reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

Mnie cos dzisiaj rzuca....wwwrrrrrr.....wzrokiem bym zabila....moze przejdzie pozniej, do tego niewyspana, jak zawsze...

miki spoznione buziaki dla Tomasa!Piekna fotka, sliczne masz dzieciaczki!

polusia mcgosia k_aralajna ionka buziaki dla dzieciaczkow!!!

asia gratulacje coreczki!!!

blu Redan tez mnie niestety gryzie, ale dopiero na koniec, jak juz sie naje i pewnie to jest jego zabawa, tez bym zwalila na butelke, bo zawsze gryzie smoczek jak skonczy pic....jak tylko mnie gryzie, odsuwam jego glowke, tlumacze, ze nie wolno, a on tylko sie smieje....

Monia dobrze, ze teraz nic wiekszego sie nie stalo M

myszowata oby bylo lepiej w ciagu dnia!

reklama
dzień dobry :)
u nas zimnica dziś - 14 stopni teraz jest -10 więc jak na razie to nici ze spacerku, może późnej :) nocka ok, raz tylko płacz o 5:30 a pobudka o 7:30 więc się wyspałam:)
teraz robimy barszczyk czerwony na obiadek i bierzemy się za sprzątanie łazienki już na święta tak gruntownie. mała dziś pokazała chłopa rano: zawsze jak zawożę Julkę do szkoły to z nią zostaje teściowa, dziś też przyszła tylku później gdzieś się wybierała i założyła zęby aby wyglądać jak człowiek i moja Pola jak to zobaczyła to ryk na całego. babcia zęby zdjęła dziecko się zaczęło uśmiechać. normalnie w szoku byłam obrót o 180 stopni nastąpił. ale uśmiałyśmy się z tego z teściową rano :)

myszowata wydaje mi się że to zęby u Franka, ale życzę aby się to szybko skończyło *)

frotka co się dzieje?

lecę gotować :)
miłego i ciepłego dnia :)

no asia z tego ewidentnie wynika że głodny nie jest. więc będę z nim walczyć.

a ja usg mam 27.12 więc tuż po świętach - doczekać się nie mogę :))0

Witam sie! U nas nocka fatalna. Pobudka o 23, 1 , 3 przerwa w spaniu do 5 i o 7 pobudka:( Czy sa jeszcze jakies butelkowe dzieci, ktore budza sie na jedzenie w nocy??
My dzis idziemy do lekarza. Ola przyciagnela ze szpitala katar strasznei gesty i nie moge wyciagnac. Biedulka sie meczy. No i ja tez zakatarzona, gardlo boli wiec przy okazji zbada i mnie.
McGosia, K_aralaina, Polusia, Ionka buziaki dla Waszych starszych o miesiac solenizantow!!
Asia
gratuluje malej ksiazniczki. Ale braciszek bedzie sie nia opiekowal i mial na nia oko:) Moja Ola tez sie zrobila zlosnica ostatnio. Jak jej cos nie pasuje albo jej czegos nie dam to potrafi piszczec na cale gardlo.
Miki udalo sie z suwaczkami!:)
Milego dnia wszystkim!

my jesteśmy butelkowym dzieckiem budzącym się w nocy, ale od 3 dni z tym walczę, i daję od 3 dni kaszkę taką na noc z bobowity aby te pobudki się skończyły. małe sukcesy są. bo tak jasiu samego mleka na noc nie chciał pić, więc pobudka już ok 12 w nocy była, a z kaszką wciąga całą butlę.

Polusia hahaha rozbawiłaś mnie. Nikodem boi sie taty Ł. na co zawsze mowie, ze musi wąsa zgolic. Ostatnio probował przekupic Nikosia klockami...udalo sie ale patrzył na niego srogo ;-P

my jutro szczepienie na pneumo nr2. Ciekawe ile waży moja drobinka :))
ja dzis na sanki na 20 minut pojde...
Niko tez sie robi nerwusiaty. Do niedawna lubil przewijak teraz jak go klade to krzyczy i przewinac go to wyczyn ale zawsze frida daje rade i spokoj

Ja juz nie pamietam kiedy Niko jadl w nocy chyba jak miał 5 miesiecy:D

buziaki dla 9miesieczniakow!!!!!

Dzien Dobry

U nas nocka w miare dobrze, ale pogoda do niczego. Pada snieg,a do tego strasznie wieje wiec spacer odpada dzisiaj. Czekam na M bo ma przyjechac po nas o 12 i jedziemy na zakupy ( prezenty):-) My codziennie wstajemy o 7.30 szykuje Natalke do szkoly. Dobrze, ze ma blisko i do szkoly chodzi juz sama- dzielna bo z malym ciezko by mi bylo. Jak przestanie wiac to Tomas na saneczki pojdzie. Juz raz byl, ale mial radoche. Smial sie i krzyczal ze szczescia. Teraz grzecznie w kojcu sie bawi.
Milego dnia dla wszystkich

reklama
Polusia wszystkiego naj naj dla malutkiej.

My tez juz od kilku dni nie jemy w nocy. Od narodzin Tomasa pisze mu pamietnik. Wczoraj czytalam przed snem i az lzy w oczach mialam jak moj malutki synus sie zmienial przez ten caly czas. Mam nadzieje, ze jak kiedys go przeczyta bedzie wiedzial jak dorastal i jaki jest wazny dla nas. Teraz u mikolaja( czytak M) zamowilam kamere wiec do pamietnika dodam jeszcze nagrania i jak mlody bedzie mial 18 lat dam mu wszystko. Mam nadzieje , ze wytrwam w pisaniu do tego czasu

Do góry