reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

meg buziaki dla Szymka!

myszowata zdrowka dla Franka!!!ja tez nurofen daje...

Tabasia dobrze, ze sie odezwalas!a Redan tez lubi stopy gryzc...hehehehe

a co do mleka, to tutaj jak juz mowilam, zalecane jest od 1 roku, wiec co lekarz to inna opinia...

Milego Dnia!

reklama
myszowata może faktycznie to 3 dniówka, zobaczymy czy na początku zauważysz wysypkę, na początku na główce i zaczyna schodzić w dół, u nas książkowo temperatura 3 dni i potem wysypka która zniknęła w 2 dni. jak byliśmy u lekarza i powiedziała że jeśli gorączka będzie trwała 4 dzień to mocz odrazu do badania. ale minęło. i wysypka też zniknęła. u nas przy trzydniówce też temperatura spadała , i potem wzrastała i tak przez 3 dni.

mag buziak dla Szymona *)
tabasia czemu starania przesunięte w czasie, co się stało ?

a my po spacerku ale byłyśy króciutko bo po chorobie to tak od razu na długo bałam się , ale czerwone pysie są :)

blu ale 38,5 to już dosyć wysoka temperatura. Nawet nie wiedziałam, że są takie zalecenia. MOże one dotyczą dorisłych a nie dzieci?

Właśnie u małych dzieci temp. do 38,5 stopni to dopiero stan podgorączkowy, powyżej jest już gorączka. I też znam takie zalecenie u dzieci, ale też zbijam jak jest niższa - przede wszystkim wieczorem, bo w nocy i tak wzrasta.

reklama
czarnuszka nam z konta nie zabrali bo jak by zabrali to spoko to tylko 100zł, egzekutor urzędu skarbowego zablokował całe konto do czasu uregulowania. tylko M.wyrzucił mandat co najlepsze :( i teraz kurde nie wie gdzie iść :( a gmina lada dzień ma kasę wysłać. A w banku powiedzieli że może się tak zdarzyć że przed świętami nam go nie odblokuja :( bo już mało czasu nawet jak dziś zapłacimy !!! Jestem ciemna masa w tego rodzaju sprawach :(

Do góry