jaka cisza ale chorowitków na forum zdrowka życzymy!!! U nas się wszyscy trzymają na szczęście, Frankowi tylko ząbki idą i czasem ma napady bólu i trochę płacze idziemy spać bo jutro ciężki dzień!!! Dobranoc kobietki !!!
reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
he he to ja jestem trzecia bo tez do zlobka pawelka posylamy tylko ja chcialabym wczesniej niz we wrzesniu bo chcialabym isc wczesniej do pracy ale z tym pewnie nie bedzie latwo...
ta masc to elocom, sterydowa wszystko zeszlo ale i tak w piatek alergolog
a ten fachowiec z dzisiaj to pediatra z osrodka
ta masc to elocom, sterydowa wszystko zeszlo ale i tak w piatek alergolog
a ten fachowiec z dzisiaj to pediatra z osrodka
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Adaś też ma we wrześniu iść do żłobka
Tabasia
Podwojna marcowka :)
W sumie to nie, jakos nie mysle, ze moglibysmy "wpasc" ;-) A nawet jak by tak sie stalo, to mysle, ze juz byloby dobrze po tej nieszczesnej cc. A rodzic naturalnie na pewno mi nie pozwola, bo my juz za niedlugo drugie planujemy. Za duze ryzyko, ale po 2 latach ponoc mozna probowac sn.tabasia i ty tak na tym kalendarzyku po cc???? nie boisz sie? a miałam cię pytac o druga ciąze - naturalnie chcesz rodzic?
Czy ktoras z Was ma taki model?
Maxi Cosi Axiss Car Seat – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Nie ma o nim za duzo opinii. Bardzo nam sie spodobal :-)
M
myszowata
Gość
Hej! Nocka dziwna - Franko szalał, skakał, turlał się itp, potem odsypialiśmy do 8.30...A teraz wciąż zalegam w szlafroku... Najadłam się pasty jajecznej a następnie czekoladowych jajek...niceA i od września też zapewne czeka nas żłobek
Miłego dnia:-)
Miłego dnia:-)
ramari
Fanka BB :)
Witam się Kochane,
ja czuję się już lepiej, nie zwracam po każdym posiłku. To cholerstwo męczyło mnie prawie trzy dni Ale Przemka dalej męczy... Częste kupki. Dobrze, że chociaż chce pić.
Ja dzisiaj zabieram się spowrotem za moją pracę mgr bo troche zaniedbałam temat przez ostatnie choroby.
dronka, mirosia, bluberry, myszowata, k_aralajna to ja będę Was wspierać, bo ja mam dziecko żłobkowe. Uważam, że jest to super sprawa. Mały ma kontakt z innymi dziećmi, przez to jest otwarty na innych ludzi i dzieci. Nie płacze na obcych. Dodatkowo ja czuję się wspaniale psychicznie. Jak już jesteśmy razem to jestem na 100%. Nie denerwuje się, bo doceniam ten czas kiedy jesteśmy razem. Podsumowując moim zdaniem obupólne korzyści :-)
blu spóźnione buziaki dla Adasia :-)
ja czuję się już lepiej, nie zwracam po każdym posiłku. To cholerstwo męczyło mnie prawie trzy dni Ale Przemka dalej męczy... Częste kupki. Dobrze, że chociaż chce pić.
Ja dzisiaj zabieram się spowrotem za moją pracę mgr bo troche zaniedbałam temat przez ostatnie choroby.
dronka, mirosia, bluberry, myszowata, k_aralajna to ja będę Was wspierać, bo ja mam dziecko żłobkowe. Uważam, że jest to super sprawa. Mały ma kontakt z innymi dziećmi, przez to jest otwarty na innych ludzi i dzieci. Nie płacze na obcych. Dodatkowo ja czuję się wspaniale psychicznie. Jak już jesteśmy razem to jestem na 100%. Nie denerwuje się, bo doceniam ten czas kiedy jesteśmy razem. Podsumowując moim zdaniem obupólne korzyści :-)
blu spóźnione buziaki dla Adasia :-)
blueberry77
Ja ten model znam pod marką Bebe Confort. Na pewno znajdziesz o nim opinie.Czy ktoras z Was ma taki model?
Maxi Cosi Axiss Car Seat – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Nie ma o nim za duzo opinii. Bardzo nam sie spodobal :-)
http://allegro.pl/bebe-confort-axiss-moc-kolorow-od-g-7-i1338160520.html
Ostatnia edycja:
Witajcie!
Nocka skonczyla sie o 4.....co za dzieciak, skad on te energie bierze????
Redan do zlobka juz 5 stycznia...juz mi niedobrze...tydzien wczesniej idziemy na kilka zapoznawczych dni, zeby sie Mlody oswoil....
blu spoznione buziaki dla Adasia!
A i wysypka u nas powrocila, lekarz polecil oilatum do kapieli i wydaje mi sie, ze to po tym sie zaognila....
Zdrowka wszystkim chorym!!!!
Milego Dzionka!
Nocka skonczyla sie o 4.....co za dzieciak, skad on te energie bierze????
Redan do zlobka juz 5 stycznia...juz mi niedobrze...tydzien wczesniej idziemy na kilka zapoznawczych dni, zeby sie Mlody oswoil....
blu spoznione buziaki dla Adasia!
A i wysypka u nas powrocila, lekarz polecil oilatum do kapieli i wydaje mi sie, ze to po tym sie zaognila....
Zdrowka wszystkim chorym!!!!
Milego Dzionka!
Witam
już nam lepiej dziękujemy za życzenia zdrówka nocka też już fajna bo mała spała u siebie tylko o 4 szalała po łóżeczku ale później usnęła i spała do 7:30 , potem M nakarmił a teraz zabawa na puzzlach.
ja dziś już zaczynam planować co muszę zakupić na święta i wigilię więc już zaczynam świąteczną gorączkę
wszystkim solenizantom życzę dużo zdrówka *)
chorym szybkiego powrotu do zdrowia
lecę coś zjeść lekkiego bo jeszcze słaba jestem
już nam lepiej dziękujemy za życzenia zdrówka nocka też już fajna bo mała spała u siebie tylko o 4 szalała po łóżeczku ale później usnęła i spała do 7:30 , potem M nakarmił a teraz zabawa na puzzlach.
ja dziś już zaczynam planować co muszę zakupić na święta i wigilię więc już zaczynam świąteczną gorączkę
wszystkim solenizantom życzę dużo zdrówka *)
chorym szybkiego powrotu do zdrowia
lecę coś zjeść lekkiego bo jeszcze słaba jestem
reklama
blueberry77
Ramari, ale pewnie Przemek nie spędza tam 8 godzin dziennie? A nas to czeka niestety