Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzien dory,
wstalam bo K do pracy, zrobilam sniadanie, pije kawusie a dzieci co ??? spia dalej !!ale slyszalam rano jak Krystianek kaszlał, jest gorzej niz wczoraj, chyba skocze dzisiaj znowu do lekarza bo kaszle bardziej i juz tak "groźniej" biedaczek.
NAsypalo sniegu znowu maz pol godziny wczesneij wyszedl auto odgarnąc. NIe nawidze zimy
wstalam bo K do pracy, zrobilam sniadanie, pije kawusie a dzieci co ??? spia dalej !!ale slyszalam rano jak Krystianek kaszlał, jest gorzej niz wczoraj, chyba skocze dzisiaj znowu do lekarza bo kaszle bardziej i juz tak "groźniej" biedaczek.
NAsypalo sniegu znowu maz pol godziny wczesneij wyszedl auto odgarnąc. NIe nawidze zimy
o Matko !! ja bym chyba dostała zawału. Ale moze to lepsze niz jedzenie heheCzarnuszka jak to sie nie da pic kawy, moj podstawowy napoj dnia to kawa inaczej bym chyba padla, az mi w pracy wypominają ze tyle tej kawy pije, ale ja lekko 6 kaw na dzien wypijam
moj krystian ma rozne kupki, kiedys mi kilka razy zrobil taka kupe jakby jadł kawe sypana bo takie jakby fuzy w kupce, niedawno robil mi taka bardzo ciemna nie czarna ale ciemna brazowa, a nie zmienialam mu menu wszstko je co jadł. I tak jak dziewczyny pisza jezeli sie kupka nie zmieni to lepiej do lekarza sprawdzic dla swietego spokoju.Dziewczyny pomozcie. Sorry za glupie pytanie, ale bardzo mnie to zaniepokoilo i nie wiem co to moze byc! Otoz, Alex zrobil dzis kupke, normalna, ale pelno w niej czarnych "niteczek". Takich okolo 1cm. Zbudowanych jakby z malych segmencikow, jak lancuszek... Co to moze byc??? Je co prawda banany, ale zawsze wykrawam srodek. Poza tym tego jest strasznie duzo