reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Yoł :-)
u nas gut dzisiaj spałam z młodym z 1,5 w naszym łożu ale sie wyyyspałam:-DNiko ale miał apetety dzisiaj-dziecka nie poznałam :D
potem poszlismy z młodym na basenik i juz spi z godzinkę. Jutro musze wstac wczesniej i jechac na badania krwi w pon mam endokrynologa w czwartek ginekologa :-)

ja ostatnio popalam wrrrrr ale obiecalam Ł. ze rzuce wiec od jutra koniec

Ł. otwiera winko wiec spadam troszke poprztulac he he he :>

reklama
Yoł :-)
u nas gut dzisiaj spałam z młodym z 1,5 w naszym łożu ale sie wyyyspałam:-DNiko ale miał apetety dzisiaj-dziecka nie poznałam :D
potem poszlismy z młodym na basenik i juz spi z godzinkę. Jutro musze wstac wczesniej i jechac na badania krwi w pon mam endokrynologa w czwartek ginekologa :-)

ja ostatnio popalam wrrrrr ale obiecalam Ł. ze rzuce wiec od jutra koniec

Ł. otwiera winko wiec spadam troszke poprztulac he he he :>

Kurcze Marciaa przypomniałaś mi że muszę w końcu wybrać się do gina bo miałam przyjść. W ciąży to człowiek latałby co chwilę a teraz totalnie nie mam weny.:-D Udanego wieczorku.:-)

My jutro wieczorny wypadzik do Areny :-) nie mogę się doczekać. Marcel z dziadkami a przed południem idę do mojego kumpla fryzjera na farbowanko bo wypłowiała jestem i uwaga ścinam włoski:szok: Muszę je wzmocnić choć optycznie bo po ciąży strasznie się ze mnie posypało, wiem że to naturalne itd. ale jakieś takie kiepskie się zrobiły. Jakaś odmiana się przyda.:tak:

a moja znowu obudziła sie z płaczem... tak co noc jest i potrafi tak płakać godzinę :-( M. chyba ją uspokoił, mam nadzieję, ze skutecznie i Ol spać będzie spokojnie...

u nas dzień małpki jest ostatnio codziennie ;-) a najfajniej jest sie próbować wdrapać na mamę i przy okazji ściągnąć jej dres z tyłka ;-)

wiolonczela: mozna uniewaznic komentarz, ale to dziala obustronnie
przesylke lepiej zawsze wysylac polecona, bo strasznie kradna na poczcie
kuriera zamawia sie przez telefon przewaznie, ale ceny musisz porownac na stronach, bo to od wielu czynnikow zalezy. uprzedzam ze dla osoby prywatnej wychodza dosc drogo przesylki, nie ma szans ze wyslesz za np 15 zl :/ a poczta polska nie?

u nas Oliwier spi oddzielnie od poczatku i wcale jakos czesto nie latam, maksymalnie 2 razy w nocy. mam wrazenie ze czesciej sie budze jak jestesmy u tesciowej i maly spi z nami w pokoju.

a u mnie wszyscy juz spia, ja obejrzalam modelki i tez ide,
z bolem miesiaczkowym lepiej ale nie super, zrobilam sobie dluga gorrraca kapiel:-) i rozne zabiegi:-) i dalam rade

Polusia, ionka, k_aralajna caluski dla dzieciaków!!!!↲A ja walcze nadal z inhalacjami i chyba jutro pojadę znów do lekarza :( bo do wszystkiego doszły częste kupy :( aż tyłek odparzony hmm nie wiem może to faktycznie te zęby!!!↲

Co do tego streetcomu to jak Wy się w to wkrećiłyście bo ja kurde używam mleka Gerbera od czasu jak całkiem dałam spokój z cycowym :) i Franko je uwielbia a próbowalismy różne :) co do określeń to u nas cipka i mały :) nic zmykam nadrabiać Was!!!

Witam się Kochane,
podczytuje Was w miarę na bieżąco, ale na pisanie czasu brak :(
Wszystkim zaległym solenizantom Wszystkiego Najlepszego!!!
Agulka u nas podobnie jak u myszowatej tata, mój teściu przestał palić też po ok 30 latach. Wygladało to tak: 1 stycznia wypalił papierosa, zgasił i powiedział "to był ostatni" i tak było. Bardzo go podziwiam, ale to pokazuje, że jak naprawde się chce to można.
Ajentka ja polecam jednak przeprowadzke. Nasz mały od początku śpi u siebie w pokoiku. Przez jakiś czas- chyba 2 miesiące my spaliśmy z nim. Ja uważam, że jak dziecko się obudzi i płacze to co to za różnica czy masz przejść 1 metr czy powiedzmy 6m do innego pokoju.
Zafasolkowane jak się czujecie? Asiu czujesz już ruchy maleństwa? Ja się już nie mogę doczekać tych kopniaczków :)

reklama
Witajce:-)Spaliśmy dziś do 8!szok!!!No ale między 5 a 6 dwa razy zmieniałam pieluszkę - kup ciąg dalszy. A przed chwilką kolejna była i to ze śluzem. Nie wiem czy nie trzeba by lekarza odwiedzić.....Co prawda ładnie je, bawi się itp, ale coś to niedobrze wygląda z tymi kupkami....
A i u nas dzień małpki to także codzienność....
No i listonosz znostawił mi awizo do paczki z hippa - podobno nie było mnie w domu.....to Ci ciekawostka:dry::wściekła/y:Chyba zapytam na poczcie co i jak bo wygląda mi na to, że ten listonosz to nawet z poczty tej przesyłki nie zabrał tylko z góry wypisał sobie awizo...
Lecę na kawkę i jakieś śniadanko
do potem
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry