naughty&happy
Mama Antoniego :D
Naughty jak dieta? ja wczoraj podjadlam 3szt delicji i zjadlam dwa lizaki czekoladowe mikołajki. Staram sie nie jesc po 18. Szukalam kiecki na sylwka i cas sie wziac za siebie solidnie a nie gadac bo ledwo w biodrach w 40 sie mieszcze...paranoja jakas....dzisiaj ide pocwiczyc ale beda wiory lecialy;P
eh Marciaa ... dobrze, że pytasz niestety dzisiaj 7 dzień od mojego postanowienia a tu już słodycze poszły w ruch Ja nie wiem qrcze ... niby czuję się fatalnie w "nowym" ciele ale jakoś nie przeszkadza mi to w imprezach węglowodanowych ... po 20 nie jem - taki sukces ...
heronek świnia wygląda rozbrajająco i znakomite piosenki śpiewa i kwiczy :-) jak się naciska ryjek to wydaje różne dźwięki - ku uciesze właściciela aczkolwiek jeśli chodzi o wrzucanie monet do środka, to Antoś jest jeszcze zdecydowanie za mały ... poczekamy
U nas nocne pobudki na potęgę ... co się porobiło to ja nie wiem ... pił pierś i dodatkowo 3 x niekapek herbatki (każdy po 150ml) Laski mówię Wam nad ranem to już wymiękaliśmy. Ja wstałam po 6 a mój Miły troszkę dospał.
Ooo ... właśnie Antoni budzi się z drzemki - zatem do dzieła :-)
Miłego dnia Ladies ;-)
Frocia zdecydowanie mięsożerni !!! jak chciałam zrobić makaron z serem i truskawkami to usłyszałam "świetny deser"
Ostatnia edycja: