reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ramari faktycznie biedna ta twoja koleżanka, my o Jasia staraliśmy się 9 miesięcy, ja już byłam tak podłamana że nie mogłam, na wieść o mojej ciężarnej szwagierce wyłam w poduszkę i wpadałam w depresję, to były bardzo ciężkie chwile, dlatego tym bardziej w jakiejś części wiem co ona czuje.

moja przyjaciółka która straciła dziecko , pamiętacie pisałam wam o supełku na pępowinie starają się o dziecko, a tu lipa nie wychodzi, tak jej współczuję, wtedy udało się za 1 razem, a teraz nie może się im udać.

reklama
yra ramari 3mam kciuki za Wasze koleżanki! dziecko to najcenniejszy dar!
karalajna cóż za tekst...czasem mam wrażenie, że faceci nie myślą w ogóle, tylko gadają co im ślina na język przyniesie bez zastanowienia kompletnie...olej go!
Marciaa odkręcaj raz dwa - będzie dobrze!
ionka gratki dla Oli!

A ja dziś jestem taka rozlazła, a może raczej zdezorientowana - jakoś na niczym się skupić w pełni nie mogę...A Frania coś chyba bierze, ma temperaturę, którą zbijam. Byliśmy u lekarza na bilansie. Pediatra nie widzi jeszcze choroby ale mam go obserwować i jakby co choćby jutro przyjść znów. Mamy zrobić też rano badanie moczu - ponoć przy gorączce to konieczne - nie wiedziałam...Franek waży 9540g i mierzy 76,5cm:-)

kurcze a u nas nie ma czegos takiego jak bilans..
jak ostatnio bylam u pediatry to kazala przyjsc jak Pawelek skonczy rok, na szczepienie.

Buziaki dla chorowitkow.

My wlasnie zjedlismy pomidorowa przyprawiona tak jak dla nas. Oczywiscie nie byla za ostra.

myszowata z ta goraczka to nie wiedzialam ze mocz ma byc a widzisz tez mielismy...

a wymiary mamy podobne ;-)

ramari napisalam na topsecret:sad:
a kolezance wspolczuje, moja siostra pare lat sie starala, zaniechali leczenia i potem nagle po jakims czasie blizniaki wiec nie ma co tracic nadziei

Ostatnia edycja:
a ja dalej czekam na datę na bilans... miał być mięszy 7 a 9 miesiącem... juz zaraz skończymy 10, a bilansu niet :/ dzwoniłam do nich i kazała czekać, nie wiem na co :/ w ogóle nieprzyjemna była okropnie.

byłyśmy na spacerku i Ol jeszcze spi w wózku. mogłaby już wstać ;-)

ramari, trzeba wierzyć, że będzie dobrze.

marciaa, zasuwaj na uczelnię i wracaj na studia! :-)

HEJ

ja tylko na chwileczke dziewczyny juz ktoras pisze ze dostala mleko GERBER skad je dostałyscie ja tez chce:p:p prosze o podpowiedz:)
kochana trzeba się zarejestrować na takiej stronie Streetcom Polska Sp. z o.o. i zostać ich testerką, jeżeli chcesz mogę wysłać Ci parę próbek to soie wypróbujesz
ale jak dla mnie żadna rewelacja, nie kupiłabym go osobiście bo takie jakieś rzadkie mi się wydaje

Może i macie rację z tą wigilią :) i d... debetu nie będzie :( M.numer odwalil. latem jeździl służbowym autem i dostał mandat. Nie zapłacił go :( zapomniał niby :( a dziś konto urząd skarbowy zablokował :( nie wiedziałam że tak można:( ach.. Pechowy dzień!!! Kurde każdy inny miesiąc to można pożyczyc kasę ale przed świętami to wstyd iść do kogo kolwiek. Nic mam trójkę uśmiechniętych dzieci i to się liczy.

u nas tez nie ma bilansow...byłam z 15 miesiaca temu na wazeniu i idęętylko teraz chyba w pt po tto zeby durga dawke pneumo dać.
Dziwne. Co przychodnia to inne zasady widzę.
Dzięki dziewczyny- mam nadzieje, że rektor się ugnie bo to kawał gn**** jest. Obym nie musiała płacic kupy kasy za reaktywację bo się wkurzę.
Ale u nas sypie. Byłam w galerii kupić kozaki i co...kupiłam szpilki na tą pogodę ha- gamoń.

Mam pytanko czy Wasze dzieci tez tak czasem opadają na jedną stronę jak siedzą? Bo w bujaku i na sankach Nikospada na jedną strone...

reklama
Hej, hej
hoho trochę mnie mnie byłoo, ale kurcze nie mam czasu:( w pracy zostałam sama w grupie(wiec wyobraźcie sobie ja i 6dzieci) jesteśmy w trakcie poszukiwań nowej dziewczyny,ale to nie tak łatwo znaleźć kogoś odpowiedniego...
a tak to w porządku,mała w końcu raczkuje, od jakiś 2tygodni, i w ogóle taka fajna się zrobiła(nie to że wcześniej nie była:))
w pt mamy Mikołaja w żłobku, więc Gabrynie czeka wielkie wydarzenie,pierwszy Mikołaj w jej życiu:)
dziś mija nam 10miesięcy, wow ale czas leci...
Marcia-moja też często jak jest w wózku to przechyla się na jedną stronę..

Do góry