reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Naughty jak dieta? ja wczoraj podjadlam 3szt delicji i zjadlam dwa lizaki czekoladowe mikołajki. Staram sie nie jesc po 18. Szukalam kiecki na sylwka i cas sie wziac za siebie solidnie a nie gadac bo ledwo w biodrach w 40 sie mieszcze...paranoja jakas....dzisiaj ide pocwiczyc ale beda wiory lecialy;P

eh Marciaa ... dobrze, że pytasz :dry: niestety dzisiaj 7 dzień od mojego postanowienia a tu już słodycze poszły w ruch :wściekła/y: Ja nie wiem qrcze ... niby czuję się fatalnie w "nowym" ciele ale jakoś nie przeszkadza mi to w imprezach węglowodanowych :sorry: ... po 20 nie jem - taki sukces ...

heronek świnia wygląda rozbrajająco i znakomite piosenki śpiewa i kwiczy :-) jak się naciska ryjek to wydaje różne dźwięki - ku uciesze właściciela :-D aczkolwiek jeśli chodzi o wrzucanie monet do środka, to Antoś jest jeszcze zdecydowanie za mały ... poczekamy :tak:

U nas nocne pobudki na potęgę :szok: ... co się porobiło to ja nie wiem ... pił pierś i dodatkowo 3 x niekapek herbatki (każdy po 150ml) Laski mówię Wam nad ranem to już wymiękaliśmy. Ja wstałam po 6 a mój Miły troszkę dospał.

Ooo ... właśnie Antoni budzi się z drzemki - zatem do dzieła :-)

Miłego dnia Ladies ;-)

Frocia zdecydowanie mięsożerni !!! jak chciałam zrobić makaron z serem i truskawkami to usłyszałam "świetny deser" :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane ja tylko na chwile i od razu przepraszam, że tylko o sobie. Od niedzieli męczy mnie rota. Przemka od wczoraj, a mojego męża od dziś. Totalna masakra w domu. W niedziele myślałam, że to ciążowe dolegliwości, ale wczoraj już miałam potwierdzenie bo Przemek też chory :-( Mały dołem ja górą. Od niedzieli praktycznie nic nie jadłam, o wszystko ląduje w kibelku. Do tego troszkę się przed chwilą przestraszyłam bo na wkładce miałam troszkę krwi... Teraz spokój, ale będę się bacznie obserwować. Jej, zeby tylko fasolce nic nie było...
n&h buziaki dla Antosia :)

Ostatnia edycja:
czarnuszka buziaki dla Krystianka!!!!

n&h buziaki dla Antonio!!!!I tez tak mysle o swince, z tymi monetami dla Redanka zdecydowanie za szybko, ale tak na roczek mysle moze sie nada....

ksiadz byl, a ja glupia zapomnialam sie zapytac ile cala przyjemnosc ochrzczenia bedzie kosztowac! takie nerwy mialam przyjmujac ksiedza w domu...hehehehe....

Antonka tez dzisiaj całujemy:***
Między naszymi dziećmi dwa miesiące różnicy! Wpadł mi dziś w ręce filmik z Milenką dwumiesieczną:)Wiecie co, tęsknię za taką małaą kruszynką, która głównie leżała:)Teraz jest jej tak wszędzie pełno:)To też jest cudownie choć inaczej:)

czarna n&h buziaki dla Waszych chłopaków!
ramari obserwuj się bacznie! zdrowia dla całej Waszej trójki a raczej czwórki życzę!
frotka u nas nie musi być mięso, naleśniki super, jajko sadzone też super, ale wiadomo nie ma to jak sztuka mięsa!

Witam się po długiej przerwie.
Alez dużo się u was dzieje.
Ramari kochana gratulację z Fasoleczki - och jak zazdroszczę. Zdrówka dla ciebie i rodzinki.
U nas przez cały czas leki i leki , jak nie jedna to druga. Starsza znów zaostrzenie astmy i znów nebulizator w ruchu , niby ma zakaz chodzenia do przedszkola ale chodzi tylko z inhalatorem... jej nie mam juz siły i kasy na leki:wściekła/y:.
Ach i postanowione w weekend ubieramy mała choinkę... Laurka dostaje oczopląsu jak widzi na sklepach przybrania więc już czas!
Pozdrawiam cieplutko !

ja Tylko się przywitać wpadłam

u nas już powolutku mija wstrętny rota :( Pola już ok, M lepiej ale ja słaba jak nie wiem co. do Poli od wczoraj teściowa przychodzi i się nią zajmuję. ja wszystko co zjem lub wypiję to zwracam górą- matko ale się męczyłam wczoraj. dziś lepiej.

Frotka dziękuję za pamięć :)

Ramari uważaj na fasolinkę, zdrówka życzę, widzę że Was to samo co nas dopadło - nieciekawie :(

wszystkim solenizantom - najlepszego, wszystkim chorym- zdrówka

oj dziewczynki, a wydawałoby się, że przez te mrozy wszystkie zarazki powinny pójść precz!
tutaj tez jelitówka panuje, my odchorowałyśmy przez weekend, tylko m. sie ostał samotnie ;-)
zdrówka!

ramari kochana uważaj na siebie, ja też miałam raz takie minimalne plamienie ale było wszystko ok. jak się powtórzy to do lekarza. ale myślę że to było jednorazowe.

reklama
Witam! Wpadam tylko na sekunde bo jestem w domu tylko na sekunde. W niedziele wyladaowalysmy z Ola w szpitalu z ta jej biegunka i nie wiem kiedy wyjdziemy. Raz jest lepiej a raz gorzej. Szegoly opisze jak wrocimy. Mam nadzieje, ze szybko. Trzymajcie kciuki dziewczyny!
Pozdrawiam!!

Do góry