reklama
madziu nie przywitałam Was !!! Ach biedny Bartuś tyle chorób w tak krótkim czasie ale teraz może być tylko lepiej!!! Dużo sił i zdrowia życze ↲ nie mam ostatnio w ogóle czasu na bb przez to że walcze z palcem nadal!!! Chyba za bardzo go forsuje. U Franka wszystko postaremu wcina prawie wszystko co my a na zupki swoje patrzeć nie może po za tym rozpuściłam go i non stop muszę mu coś budować, huśtać na nodze. Najlepiej wyglądamy ja kuśtykająca, Franko uczący się chodzić i tak po domu się przechadzamy za rączke uciekam nadrabiać WAS. Buziaki!!!
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Taaa, tylko się jeszcze dziecko musi do tego przedszkola dostać. Nie ma miejsc dla 3 i 4-latków, a oni chcą jeszcze 2-latki wcisnąć...
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Dziewczyny pomozcie. Sorry za glupie pytanie, ale bardzo mnie to zaniepokoilo i nie wiem co to moze byc! Otoz, Alex zrobil dzis kupke, normalna, ale pelno w niej czarnych "niteczek". Takich okolo 1cm. Zbudowanych jakby z malych segmencikow, jak lancuszek... Co to moze byc??? Je co prawda banany, ale zawsze wykrawam srodek. Poza tym tego jest strasznie duzo
ramari
Fanka BB :)
blu może zwiększą ilość przedszkoli, bo w innym przypadku to faktycznie masakra...Taaa, tylko się jeszcze dziecko musi do tego przedszkola dostać. Nie ma miejsc dla 3 i 4-latków, a oni chcą jeszcze 2-latki wcisnąć...
Tabasia u Przemka też się raz tak zdarzyło, ale niteczek było kilka i w sumie nie zaniepokoiło mnie to za bardzo. Następna kupa już była ok.
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Tabasia nie wiem
dziewczyny prosze glosiki
http://www.jaksiebawic.pl/gwiazdkowe-marzenia-2010/kartka,64.html
Konkurs świąteczny - Zdjęcie konkursowe ccaroline85 - Benc.pl
Dzięki!
Miłej nocki!
dziewczyny prosze glosiki
http://www.jaksiebawic.pl/gwiazdkowe-marzenia-2010/kartka,64.html
Konkurs świąteczny - Zdjęcie konkursowe ccaroline85 - Benc.pl
Dzięki!
Miłej nocki!
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Dzisiaj z Bartusiem cwiczylismy nawet szybko załapał o co chodzi,fajnie było.Teraz lula ale coraz mniej spi na dniu ma jedną drzemke 2 godz lub mniej i dopiero o 21 zasypia biedak budzi sie z płaczem moze to na ząbki,jeszcze inhalacja o 24 i pójdziemy lulu.
ccaroline głosiki oddane
ccaroline głosiki oddane
Ostatnia edycja:
owlrene
Fanka BB :)
Witam sie i ja.
Przez kilka dni mialam kompa zepsutego na moim laptopie i moglam korzystac tylko na kompie G wiec moglam jak juz to tylko przeczytac i to nie zawsze.
U nas szpital.
Ja juz od tygodnia chora ledwo dycham,kaszel i katar cghyba mnie zadusi.
Maksiu tez zakatarzony ale moze dzieki oscillokocinum przejdzie mu bokiem mam nadzieje taka.
Dzis Kuba wstal z goraczka 39 i bolem gardla i katarem,a Karola na szczescie tylko kaszle.
Zreszta G tez kaszla wiec tylko czekac az go rozlozy bo on duzo pracuje na zewnatrz wiec raczej niesprzyjaja warunki do leczenia a ze nowa praca to trudno zeby wzial wolne.
Do tego Maks mnie juz oslabia.Kregoslup mi wysiada bo ciagle za nim biegam.stanowczo moje mieszkanie nieprzystosowane do takiego dziecka.Sciaga wszystko,serwetki,zaluzje,a dzis wywalil wszystko co bylo na przewijaku gdy ja skladalam pranie.
Gdzie nie moze dostac sie na raczkach to wstaje i podchodzi na nogach przy scianie ,i co chwile laduje bo nogi jeszcze nie te
We wtorek tez wystroilismy dom swiatecznie na zewnatrz i wewnatrz no i dzieci ubraly choinke nawet zaskoczyly mnie szybkoscia i efektem.Jak bede miala czas to zrobie i wrzuce zdjecie
Madziu super ze juz wrociliscie tylko szkoda ze Bartus tyle sie wychorowal w sanatorium.
Tabasia nie wiem co to moze byc ale jak sie powtorzy to ja bym poszla do lekarza.
i juz nie wiem co jeszcze mialam napisac za duzo tego.
Milej nocki
Przez kilka dni mialam kompa zepsutego na moim laptopie i moglam korzystac tylko na kompie G wiec moglam jak juz to tylko przeczytac i to nie zawsze.
U nas szpital.
Ja juz od tygodnia chora ledwo dycham,kaszel i katar cghyba mnie zadusi.
Maksiu tez zakatarzony ale moze dzieki oscillokocinum przejdzie mu bokiem mam nadzieje taka.
Dzis Kuba wstal z goraczka 39 i bolem gardla i katarem,a Karola na szczescie tylko kaszle.
Zreszta G tez kaszla wiec tylko czekac az go rozlozy bo on duzo pracuje na zewnatrz wiec raczej niesprzyjaja warunki do leczenia a ze nowa praca to trudno zeby wzial wolne.
Do tego Maks mnie juz oslabia.Kregoslup mi wysiada bo ciagle za nim biegam.stanowczo moje mieszkanie nieprzystosowane do takiego dziecka.Sciaga wszystko,serwetki,zaluzje,a dzis wywalil wszystko co bylo na przewijaku gdy ja skladalam pranie.
Gdzie nie moze dostac sie na raczkach to wstaje i podchodzi na nogach przy scianie ,i co chwile laduje bo nogi jeszcze nie te
We wtorek tez wystroilismy dom swiatecznie na zewnatrz i wewnatrz no i dzieci ubraly choinke nawet zaskoczyly mnie szybkoscia i efektem.Jak bede miala czas to zrobie i wrzuce zdjecie
Madziu super ze juz wrociliscie tylko szkoda ze Bartus tyle sie wychorowal w sanatorium.
Tabasia nie wiem co to moze byc ale jak sie powtorzy to ja bym poszla do lekarza.
i juz nie wiem co jeszcze mialam napisac za duzo tego.
Milej nocki
reklama
M
myszowata
Gość
Tabasia też raz tak mieliśmy i to własnie po bananie!
Czarna zdrowia dla Krystianka!
Witajcie! Noc ok - poza jedną pobudką z płaczemSzczęśliwie szybko utulony Franuś zasnął dalejNie wiem co więcej pisać bo nuda, nuda i jeszcze raz nuda, a może raczej monotonia
Miłego dnia:-)
Czarna zdrowia dla Krystianka!
Witajcie! Noc ok - poza jedną pobudką z płaczemSzczęśliwie szybko utulony Franuś zasnął dalejNie wiem co więcej pisać bo nuda, nuda i jeszcze raz nuda, a może raczej monotonia
Miłego dnia:-)