k_aralajna
Fanka BB :)
czy wam tez forum jakos dziwnie dzis wyglada? jakby sie nie wgralo do konca...?![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ajentka wybrałam : “Rajski Ogród”-lekki peeling całego ciała,“Kąpiel Afrodyty”-kąpiel z hydromasażem i aromatycznymi dodatkami, “Riviera”- okłady całego ciała z błota z minerałami i żelem aloesowym, Aromatyczny, rzeźbiący masaż zimnymi kryształami i gorącymi kamieniami wulkanicznymi, w kapsule Odżywczo – wygładzająca terapia morska oraz basen, sauna z aromaterapią. jeszcze zabieg na dłonie i stopy. ale mnie rozpieszczą
a moja Pola prawą i lewą praktycznie tak samo manipuluje![]()
Ajentka pięknie to ujęłaśOooo kochana to sobie odpoczniesz za wszystkie czasy! Mąż spisał się na medal a potem jak dotknie Twojego gładkiego, wypielęgnowanego ciałka to.... za dużo nie mogę pisać bo jeszcze 22 nie ma.Super zabiegi sobie dobrałaś.
![]()
ajentka wybrałam : “Rajski Ogród”-lekki peeling całego ciała,“Kąpiel Afrodyty”-kąpiel z hydromasażem i aromatycznymi dodatkami, “Riviera”- okłady całego ciała z błota z minerałami i żelem aloesowym, Aromatyczny, rzeźbiący masaż zimnymi kryształami i gorącymi kamieniami wulkanicznymi, w kapsule Odżywczo – wygładzająca terapia morska oraz basen, sauna z aromaterapią. jeszcze zabieg na dłonie i stopy. ale mnie rozpieszczą
a moja Pola prawą i lewą praktycznie tak samo manipuluje![]()