reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
polusia wiesz co słyszałam o nich w ddtvn, mam trochę sceptycznę podejście do tego choć to bardzo proekologiczne, ciekawa jestem co powiesz i może faktycznie też spróbuję, ale czytałam o tym też w necie i okazuje się, że to jest znane od x lat...

Mlody po mordegach zasnal, a ja tez przed tv. Na kolacje bedzie jablko, moze dwa...;-)

Marciaa ciepla kapiel na pewno pomoze....

polusia a co to za orzechy?jakiej one firmy?

Ja dziewczyny juz spadam bo ostatnio siedze przed kompem do północy a pozniej chodze nieprzytomna a D ma nocki wiec ja wstaje. Ja wstaje a on sie kladzie. :) Dobrej nocki kobitki i dzieciaczki.

moj Ł. wychodzi dzisiaj na miasto. Plus taki, ze nie pije bo autem trzeba jechać.
Bol mi przeszedl ale czuje, ze cos tam sie dzieje na dodatek ledzwia bola. Wychodzi noszenie małego.

Niko znowu nie śpi. Ł. bawi sie z nim. Maluch znowu mi wstał po 19 kurcze zeby mu sie nie przestawiło. Cos dzisiaj malo mi jadl i duzo spal przez ta pogode.

ja do kapieli mam zabaweczki canpola. taki misiu zolty na oponce male wielorybki i kaczki i kupilam w hurtowni takie lodeczki plastikowe. Jednak najlepsza zabawka jest gabka ;D

a my z M. siedzimy sobie przed tv, oglądamy top models, dzieci śpią od 20.00 :) pełen sukces. A ja kuruję się do piątku :) muszę być zdrowa M.powiedział że niespodzianka tego wymaga:)

reklama
Do góry