dziewczynki tu link do innego forum Forum e-beagle.pl ~ Zobacz temat - Nie bardzo psie, ale proszę o pomoc! tam opisana sytuacja tej rodziny a ja niedługo założę wątek na wątku pomocowym dla nich bo mamy zgodę od jednej z dziewczyn z fundacji co się nimi zajmuję
reklama
M
myszowata
Gość
polusia a gdzie ten pomocowy wątek?
Witam sie!
My ciagle u babci, jakos nie chce mis ie wracac do pustego domu, wic zostajemy do jutra. Pocieszam sie tylko ta mysla, ze maz wraca za 2 tygodnie huraaaaaaaa!!
U nas tez problem z zasypaniem od kiedy Ola przekreca sie na brzuch. Musze przy niej siedziec i ja przekrecac. Ostatnio babcia wpadla na pomysl zeby ja glaskac pieluszka i odziwo pomaga ale tylko jak ona to robi Najgorsze jest to ze moje dziecie jak jest spiace to bije sie po glowie i drapie. No i w efekcie jest ciagle podrapana kolo oczu Macie cos sprawdzonego zeby ranki sie szybciej goily??
MarciaaPazurki napewno sliczne. Ja tez sie wybieram ale jakos wybrac sie nie moge.
Polusia dobrze, ze z serduchem wszystko ok. Teraz sie troszke oszczedzaj i odpoczywaj!
Polka Buziaki dla biednego Frania!! i dla Oliwki duzo zdrowka!
Milego dnia!!
My ciagle u babci, jakos nie chce mis ie wracac do pustego domu, wic zostajemy do jutra. Pocieszam sie tylko ta mysla, ze maz wraca za 2 tygodnie huraaaaaaaa!!
U nas tez problem z zasypaniem od kiedy Ola przekreca sie na brzuch. Musze przy niej siedziec i ja przekrecac. Ostatnio babcia wpadla na pomysl zeby ja glaskac pieluszka i odziwo pomaga ale tylko jak ona to robi Najgorsze jest to ze moje dziecie jak jest spiace to bije sie po glowie i drapie. No i w efekcie jest ciagle podrapana kolo oczu Macie cos sprawdzonego zeby ranki sie szybciej goily??
MarciaaPazurki napewno sliczne. Ja tez sie wybieram ale jakos wybrac sie nie moge.
Polusia dobrze, ze z serduchem wszystko ok. Teraz sie troszke oszczedzaj i odpoczywaj!
Polka Buziaki dla biednego Frania!! i dla Oliwki duzo zdrowka!
Milego dnia!!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ale mi sie chce spac...
odpukac moje dziecko znowu zjadlo caly sloik obiadu bez miauczenia w ciagu 2 minut. Co sie z nim stało? ;-)W ogóle grzeczny jest. Jakby skok minął:-)
marze o drzemce pólgodzinnej ale nie mogę bu
co macie na obiad? u nas juz pomysłów brak
pozniej wstawie fotke pazurków
a w sb do fryzjera. Tak mnie korci sciac na chlopaka...ale za tydzien bym marudzila ze chce dlugie
[video=youtube;UmWMjGQqZD4]http://www.youtube.com/watch?v=UmWMjGQqZD4[/video]
posluchajcie sobie
a to bedzie na slubie ))
[video=youtube;l5Yr8HxTQxY]http://www.youtube.com/watch?v=l5Yr8HxTQxY[/video]
odpukac moje dziecko znowu zjadlo caly sloik obiadu bez miauczenia w ciagu 2 minut. Co sie z nim stało? ;-)W ogóle grzeczny jest. Jakby skok minął:-)
marze o drzemce pólgodzinnej ale nie mogę bu
co macie na obiad? u nas juz pomysłów brak
pozniej wstawie fotke pazurków
a w sb do fryzjera. Tak mnie korci sciac na chlopaka...ale za tydzien bym marudzila ze chce dlugie
[video=youtube;UmWMjGQqZD4]http://www.youtube.com/watch?v=UmWMjGQqZD4[/video]
posluchajcie sobie
a to bedzie na slubie ))
[video=youtube;l5Yr8HxTQxY]http://www.youtube.com/watch?v=l5Yr8HxTQxY[/video]
Ostatnia edycja:
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
polusia Zdrówka dla Ciebie, nie przemęczaj się, wiem, że przy dzieciach nie da sie za bardzo!
