reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
moja chodzi spać normalnie, ta godzina nie zrobiła żadnej różnicy ;-) a teraz wstała o 18, więc pójdzie spać pewnie po 21...:blink:

Jakoś szybko minął mi dzisiejszy dzień....W zasadzie prawie cały czas urzędowałam z Małym na podłodze, zrobiliśmy sobie bębenek z puszki na ciasteczka:-DPewnie pół bloku słyszało jak na nim graliśmy, ale było wesoło;-) A jak Mały spał pościerałam kurze i umyłam płytę od kuchni i ot tyle....Teraz M usypia Frania a ja zasiadłam w oczekiwaniu na seriale:tak:Moja mama zrobiła mi dziś "niespodziankę" - zadzwoniła, że jedzie na usg piersi bo coś wyczuła, fajnie, że dowiedziałam się na chwilę przed wizytą:dry:No ale przed chwilką dzwoniła, że wszystko gra....ufff:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Miłego wieczorku:-)

a powiedzcie jak sie budza np popoludniu Wasze to czasem z rykiem?? bo moj tak i ma niby oczy zamkniete ale spac nie chce i musze wybudzac

Blu jaka stara- zycie po 40 sie zaczyna. Widze po rodzicach:) wiec jeszcze troche;-)
sowoa droga WSZYSTKiEGO NAjLEPSZEGO :))

moj dzisiaj pałaszował babci z obiadu pyrkę. Normalnie sie trząsł cały

blu sto lat!
A mój to nie chce nic z naszego talerza, tylko widzi, że coś mu się przystawia do buzi to zaraz odkręca główkę i oczka mróży:-DDziś tylko dwa razy dałam mu troszkę serka homo jagodowego jak jadłam, o dziwo się nie skrzywił....

blu wszystkiego naj!!!

madzia i asia gratulacje zebow!!!!

Redan tez sie przestawil przez zmiane czasu, juz od 6 jest padniety, wiec musze szybciej go kapac, i wtedy sie uspokaja i jeszcze hasa do 7,7.30. A z usypianiem samodzielnym mi nie wychodzi przez zeby....Jak przez pierwsze dwa dni bylo super, tak teraz trzeba go pobujac...ech...ale jak tylko wyjda znowuz wracam do nauki!

A ja dzisiaj na obiad mialam chilli con carne - pychota! Na kolejne dwa dni jeszcze starczy....

reklama
blubery jaka stara prosze cie. Ostatnio sie tu załamywalam jak dziewczyny pisały ze maja po 21 lat, a te które maja 27 narzekały że stare, ja mam 31 , nie załamujcie mnie. Weszłam dzis na wp na czat pierwszy raz po 6 latach ale zabawa ale niektórzy kolesie wyjezdzaja ze sloganami o minecie a potem nie potrafia wybrnac z rozmowy co za naród

wczoraj miałam chili i nieodparte wrazenie ze czegos zapomniałam do niegododac

Ostatnia edycja:
Do góry