reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam:)

Nocka ok,Bartus jeszcze dostał butle o 24.30 i spalismy prawie do 9,teraz sobie drzemke walnoł po obiednia.Pogoda brzydka chcemy pójsc na imieninki do sąsiada dzisiaj taki mamy plan a co z tego wyniknie to niewiem.

frotka głosiki oddane:)

Dobrego dnia:)

wiolonczela napisz do allegro jet tam centrum rozstrzygania sporów niech się tym zainteresują w końcu za coś kasę biorą.

a ja mam doła i jadę sobie do przyjaciółki jak tylko Pola się obudzi, niech M też trochę się nią zajmie.

Wiecie co przed chwila dostalam mejla ze strony pobieraczek.pl ze mam im zaplacic 94zl:szok: za pobieranie na ich stronie a ja nawet nic nie pobralam,owszem zarejstrowalam sie ale jak szukalam zeby cos pobrac to byly oplaty i niec nie pobieralam i ze mam 5 dni na zaplate a jak nie to strasza komornikiem sadem,czytalam na necie na ich temat i nie jestem 1 osoba ktora dostala takiego mejla a rowniez nie pobierala. Tam bylo ze 10 dni za darmo bez oplat ale pozniej nie wchodzilam ze chce dalej byc. A i jeszcze najlepsze jest to ze tam w tym mejlu napisali ze z komputere o nr ip... a to nawet nie moj nr ip

Wiecie co przed chwila dostalam mejla ze strony pobieraczek.pl ze mam im zaplacic 94zl:szok: za pobieranie na ich stronie a ja nawet nic nie pobralam,owszem zarejstrowalam sie ale jak szukalam zeby cos pobrac to byly oplaty i niec nie pobieralam i ze mam 5 dni na zaplate a jak nie to strasza komornikiem sadem,czytalam na necie na ich temat i nie jestem 1 osoba ktora dostala takiego mejla a rowniez nie pobierala. Tam bylo ze 10 dni za darmo bez oplat ale pozniej nie wchodzilam ze chce dalej byc. A i jeszcze najlepsze jest to ze tam w tym mejlu napisali ze z komputere o nr ip... a to nawet nie moj nr ip
Agulka jakas paranoja! Oszustwo! Moze sie jakos to wyjasni.

Moje dziecie mnie dzis zaskakuje. Bylysmy na spacerku. Ja wygrabilam caly sad a ona grzecznie siedziala w wozku i mi sie przygladala:) A teraz siedzi sama w lozeczki i sie bawi!! Jaki aniolek z niej:) Ciekawe jak druga czesc dnia:p

Agulka jakas paranoja! Oszustwo! Moze sie jakos to wyjasni.

Moje dziecie mnie dzis zaskakuje. Bylysmy na spacerku. Ja wygrabilam caly sad a ona grzecznie siedziala w wozku i mi sie przygladala:) A teraz siedzi sama w lozeczki i sie bawi!! Jaki aniolek z niej:) Ciekawe jak druga czesc dnia:p
zazdroszczę :) moja spała tylko godzinę

agulka o tej stronie było kiedys głośno w telewizji , że niby na którejs tam stronie regulaminu jest o tym mowa, tacy oszuści, straszą sądem , komornikiem, o ile dobrze pamiętam, to nie masz im obowiązku płacić, wypowiadał się jakis rzecznik, ale poszukaj na necie jeszcze,na pewno na ten temat jest mnóstwo infomacji, swoja drogą myslałam, że jak sprawa jest nagłośniona przez media to ktos się tym zajmie, a oni dalej działają i naciągają ludzi, co za gnoje, powiem Wam mam wrazenie, że tak mało jest uczciwych ludzi, człowiek na każdym kroku musiałby się zastanawiać czy ktos cie nie wyj........,

zazdroszczę :) moja spała tylko godzinę
Polusia jesli chodzi o spanie to moja spala 20 minut dzis no ale teraz zasnela, mam nadzieje, ze troszke dluzej pospi bo czeka na mnie worek marchewki:p
Dzwonila do mnie kuzynka. Wczoraj urodzila synka Mikolajka:)
Opowiadala mi, ze lezy na sali z dziewczyna, ktora dostala depresji. Ciagle placze, nie umie sie zajac dzieckiem i wogole nie chce go widziec. To straszne. I ta biedna dziewczyna lezy na sali z innymi mamami i dzieciatkami. Najgorsze jest to, ze jakos nikt nie spieszy jej z pomoca. Ani lekarze, ani pielegniarki, ani rodzina:(

reklama
Moja kolezanka tez urodzilla Milosza i tyle wazyl co Nikus 4210 a 3 lekarzy oscylowalo miedzy 3200- jaka roznica.
No i bardzo pozszywana bo mocno nacieli

Ja dopiero co z rana usiadlam. Wzielo nas z Ł na porządki Ł. dzisiaj zapierniczał z odkurzaczem aż heja w szoku byłam-zaczelam na niego wołac perfekcyjny pan domu hehehe. Potem obiadek, obiadek dla małego. Teraz Ł. smiga na spacerek z Nikim a ja popijam herbatke mietowo cynamonowa-rewelejszyn!
No i rogala wkoncu 3ba zjescccc:))

Do góry