Y
yra245
Gość
ale kochana i 5 tygodni różnicy a to bardzo dużo na tym etapie. najważniejsze że wagowo i cm zgadza się na dany tydzień ciąży
))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja rowniez polecam TORMENTIOL najtanszy i najlepszy.! Chociaz u nas duzych odparzen nie bylo ale tormentiol sie spisuje,i ja go rowniez uzywam jak mi jakis wyprysk wyskoczy czy jakas krosta.Wpadam na chwile proszic o race. U nas mega biegunka, mega odparzenie i mega placz przy kazdym przemywaniu(((((( POradzcie cos na odparzenia. Wiem, ze ten temat byl juz tysiac razy ale nei mam sily szukac. Stosujemy make ziemniaczana i smaruje kremem niwea na odparzenia, ale on raczej dziala zapobiegawczo i na isteniejace odparzenie nie pomaga
![]()