reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie wieczorkiem!

wracajcie pochorowani do zdrowka!!!

z odparzeniem nesiaa staraj sie jak najdluzej wietrzyc pupe

a ja zalozylam sobie spirale hormonalna,bo jeszcze ma niby mi pomoc w bolesnych @, a w ogole to tutaj wszystkie srodki antykoncepcyjne sa darmowe....

reklama
myszowata mleczko to enfamil 0-lac czyli bez laktozy, podaje się je tylko kiedy jest biegunka lub rota, tak mówił mój pediatra i pani w aptece też mówiła że w przypadku biegunek to dobre jest bo nie podrażnia tak jak zwykłe mleko z laktozą.

zrobiłam jej to mleczko z kaszką ryżową bananową bo ona kleiku nie zje tylko go zwróci i zjadła mi 150 ml. ale od godziny 2 nie jadła nic tylko piła marchwiankę z orsalitem.
teraz śpi u siebie ale zobaczymy jak długo.

u mnie Polka od dziadków dostała takie fajne klocki - piramidkę z FP i cała zadowolona bo one się ruszają i chowają tak fajnie :)

heronek dla Redana spóźnione ale szczere życzenia i buziaki *)

My stosujemy przerywany jak co to gumki są. Hormonom juz mowie NIE. Zdecydowanie.
Byłam sobie poćwiczyc. Nikul juz lepiej, usmiechal sie , swirowal. Dostał dzisiaj gwiazdorka szczeniaczka ksiazeczki klocki osmiornickzi do wody i cały happy. Spi spokojnie, nosek nie zapchany super...oby jutro lepszy apetyt był...w rajstpak to taki szczuplasek z niego
ale co by tak dobrz enie bylo to mnie cos bierze
wypiję sobie lampeczkę winka z Ł.

wiecie co bede papuga. Zrobie sobie ten suwaczek z dieta...:p

heronek buziaki dla Redana↲
polusia jej niech wraca Polcia do zdrowka i wiem chyba o jakich klockach mówisz mój Franio ma tą piramidkę i ją uwielbia. U nas teście zapowiedzieli że żadnych prezentów nie kupują bo za dużo wnuków mają i w sumie od nas dzieci tylko dostaną. Bo szwagierka też nie kupuje. A moja rodzinka daleko. Ja nie ubolewam nad tym bo co za duzo to nie zdrowo. Ja już zabawek nie mieszcze :) U nas dzień minął rodzinnie na sankach ale bez Frania, potem graliśmy w bingo. Mieliśmy piec pierniki ale wcielo mi przepis :( mój niezawodny. Idę prasowac.

Co do fotelika to zakupilismy maxi cosi tobi, dzis byla pierwsza proba maly w jedna strone troche poplakal, ale to chyba dlatego, ze go kambinezon wkurza, a w druga byl bardzo zadowolony :)
Tobi jest super :) Wizualnie bardzo mi się podoba.

blubery ty masz fotelik po starszym nie ten do 18 kg?
Mamy Recaro Young Sport, to jest od 9 do 36kg. Teraz będziemy musieli upić dla Karola 15-36, a ten Recaro będzie dla Adasia. Chyba kupimy Kiddy.

myszowata U nas Mikołaj też jutro z rana przyniesie kierownicę tylko że Vtech, fajna, odgłosy jak w prawdziwym aucie i gajga zmiany biegów, no no mogą chłopaki się już szkolić.:tak:

Dziś rodzice przywieźli z działki Marcelka auto, które dostał na chrzest od chrzestnej, takie z rączką do prowadzenia a dziecko siedzi w środku. Jeździliśmy po całym mieszkaniu ale miał frajdę, jutro wstawię fotkę.

W ogóle brzuch mnie napiernicza, jedliśmy z M mandarynki i M nie umył ich przed obraniem a tam sama chemia na nich:no: Masakra aż mi niedobrze.

ZDRÓWKA WSZYSTKIM!

Mazia &&&&&&

reklama
ja też nie myję mandarynek :) a my dziś kupiliśmy Oliwii fotelik nowy bo po Wiktorze był mało bezpieczny. I kupiliśmy Concord Transformer XT. Nareszcie będę spokojna o bezpieczna jazdę :) teraz kolej na wymianę fotelika dla Frania :)

Do góry