty przelozylismy na sobote bo oczywiscie M ma jakies sprawy do zalatwienia. Jak znam zycie to na ostatnia chwile bede latac za prezentami.

Do góry