reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

:-) Widze, ze zmiana suwaczka rzucila sie w oczy ;-)
Ostatnio dlugo rozmawialismy z M i tak sobie wymyslilismy, ze chcielibysmy miec trojke dzieci, M stwierdzil, ze nawet czworke :)szok: moj organizm 4 cc chyba nie przezylby :-D, choc jak mi robili, to asystowala babeczka, ktora mi mowila, ze sama miala 4 i zebym sie nie bala), no i postanowilismy, ze bedziemy sie starac jednak teraz o drugiego Synka (nawet wybralismy juz imie), a pozniej Corcia :happy2: A przesunelismy staranka, bo chcemy miec drugie marcowe malenstwo. U nas to super czas, robi sie juz cieplo, Al bedzie mial rowne 2 latka i w ogole tak jakos fajnie by bylo :-)
Zobaczymy czy tez sie uda za pierwszym razem. Najsmieszniejsze jest to, ze cykle mam podobne jak rok temu.

Zmykam z Mlodym na spacer, bo cos marudzi dzis okropnie.

Mirosia a jak podajesz ta Camilie? Ja czekam na paczke, moze dzis przyjdzie, bo to zabkowanie Ala to koszmar jakis :no:

reklama
hehe widze ze swietne plany macie.
ja tez bym chciala miec troje :-)

tylko ja ostatnio na mysl o drugim porodzie sie poprostu.. boje.

Pierwszy porod mialam cudny, naprawde, kazdej kobiecie takiego zycze... tylko... co jak drugi bedzie gorszy? :-) glupia jestem :-)

moniska powinno być odwrotnie, coraz łatwiej niby,ale niestety to nie reguła. ja na 2 kończę :)

ciekawe jak asia dziś ma wizytę , i pozna płeć.

ja sama niewiem co w brzuszku mam, mówię do brzucha " malutka" więc może hehe :))))

wiesz.. ja sobie chciec moge... jak nie bedzie nas stac, to swiadomie na trzecie sie nie zdecydujemy :-)

moja szwagierka miala pierwszy porod ok, to drugi jej podobno dal tak popalic, ze mowi ze zadnego wiecej dziecka.

haha mam nadzieję, ale tak poważnie dziewczyny porodem jestem przerażona, tym bólem, tym rodzeniem, normalnie dobrze że do maja daleko, ale mnie to przeraża, czas minie porodówka mnie zawita i normalnie chyba padnę. masakra. strach jest straszny.

podejrzewam, ze w kwietniu bedziesz juz prosic o porod :-D

a tak swoja droga, to ja sie modle bym z porodem zdarzyla na znieczulenie, bo przy pierwszym mialam i uwazam ze to super sprawa. Mimo, ze na samych partych myslalam , ze pekam :-D to juz czulam baaardzo wyraznie.

kurde jeszcze daleko do mojej ciazy a tu juz sie martwie hehehe

reklama
monia, nie miałam pojecia, że najdroższa. szczerze, to ja nie patrzę na ceny, po prostu kupuję jak potrzeba. mam nadzieję, ze tak zostanie i nie będę musiała liczyć, czy mi przy kasie starczy.
no najwazniejsze, że zjada i to ile :-D

co do dziecka nr 2 to ja na razie dziękuje :-) ja wiem, że miłość się mnoży, a nie dzieli (polka tak mądrze powiedziała kiedyś), ale ja nie chcę, żeby Ol musiała się mną dzielić. no może chore podejście, ale coż. może kiedyś mi minie ;-)

słuchajcie, moje dziecko to istny anioł dziś. ciekawe, co się święci ;-) je jak maszyna, nie marudzi, sama sie bawi :-D
upiekłam nawet babeczki z owocami, Ol zafascynowana doglądała piekarnika ;-) a potem po obiedzia zjadła jeszcze pół babki.

Do góry