reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Yra koniecznie od razu daj znać!
Nesiaa zdrowka dla Ciebie i Olenki!
Marciaa a u nas jak widzy fride do jeszcze wiekszy wrzask.
Miki ale fajny pomysl z tym pamietnikiem!

Kurcze Szymcio mi cos poprzestawial w klawiaturze.

Ostatnia edycja:
McGosia, K_aralaina, Polusia, Ionka, Peperka (wow jaki urodzaj mamy 16stego !) najcudowniejszych zabawek na świecie dla Maleństw i uśmiechów od rana :-)

Asiu zatem moja bratowa będzie walczyć na porodówce w tym samym czasie co Ty ;-)i ona również dziewczynki się spodziewa :-) Znasz już imię swojej córeczki?
:happy2:

yra czyli może jeszcze w starym roku dowiesz się czy Jaś będzie mieć siostrzyczkę czy braciszka, si? tzn jest taka szansa jak fasolka pozwoli ...

polusia teściowa powaliła mnie heheh:-D

myszowata faktycznie ... zęby ! no to czekamy na perełkę :tak:

Marciaa sanki wyyyypas ! gdyby nie fakt, że jeszcze u mojej Mimi mieszkamy tj w mieście to też bym je zamówiła. Domek do którego się przeprowadzimy graniczy z lasem wiec byłoby gdzie sunąć !

miki grzecznie się bawi? <wow> :szok: Jesteś pewna, że mówisz o Tomasie? ;-) ... mój Antoni max 10 minut wytrzyma bez towarzystwa - zapewne tak właśnie Go nauczyłam :zawstydzona/y: to mam :dry:

blueberry dla Ciebie zwykłe przyzwyczajanie a dla mnie niebotyczny sukces ;-)

Teraz Iskierek śpi - yra walczy z nocnym jedzeniem a ja z drzemkami. Wyobraźcie sobie, że jak zrobiłam dzienny rachunek to mi wyszło, ze Antko śpi 2 x po 2 godziny :szok: wynik taki, że w nocy nie czuje potrzeby dłuższego snu ... Od paru dni pilnujemy żeby spał max godzinkę i noc wygląda już zdecydowanie lepiej :-)

Znalazłam renifera na biegunach dla Niniego pod choinkę ... zakochałam się :sorry2: Duży RENIFER na biegunach Duzo wzorów TANIO (1351597484) - Aukcje internetowe Allegro

Zmienię lapka na komputer stacjonarny to powklejam photy ze spotkania ze świętym i z pierwszego bujania w hamaku :happy2:

polka zgadnij co teraz robię ? :-D <coffee>

jop tuż po świętach idę do lekarza, normalnie ciekawość mnie zabija :)

co do remontu już po, mój M wszystko zrobił, małe koszty wyszły ale do PZu i tak zgłoszę, zawsze jakiś grosz, jeśli teraz by ciekło niestety Ci z dołu by musieli coś zrobić, bo mają sufit podwieszany w łazience i nie widać rury więc oni tak naprawdę nie wiedzą co i jak bo tej rury nie widzą. eh dobrze że jesteśmy ubezpieczeni i kasę oni dostają z pzu a nie my musimy im bulić za remont i malowanie.

n&h malutko śpi masakra jakaś, dziecko ma dużo energii, i ma śliczne imię , jak będzie u nas chłopak też może będzie antoś :))))

n&h- no bawil sie wlasnie z jakies 10 minut saam, a teraz juz na raczkach u mamusi siedzi. Moj M wlasnie mowi ,ze sama go tego nauczylam to mam:-)
Ja nie mam pomyslu na prezenty dla dzieci:-(

Wszystkim dzisiejszym solenizantom wszystkiego naj:-)

Polusia wszystkiego naj naj dla malutkiej.

My tez juz od kilku dni nie jemy w nocy. Od narodzin Tomasa pisze mu pamietnik. Wczoraj czytalam przed snem i az lzy w oczach mialam jak moj malutki synus sie zmienial przez ten caly czas. Mam nadzieje, ze jak kiedys go przeczyta bedzie wiedzial jak dorastal i jaki jest wazny dla nas. Teraz u mikolaja( czytak M) zamowilam kamere wiec do pamietnika dodam jeszcze nagrania i jak mlody bedzie mial 18 lat dam mu wszystko. Mam nadzieje , ze wytrwam w pisaniu do tego czasu
Ale super pomysl z tym pamietnikiem!!

N&h mysle nad imieniem, zawsze podobalo mi sie Marta i Hania, ale teraz sama nie wiem. Kiedys dawno temu marzyla mi sie Sara, ale moj P kategorycznie sie sprzeciwil.

Szymcio siedzi w kojcu i sam sie bawi. Szok. Ja tez niestety nauczylam, ze bawimy sie razem.

reklama
Witam :)
Pamiętnik super pomysł :)
co do prezentów my też wszystkich nie mamy ale mało zostało :)
W domu pachnie piernikami, teraz maszyna miesza mi ciasto na orzeszki, choinka stoi jeszcze nie ubrana w kącie, czuć klimat świat:)

Dzięki Frotka za przepis :)
IMG_4761.jpg

Ach zapomniałam napisać wchodzę dzisiaj do pokoju Natalka siedzi na podłodze i zajada się piernikiem, a jaki był krzyk jak zabrałam :D
Miłego dnia!

Do góry