M
myszowata
Gość
Marciaa ja bardzo lubię różne plecionki we włosach, jak mieszkałam z rodzicami to czasem mama czesała mnie w tzw warkocz dobierany, a teraz sama się tak nie czeszę bo nie umiem....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
neska bedziesz potrójna mama dolączysz do polki:-)
wiem co to mdłosci-koszmar wiec wspołczuje ale imbir podobno jest dobry no i dziekuje za zyczonka :-)
tez to czytalam, az sie poryczalam....u mnie tez bylo ciezko, krwotok, do tego odlecialam jak mi cisnienie spadlo bardzo nisko, moja mama mi pozniej opowiadala, ze tylko sie modlila....kurde, napisałam i sie skasowało...
czytałam artykuł na onecie o tym, jak to kobieta umarła przy porodzie. i że najczęstszą przyczyną śmierci w trakcie porodu jest krwotok. no i kurde dziewnie mi teraz z ta myślą, bo ja miałam niezły krwotok... powiedziałam o tym M. i on na to "nawet nie wiesz, jak blisko byłaś" no nie wiedziałam, bo w pewnym momencie było mi wszystko jedno, co się ze mną dzieje...
ale mnie na refleksje wzięło...
echhhhh
zwykle nie daję wody wcale, chyba, że zrobię sos kilka godzin przed podaniem a nie "na świeżo", wtedy zazwyczaj zgęstniej i przy podgrzewaniu dolewam troszkę wodyi to do wody dolewasz? i wtedy kluski mi sie nie zrobia,sprobuje.