reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

polka naprawde masz zdolniaków w domku super:)
heronek gratuluje zebolków:)

A mój synus spi,napłakał sie bidulek tak swedzą go dziąsełka i bola posmarowałam mu zelem.Dzisiaj bylismy na kawie u siorackiej i jak połozyłam Bartusia na łózku zeby przebrac mu pieluche2 i 5 letni syn siostry zucił samochodem w Bartusia z bliska dostał w czółko tak sie rozpłakał ze nie szło go uspokoic,siorka dała Nikodemowi w dup,ale trzasneło.Na szczescie nic nie ma na czole.Zasnoł odrazu u M na rekach i spał całą droge do domku.Wykapalismy go nabawił sie najadły lula.

reklama
Witajcie kochane
zaglądam na chwilkę, bo dzieci śpią, a M na meczu (Fan siatkówki). Padnieta jestem kochane jak nie wiem co. Powinnam teraz zupke wstawic ale nawet mi sie nie chce jarzynek obierac. jutro jestem sama z dziewczynkami bo m w pracy. Ble.
Polka gratulacje dla Wiktorka. No to piękną pare taneczną masz:)
Heronek gratulujemy ząbków!
Patinka no to teraz doktorat co? Gratulacje kochana!

polka naprawde masz zdolniaków w domku super:)
heronek gratuluje zebolków:)

A mój synus spi,napłakał sie bidulek tak swedzą go dziąsełka i bola posmarowałam mu zelem.Dzisiaj bylismy na kawie u siorackiej i jak połozyłam Bartusia na łózku zeby przebrac mu pieluche2 i 5 letni syn siostry zucił samochodem w Bartusia z bliska dostał w czółko tak sie rozpłakał ze nie szło go uspokoic,siorka dała Nikodemowi w dup,ale trzasneło.Na szczescie nic nie ma na czole.Zasnoł odrazu u M na rekach i spał całą droge do domku.Wykapalismy go nabawił sie najadły lula.
Dziękuję Madziu!!! Ach tak to jest z dziecmi:( mojej szwagierki syn ma 20miesięcy i bije non stop Franko :( masakra jakas, w zeszłym tygodniu poszły w ruch drewniane klocki nie wiem co byo mu zrobiła jak by rozwalil mu główkę

Dziękuję Madziu!!! Ach tak to jest z dziecmi:( mojej szwagierki syn ma 20miesięcy i bije non stop Franko :( masakra jakas, w zeszłym tygodniu poszły w ruch drewniane klocki nie wiem co byo mu zrobiła jak by rozwalil mu główkę

no własnie tak to jest,nic na to nie poradzisz niektóre są łobuzy a niektóre grzeczne.

Wpadam na momencik!

My dziś odwiedziliśmy pediatre bo katarek się nasilił, taki gęsty wczoraj przebudził się po 21 i do 24 walczyliśmy z ostatecznym zaśnięciem bo nosek zatkany i ciężko było mu oddychać. okazało się że jest infekcja wirusowa bo gardełko też mocno zaczerwienione:-( Najważniejsze że nie ma temp. i obeszło się bez antybiotyku. Za tydzień do kontroli i kolejna sobota bez basenu:-:)-(.
n&h Dzięki za wyczerpującą odpowiedź też mi się tak wydawało że na obecnym etapie nie ma sensu taki kurs. Zastanowię się jak mały podrośnie, no u HD nauka polega głównie na zabawie. Póki co będzie z mamą słuchał piosenek.:tak::-D
myszowata Uwielbiam takie klimaty muzyczne. A małe tęsknoty wolę w wykonaniu Kasi Groniec. Ślicznie śpiewa, zaraz się człowiekowi zbiera na dumanie i małe tęsknotki;-)
Marciaa Zapraszam, zapraszam! Co prawda w poniedziałek będę dopiero wieczorkiem a może daj znać kiedy będziesz dokładnie to postaram się być w gabinecie.:tak: W ogóle dziewczyny jeśli macie znajomych lub rodzinkę w Poznaniu lub same jesteście z Poznania to na hasło BabyBoom mój salon udziela 15% rabatu na dowolną usługę. Tak sobie wymyśliłam:zawstydzona/y: Zawsze jakaś reklama i ukłon w stronę mojego ukochanego forum:-D Może skorzystam z rady Mrozik i napiszę to w zakładce sprzedam, chyba mi się za to nie oberwie.:zawstydzona/y:
Stwierdziłam że muszę się wziąć za siebie i w przyszłym tygodniu zapisuję się na jogę. Kiedyś uczęsczałam przez rok. Super sprawa, nie dość że ciało bardziej giętkie to odpoczynek dla ducha takie wyciszenie. No i koniki, koniki ale to chyba dopiero na wiosnę zacznę. Jak Ciebie czytam karalajna to mnie zżera z zazdrości:-D ostatni raz chyba galopowałam 5 lat temu a za dawnych czasów był to chleb powszedni. Muszę to zmienić...ehhh te małe tęsknoty...:-D:-D

fajnie wam wy juz do lozeczek i przed telewizorkiem a ja jeszcze za kilka godzin do pracy i wroce dopiero o pierwszej w nocy:(Kurcze pracuje na nocki tylko 3 razy w tygodniu i tak tego nienawidze jak sciemnia sie na polku lubie sobie siasc z dzieciakami i fajne filmy lub bajki poogladac a tu ciagle na glowie mysl ze musisz isc do pracy.A cos dola mam:(

reklama
Owlrene a jak psiutek? decydujecie się na zakup? Nie wiem czy widziałaś ale jakieś parę dni wcześniej pisałam Ci że bardzo polecam Cavaliera.:tak:

Do góry