reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Oj chciałabym pieska ale jak bedziemy mieli własne kąty.W wynajmowanej chacie nie zaryzykuję drugi raz. Póki to to mamy rybki i chomika miniaturkę zwanego Frytka.
Koniki śliczne zwierzatka.Brałam udział w akcji Vivy przeciwko maltretowaniu tych dostojnych istot.Moja kumpela jest w Niemczech opiekunką konika olimpijczyka. Skończyła technikum hodowlane w Chojnowie.I jakąś rehabilitacje do tego_Ona poświęca pracy całe życie ,nie decyduje sie na założenie własnej rodziny,mówi ze zyje tylko dla koników. I jest szczęśliwa.A też rocznik 74.

reklama
Tak czytalam Ajentka i tez bylam za ale niestety nie moge kupic bo wlasciciel mieszkania nie pozwala.No maluchy jeszcze nie wiedza bedzie wielki placz bo Kubus to nawet prawie wszystko pozaliczal do komuni zeby tylko dostac tego psa.Ale nie chce tez zmieniac rentu bo naprawde fajne mieszkanko a z drugiej strony wkurza mnie to bo sporo za nie place i wkurza mnie ze i tak musze pytac sie o pozwolenie na wszystko:(

Ostatnia edycja:
hej
za dadę ostatnio płaciłam 27 z groszami, ale znalazłam tańsze pieluchy 54 szt za 20 zł. Na marywilskiej w Warszawie, gdzie przenieśli się ludzie ze stadionu facet ma niemieckie pielchy właśnie po 20 zł paka. Jakością nie odbiegają od np pampersa, no może są trochę grubsze, ale za to zawierają mniej chemii, także polecam.

frotka nie otwierają mi się te zdjęcia
karalajna nie skumałam o co chodzi z tymi połączeniami...

Witajcie:-)Ale nocka...Franio obudził się o 3.50 i za nic nie mogłam go ululać, dopiero o 5 sam zdecydował, że idzie spać i spał do 7...a do jakiejś 1 nie mogłam zasnąć....jestem ledwo żywa...
Miłego dnia:-)

Witam!

U nas nocka super! Zasnął o 19 pobudka o 7:15 w tym może trzy krotkie marudzenia na smoka więc wyspana jestem. Siedzimy w domku bo mały cały czas zawalony ale w nocy była wyraźna poprawa, swobodnie oddychał. Teraz jak zaczął szaleć to dundelki z nosa poleciały.:baffled:
Frotka Głosiki oddane
Myszowata Musisz kliknąć później galeria i pokazuje się fotka. A nieodebrane połączenie to film, horror.:tak:

no horror ale jakis kiepski;-) poszlam spac:-D

dzien dobry w ogole:-)

myszowata wspolczuje takiej pobudki, moj mlody obudzil sie o 5 i ja tez, on zasnal a ja nie moglam;-)

ajentka spokojnie pewnie ogarniesz w koncu zeby sie wybrac, zima ponoc tez fajnie sie jezdzi ja jeszcze zima nie jezdzilam bo to moj pierwszy rok;-):tak:,
ale ja to powoli ogarniam zeby moc sie wybrac albo na konie albo na basen itp. jeszcze aerobic bym chciala ale nie wiem czy to nie za duzo bedzie :p

w kazdym razie w ten likend pojezdze bo w gory jedziemy:-) a i zamowilam sobie sztyblety bo jezdzilam z zwyklych adidasach z czapsami ale przemokly mi ostatnio :-( ale juz w ten likend nie dotra, no coz...

milego dzionka zycze:tak:

reklama
Antek na kolanach - szaleństwo w pełni :-D idziemy na podłogę ... raczej nic nie poczytam :baffled: a miało być tak pięknie ... mmmhmmm ... cappuccino przy BB :sorry2: zmęczę go i wracam :tak:

Do góry