reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a nikoś siedzi sam czy jest posadzony? bo jeśli nie siedzi sam i jest posadzony w ten sposób pokazuje jego kręgosłup że jest jeszcze za słaby na siedzenie i po prostu nie wytrzymuje. i dlatego go znosi.

nasz jasiu dopiero od kilku dni zaczyna sam siadać z pozycji raczkującej, ale jakoś siadanie go nie kręci i woli zasuwać. i po chwili zmienia pozycję.

reklama
może nie zauważył ? warto na następnej wizycie o tym powiedzieć, lepiej być przezornym niż coś przeoczyć. ale pewnie mu to minie.

dziewczynki czy któraś reflektuje na całe opakowanie mleka i jedno napoczęte i użyte dosłownie 10 miarek z niego, jest to mleko gerber 2. dostałam a moja Pola nie chce go zjadać widać nie podeszło dziecku.

dziewczynki czy któraś reflektuje na całe opakowanie mleka i jedno napoczęte i użyte dosłownie 10 miarek z niego, jest to mleko gerber 2. dostałam a moja Pola nie chce go zjadać widać nie podeszło dziecku.
Ja i tak zagęszczam każde to mogłabym wziąć :)samo w sobie faktycznie jest rzadkawe jak mówiłas.↲
marciaa powodzenia na uczelni !!!↲
marti buziaki dla Gabrysi :)

Ostatnia edycja:
Mój Adaś sam siada, a w sankach czy wózku też tak sobie opada na bok. Karol też tak "polegiwał", więc to chyba normalne.

uspokoiłas mnie...
kurcze Ł. wybył do firmy na chwilę więc musiałam młodzież wykąpać a nie chce iść spać...ostatnio chodzi po 21 lulu.
:szok::szok::dry:

własnie buczy mama czas więc wstać...

reklama
a nikoś siedzi sam czy jest posadzony? bo jeśli nie siedzi sam i jest posadzony w ten sposób pokazuje jego kręgosłup że jest jeszcze za słaby na siedzenie i po prostu nie wytrzymuje. i dlatego go znosi.

nasz jasiu dopiero od kilku dni zaczyna sam siadać z pozycji raczkującej, ale jakoś siadanie go nie kręci i woli zasuwać. i po chwili zmienia pozycję.
moj Pawelek sam sobie siada z pelzaka i te opada na jedna strone. Wczesniej jak nie siadal i nie siedzial to tez opadal. Jakos mnie to nie zmartwilo. :-)

Do góry