reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie:)Polusiu to sie narobiło, zdrowiejcie kochani!
Missiiss serdeczne gratulacje:)!!!Wspaniale,że możesz juz Jasia przytulać:)Szybkiego pozbycia sie żółtaczki i powrotu do domku:)Mikołaj był u naszych dzieci tylko.Miłosz znalazł koło poduszki klocki typu lego a Milenka klocki fischer takie jak Pola Polusi:)Bawi się nimi slicznie od rana, nie ma dziecka.Synek całą noc przespał spokojnie, nie miał nawet stanu podgorączkowego, obudził sie z apetytem:):):)Pooglądał klocki i do przedszkola pojechał.
Teraz mała zje obiadek i spać a ja biore się za pierniki.

reklama
witam Dziewczynki ja dzis na wsi pakujemy sie,wiec wpadalam na chwilke sie przywitam. Teraz o niebo lepiej z D zero klotni i tam spokoj,remoncik skonczony,teraz czeka mnie ukladanie ciuchow,meblowanie.;-) Pozdrawiamy cieplutko.

hejhej :-)
u nas mikołaj był juz wczoraj :-) Ol ma swoja własna wypasiona komórkę (vtech) i w końcu może bezkarnie wciskać sobie guziczki ;-)

na odparzenia tylko bepanthen. teraz przez kilka dni Ol miała zielone kupy i odparzony tyłek, ale kremik na zmiane z zasypka Altek i w 2 dni podziałało.

zauważyliśmy, ze Ol w zimowej kurtce nie mieści się w fotelik. upatrzyliśmy sobie maxi cosi priori. myslałam o tobi, ale te sztywne pasy mnie trochę odstraszają.

missiiss wielkie gratulacje! :-D

witajcie mikołajowo, oby ten dzien był dla was ciepły radosny a mikołaj hojny. Tez musze kupic fotelik bo w nasz maxi cosi cabriofix Elena juz sie nie miesci szczególnie teraz zimą i nie wiem co kupic, kurcze, myslałam o tych fotelikach do 36 kg ale jak wsadziłam mała w ta kiddy czy cebex z tym czyms z przodu to zrezygnowałam. teraz mysle o foteliku do 18 kg, ale czy ELci w kombinezonie nie bedzie w nim ciasno, mamy majace foteliki do 18 kg dajcie znac, czy jest sens je kupowac, myslałam o maxi cosi tobi albo roemer king plus[/QUOTE/]
Redan nam sie idealnie miesci w dosyc grubej kurtce, a mamy Tobi

ionka a mi sie wlasnie podobaja te sztywniejsze pasy u gory, bo przynajmniej mam pewnosc, ze Mlodemu nie zjada po ramieniu

k_aralajna super wyniki!

polusia szybkiego powrotu do zdrowka!

mississ gratulacje!

Agulka dobrze, ze lepsze idzie!

witajcie mikołajowo, oby ten dzien był dla was ciepły radosny a mikołaj hojny. Tez musze kupic fotelik bo w nasz maxi cosi cabriofix Elena juz sie nie miesci szczególnie teraz zimą i nie wiem co kupic, kurcze, myslałam o tych fotelikach do 36 kg ale jak wsadziłam mała w ta kiddy czy cebex z tym czyms z przodu to zrezygnowałam. teraz mysle o foteliku do 18 kg, ale czy ELci w kombinezonie nie bedzie w nim ciasno, mamy majace foteliki do 18 kg dajcie znac, czy jest sens je kupowac, myslałam o maxi cosi tobi albo roemer king plus

ja mam fotelik Fair 0-18 kg i nawet w kurtce maly sie miesci bez wiekszego problemu.

reklama
Wiloneczka Romer King Plus jest węższy od Tobi-zwłaszcza zagłowek i nie pasuje do wszystkich aut- przetestowaliśmy na naszej córce i wsumie wybraliśmy Maxi Cosi Priori-idealny nawet w kombinezownie - najlepiej sie czula w nim i nie płakala wiec kupilismy:)

K_arolaja super że Pawełek zdrowy...powiedz mi kochana bo pewnie na dniach nas czeka badanie kału na jakie dokładnie pasozyty mialas skierowanie i ile płaciłas...bo jednak prwyatnie zrobimy je!!

Mississ gratulacje czekamy na fotki Jasia:)

A my na mikolajki dalismy małej klocki cos a'la lego duplo tylko tescowa wersja:) i wlasnie fotelik samochodowy:)

A ja w pt przezylam kryzyzs jakiego podczas calego macierzystwa nie mialam...GAbek w czw byla po goraczce "zdrowa jak ryba" za to w pt co chwila płakała i prężyła sie ze aż w literece C sie wyginala-ja sobe cos ubzduralam ze ja coś boli i mialam takie wyrzyty sumienia ze nie zrobilam badania moczu ze zaczekalm płakac razem z nia...dosłownie wyłam-az ona przestala i zaczeala sie na mnie patrzec:) ale nie moglam przestac...chyba siedzenie w domu, zmeczneie i samotnosc wyszly po 8miesicach :( przez to nie pojechalismy na weekend do mojej mamy:( i postanowialm ze w ndz zostaie M z córka i pojade na zakupy - co sie wiąże ze min 4 godz by mnie nie bylo- postawnoialm ze zrobie cos dla siebie pierwszy raz bez dziecka...nigdy nie zostaiwlam jej zawsze bylam z nia przez 8mcy 24godz na dobe 7 dni w tygodniu !!!....zrobilam test - 1 raz Krzys w sobote uśpil małą wiec ndz moglam poszalec....no i plan byl dobry lecz komunikacja miejska zawiodla !!!!!!!!!!!!!! po pol godz czekania na autobus wrocilam do domu:) bo u nas jezdzi tylki 1 autobus i do tego tak zmarzlam ze az palce parwia odmrozilam:) tak skonczyla sie moja przygoda z zakupami ale mimo wszystko poprawil mi sie humor:) zanudzilam was moja historia koncze bo dziecko mis ie budzi

buziaki i miego dniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
Do góry