naughty&happy
Mama Antoniego :D
normalnie co za dzień.
wieczorem przyszedł sąsiad że zalewamy jego łazienkę, więc masakra. mój M właśnie rozkuwa kafelki, wywalił szafkę, pralkę i szykuje się brodzik. dobrze że mamy ubezpieczone mieszkanie to już robię zdjęcia, a ci z dołu co ich zalaliśmy dostanę kasę z pzu. jedo dobre to.
a ok 22 poszła nam uszczelka w kaloryferze w sypialni i mój M całą noc musiał chodzić i wynosić pełne wiaderka wody.
dziś rano na szczęście zrobili nam ze spółdzielni ten kaloryfer , a teraz M wywalił szafkę, i pralkę i kuje kafelki i szuka gdzie przecieka. mówię wam masakra.
no ale ciut mi się humor poprawił, bo ciocia z Niemiec przysłała dla Jasia 50 euro, swoją drogą że też ona się nie bała wsadzić tego do zwykłej koperty i wysłać zwykłym listem. no nic najważniejsze że doszło.
jezu ... współczuję Dobrze, że Twój M. zaradny chłop ! 3mam kciuki za szybkie ogarnięcie awarii.
Witajcie,
U nas noce coraz dziwniejsze:/// Maly nie chce spac ani w lozeczku ani z nami w lozku, ma co noc godzinna przynajmniej przerwe w spaniu, wtedy sie wierci, rzuca kocykiem i takie tam
Co do kawy, to ja jestem kawoćpun Mam ekspres cisnieniowy, ale troche juz go zajezdzilam i teraz czaje sie na nowy opcje sa dwie albo nivona albo jura i jeden i drugi w drogi:/// musze chyba napisac list do Mikolaja
Ślij linki do tych cudeniek mysza - jak skończę karmić to może prezent dostanę z tytułu poświecenia macierzyńskiego !
Dopijam cappuccino i zmykam pod prysznic - Maleńki śpi - w popołudniu mam parę lekcji zatem przygotować się muszę.
Miłego dnia Laski !
Za chore Misie trzymam kciuki ! Cmok cmok ;-)