reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

N&Hkurcze mam spraw pare niepozałatwianych i szczerze to spowiedziałam sie takiej decyzji ale dostałam burę od Ł. wiec dzisiaj muszę pismo napisać mam 14 dni bo jak nie to juz koniec.
szkoda 3 lat. Szkoda bo musiałam na finishu zawalic ...ale odkrece to...mysle:)
bylismy na sankach ale czadowo szkoda ze za bardzo sypało wiec bylismy z 15 minut

miki-wklej suwaczki :):p

my choinke chyba bedzie miec w sobotę do góry u nas w salonie zywa w doniczce na dole wielka na maxa też zywa i mama kupiła jeszcze sztuczna biała super czekamy na nią i będzie w jadalni ;-)
w ogóle strasznie swiatecznie u nas...pełno lampek i skarpet wiszacych :)

reklama
Marica czadowe zdjęcie w awatarze :) do dzieła kobito nie zmarnuj tych 3 lat, trzymam kciuki za szczęśliwy finał :)

my choinkę będziemy ubierać teraz w sobotę :) ciekawa jestem jak Poli się spodoba

k_aralajna trzeba po prostu M olac teraz, nie przejmuj sie co tam gada, trzymaj sie!

Marciaa trzymam kciuki za pozytyw ze studiow!!!no i super zdjatko!

polka polusia ma racje, jak w wigilie bedzie tylko w piatke, to przynajmniej bez stresu....

n&h jeszcze moglby mi Redan powiedziec dziekuje za ta herbatke...:-D, ale za to dzis mi uciekl, jak mu zmienialam pampersa i olal kanape!:-)

miki oj niestety swieta sa najgorsze z dala od rodziny, te sa juz 7 dla mnie bez rodzinki, wczesniej nie bylo tak zle, bo zawsze staralam sie w pracy je spedzac, wiec nie bylo czasu sie dolowac, ale teraz z Mlodym....

u nas teraz deszcz...bleee...chce sniegu z powrotem!

Kochane nie pamitam co której mam odpisać bo BB z córą na kolanach to żadna przyjemność-czytam po łebkach i mam tyle do napisania wam ale ona nie pozwala:( teraz padła ale musze za obiad się wziość!!

Wczoraj byłam w pracy i mam wychowaczy od 11 stycznia-dla jednych DOPIERO ale ja sadzilam ze od konca lutego bedzie:) no cóż za bardzo bym przykombinowala !!

Co do tranu my dajemy od czasu do czasu i mamy Mollers tran cytrynowy ale jest obrzydliwy i jak Gabek sie wycwanila to nie chce go pic a mamy flache 0,5l:( Tran jest bardzo popularny w Norwegii dlatego ze wzgledu na klimat tam panujący i brak nasłonecznienia ale w PL nie jest to tak praktykowane jego spożycie!! ale uważam ze naturalne wspaomaganie organizmu nikomu nie zaszkodzi:)

Co do picia...hmmm my bardzo mało pijemy ok 30-50ml , zero soczków bo ciagle w zasiegu ręki jej cyc:) SAMOOBSŁUGA jak bardzo jest spargniona!!

A u nas dalej katarro i delikatny kaszelek-jutro kontrola i zobaczymy jak to wyglada:)

polka dobrze, że z Wiktorkiem lepiej. To prawda jelitówka to straszne cholerstwo.
polusia my też ubieramy w sobotę :-) Ciekawe jak Przemek zareaguje.
ionka gratki!
marcia powodzenia, trzymam kciuki, żeby wszystko wyjeasniło się pozytywnie dla Ciebie
heronek ale łobuz z Redanka :-D
k_aralajna mam nadzieje, że Wam się wszystko ułoży. Może zrób mu taką przeprawę, że zostawisz go na 2 dni samego z Pawełkiem. Może w końcu doceni twoją pracę w domu i przy małym.
dronka zdrówka dla malutkiej

Wiecie dzisiaj cały czas myśle o tej mojej koleżance. Dziecko to wielki dar i to musi być wielkie rozczarowanie kiedy co miesiąc okres przychodzi i nawet invitro nie zadziałało.
Ona jest taka dobra i kochana. Byłaby napewno wspaniałą matką. Do tego jak się spotykamy to zawsze chce wziąc Przemcia na ręce. Niektóre kobiety mające problemy z niepłodnościa nienawidzą patrzeć na ciężarne i małe dzieci. Podziwiam ją, ze ma tyle ciepła w sobie...

Ostatnia edycja:
reklama
Marciaa powodzenia :tak: oby jakoś udało ci się odkręcić sprawę ze studiami bo faktycznie szkoda by było żeby te 3 lata poszły na marne.

Ionka gratki dla Oli :tak: moja już od przeszło tyg nie zrobiła kupki w pampersa tylko czeka aż zdejme gaciochy, rozepne pampka i mówie eeeee eeeee no i robi także też chyba najwyższy czas zacząć sadzać na nocnik, bo narazie na leżąco i wszystko spada na pieluche.

Ja teraz gotuje Oli zupke i nam obiadek, troszke późnawo dziś będzie ale cóż zrobić jakoś wszystko się przeciągło :tak:

Do góry