reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam!:-)

Polusia Super niespodzianka. Na jakie zabiegi się zdecydowałaś?:-)
Ramari Zdrówka dla Przemcia.
Myszowata Gratuluję zakupu!
N&H Możesz podać sobie z moim M rękę on kocha Volkswageny, teraz mamy Golfa IV, kiedyś miał III no ale nie da się ukryc że firma robi dobre auta.:tak: A taki Passat mmmm marzenie:-D
Ucitielka Ja mam książkę Pierwszy rok dziecka miesiąc po miesiącu wydawnictwa Buchmann też bardzo fajna.

Ja od soboty jestem codziennie z małym w domu i powiem Wam że podziwiam mamy które nie pracują. Mimo że kocham moje dziecko nad życie cieszę się że jutro już idę do pracy i trochę oderwę się od życia domowego. Ja się jednak nie nadaję do etatu gospodyni domowej, przeraźliwie potrzebuje kontaktu z ludźmi! Stąd m.in. taki a nie inny zawód.:-D W domu jeszcze dużo pracy papierkowej, pogoda taka a nie inna, żądanie mego syna o mamę na wyłączność i ból głowy murowany:-D;-)
Dziewczyny zwróciłyście już uwagę którą rączką dzieci chętniej chwytają zabawkę itp.? Mój M jest leworęczny i zauważyliśmy że jak coś małemu pokazujemy to zawsze wyciąga najpierw lewą rączkę i płynniej nią manipuluje, wychodzi na to że będzie leworęczny po tatusiu.

ajentka wybrałam : “Rajski Ogród”-lekki peeling całego ciała,“Kąpiel Afrodyty”-kąpiel z hydromasażem i aromatycznymi dodatkami, “Riviera”- okłady całego ciała z błota z minerałami i żelem aloesowym, Aromatyczny, rzeźbiący masaż zimnymi kryształami i gorącymi kamieniami wulkanicznymi, w kapsule Odżywczo – wygładzająca terapia morska oraz basen, sauna z aromaterapią. jeszcze zabieg na dłonie i stopy. ale mnie rozpieszczą :)
a moja Pola prawą i lewą praktycznie tak samo manipuluje :)

polusia brzmi cudownie...ech

ajentka nawet nie zwrocilam uwagi na raczki, ale jak trzyma niekapek to prawa raczka..wiec praworeczny chyba bedzie...

a ja nie mam ksiazki, korzystam z ogromu wiedzy na necie ;-)

ajentka wybrałam : “Rajski Ogród”-lekki peeling całego ciała,“Kąpiel Afrodyty”-kąpiel z hydromasażem i aromatycznymi dodatkami, “Riviera”- okłady całego ciała z błota z minerałami i żelem aloesowym, Aromatyczny, rzeźbiący masaż zimnymi kryształami i gorącymi kamieniami wulkanicznymi, w kapsule Odżywczo – wygładzająca terapia morska oraz basen, sauna z aromaterapią. jeszcze zabieg na dłonie i stopy. ale mnie rozpieszczą :)

Oooo kochana to sobie odpoczniesz za wszystkie czasy! Mąż spisał się na medal a potem jak dotknie Twojego gładkiego, wypielęgnowanego ciałka to.... za dużo nie mogę pisać bo jeszcze 22 nie ma.:-D:-D Super zabiegi sobie dobrałaś.:tak:

Oooo kochana to sobie odpoczniesz za wszystkie czasy! Mąż spisał się na medal a potem jak dotknie Twojego gładkiego, wypielęgnowanego ciałka to.... za dużo nie mogę pisać bo jeszcze 22 nie ma.:-D:-D Super zabiegi sobie dobrałaś.:tak:
Ajentka pięknie to ujęłaś :-D
Polusia super, bardzo fajnie, że się odprężysz. Należy Ci się.
heronek zdrówka dla Was.

Kochane witam się na krótko, bo mój m okupuje kompa. Ja mam zapalenie krtani i antybiotyk, wiec w domu mają ze mna spokój. Na szczęście dziewczynki OK. Lila daje czadu z raczkowaniem i wstawaniem. Po prostu nie nadążam za nia. Jak będę miała chwilę to do Was zajrzę.
Pozdrawiam Was wszystkie i kochane dzieciaczki.
Całuski!

łał brzmi ekstra! :-D
nigdy nie byłam w zadnym spa... może kiedyś i mój sie nawróci i mi zasponsoruje ;-)

co do rąk u Oli, to sama nie wiem. ja jestem dwuręczna ;-) ze wskazaniem na prawą i M. jest praworęczny. Ola chwyta obiema...

reklama
witam się wieczorową porą :) ale niestety cały dzień znów zajęty i przeleciał szybko :( okna też myłam. Zakupy i gotowanie. Po południu kawa i tort u teściów bo mieli dziś 31rocznicę ślubu :) wieczorem wygłupy z dziecmi. Dziewczyny nie przejmujcie się tym że dzieci nie siedzą czy nie raczkują ale za to mają przecież ząbki i rosną jak na drożdżach. Co z tego że mój Franio zaraz będzie chodził jak ja ciągle od kogoś słyszę że on liliputek bo taki krótki i powoli też mi się wydaje że coś z nim nie tak, ale medycznie jest ponoć wporządku. Wiec może wszystkie cierpliwie czekajmy na postępy naszych dzieci bo świra dostaniemy:)
polusia super prezent od M. Zasługujesz w pełni na to:) jesteś super mamą i żoną !!! Gratuluję!!!↲
A co tam dziewczyny z missis wiecie? No i fakt sporo nas znika :( z bb !!! Idę nadrabiać, cały dom śpi więc mogę posiedzieć bezkarnie :) he he

Do góry