Polka córci zdrowia i Buziaki dla Frania, z tego co piszesz o tej szwagierce, brak słów!
U nas ciągle leje, w sumie żadna nowość, dzieci śpią, a jak fajnie jak jest taka cisza!!!!!!!
Polka córci zdrowia i Buziaki dla Frania, z tego co piszesz o tej szwagierce, brak słów!
U nas ciągle leje, w sumie żadna nowość, dzieci śpią, a jak fajnie jak jest taka cisza!!!!!!!
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
witaj! zauważyłam nowy suwaczek!o czymś nie wiemy?;-)
Ah, no tak myślimy o Szymku lub Julci He he. Olivcia już duża, a nie chcemy za dużej różnicy wieku
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Iza to trzymam kciuki! Napisz co u Ciebie słychać widać wielkie zmiany
blueberry77 100 LAT SPEŁNIENIA MARZEŃ!!
blueberry77 100 LAT SPEŁNIENIA MARZEŃ!!
asia2702
Fanka BB :)
Witajcie
Nie mam oczywiście czasu pisać na bieżąco, ale staram się przynajmniej czytać.
Polusia dobrze, że z sercem ok, staraj się oszczędzać.
Polka normalnie szok, że są tacy ludzie jak Twoja szwagierka, jak ona mogła nie uchronić Franka a do tego ten komentarz. Biedny Mały! Zdrówka dla Niego i Oliwii!!!
Artkowa witaj!
U nas ze spaniem w nocy też różnie. Zazwyczaj po północy zaczyna się stękanie albo Szymcio czuje nieopanowaną chęć przekręcenia się na brzuch, wtedy jest różnie - albo zasypia na brzuchu albo się budzi i zaczyna się kołysanie przód-tył Pobudki wcześniej niż kiedyś, dzisiaj o 4.30, ale ja miałam jeszcze godzinę do pobudki, więc go wzięłam do łóżka. Mam nadzieję, że się nie przyzwyczai
W dzień usypia w łóżeczku, jedynie ostatnia drzemka przed kąpielą zazwyczaj na moich rękach albo razem się kładziemy. A tak to siedzę obok łóżeczka, głaszczę po główce i jeśli trzeba śpiewam kołysanki. Za to po kąpieli zasypia sam :-)
Ostatnio mój Szymcio zrobił się straszny "mamin cycek", ciągle tylko "mama", przytula się, jak przychodzę z pracy, to jest pełnia szczęścia, przy babci marudzi, a ja się pojawiam i jest ok Słodkie to.
I muszę się pochwalić - mamy drugiego ząbka
Dobrego popołudnia!
Nie mam oczywiście czasu pisać na bieżąco, ale staram się przynajmniej czytać.
Polusia dobrze, że z sercem ok, staraj się oszczędzać.
Polka normalnie szok, że są tacy ludzie jak Twoja szwagierka, jak ona mogła nie uchronić Franka a do tego ten komentarz. Biedny Mały! Zdrówka dla Niego i Oliwii!!!
Artkowa witaj!
U nas ze spaniem w nocy też różnie. Zazwyczaj po północy zaczyna się stękanie albo Szymcio czuje nieopanowaną chęć przekręcenia się na brzuch, wtedy jest różnie - albo zasypia na brzuchu albo się budzi i zaczyna się kołysanie przód-tył Pobudki wcześniej niż kiedyś, dzisiaj o 4.30, ale ja miałam jeszcze godzinę do pobudki, więc go wzięłam do łóżka. Mam nadzieję, że się nie przyzwyczai
W dzień usypia w łóżeczku, jedynie ostatnia drzemka przed kąpielą zazwyczaj na moich rękach albo razem się kładziemy. A tak to siedzę obok łóżeczka, głaszczę po główce i jeśli trzeba śpiewam kołysanki. Za to po kąpieli zasypia sam :-)
Ostatnio mój Szymcio zrobił się straszny "mamin cycek", ciągle tylko "mama", przytula się, jak przychodzę z pracy, to jest pełnia szczęścia, przy babci marudzi, a ja się pojawiam i jest ok Słodkie to.
I muszę się pochwalić - mamy drugiego ząbka
Dobrego popołudnia!
reklama