reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Moje Kochanie dopiero teraz padł,przyszedł do nas kumpel M postawił browarka i Bartus był bardzo towarzyski,chociaz chciało mu sie spac wytrzymał do konca.Ja za chwilke ide lulac.

Dobrej nocy zycze:)

reklama
hej:-)Widzę, że pierwsza dziś jestem:-)Zacznęł od tego, że w końcu dobrze spałam. Od 22 do 5 nieprzerwalnym snem, a o 5 dałam Franiowi smoka i spaliśmy jeszcze do 6. Co prawda wstałam z mega bólem głowy, ale wzięłam już tabletkę i pomogło. Chyba to od nadchodzącej @....Franio leży na puzzlach i gapi się w tv, oboje jesteśmy już po śniadanku. Wczoraj dostałam maile, że zarówno huśtawka jak i jeździk zostały wysłane kurierem, więc kto wie może już dziś dojadą....Obiad na dziś mam gotowy :kurczak pieczony, buraczki zasmażane, surówka z czerwonej kapusty mniam....pogoda w miarę, więc zapowiada się dzień ze spacerkiem...super:-)
polusia cieszę się, że choć troszkę Ci lepiej!
miłego dnia Wam życzę:-)
edit: i ze spaceru nici....znów leje!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witajcie
nocka ok. Padłam wczoraj przed 22. Niko obudził się przed 7 chwilę. Jadł sniadanie 20 minut! wszystko go interesowalo tylko nie amciu

dzis wpada do nas fryzjerka mamy i moze mi zaplecie coś na włosach jakiegos klosa :-)

tezm usze dac mlodemu serek z chlebkiem na bank bedzie mu smakowal bo juz widze ze wszystko naju naju co dla drosolych

Hej cześć:) I nasza nocka niezła, bo bez pobudki, chociaż kręciła sie do 12.30 kilka razy leciałam dac smoka.U nas narazie nie pada i oby tak było, bo trzeba dziecko hartowac i na spacer wziążć .Kaszelek jej minął i juz nie smarczy ,obeszło sie bez konowała:)Synek jednak pojechał do przedszkola, bo maja dzisiaj koncert filharmonii Legenda o Robin Hoodzie:)
Myszowata już masz obiad ja nawet nie wpadłam na to co ugotować:)Milenka sama sie bawi zajrzę na WŻ po inspiracje:) Miłego dnia :)

witajce my tez dzis wyspane hura pierwsza pobudka o 5 na mleczko i jeszcze spanko do 7.20, teraz bawi sie w łożeczku ale juz cos marudzi niestety , pranie się pierze, ryba rozmraza, a wż tez lubie choc wolałabym mż
Izulga fajnie że ci sie poukładało , pamiętam z czasów ciązy że nie miałas za wesoło, a tu starania o drugiego bobasa fajnie

Ostatnia edycja:
Witam się :-)

Uhhh zaczynam odczuwać "przyjemności" ciążowe :eek: mdli mnie ale najgorsze jest to że staram się nie pić na razie kawy i nie mam na nic siły :eek:Ratunkuuuu :-:)-( Ruszam się jak mucha w smole , straszne :no::no:

Marciaa i Blu spóźnione życzonka STO LAT i SPEŁNIENIA MARZEŃ

Moje dziecię dzisiaj na obiad zjadło zupę gulaszową :szok:. Z kluskami :szok:. Mięso i kluski rozgniecione widelcem.

Błażej też uwielbia dorosłe żarcie :-D NIe da się przy nim jeść bo się aż cały trzęsie :-D A mleko ostatnio fuj i wiecie jak pokazuje że nie chce mleka ?Ja mu łyżkę do buzi a ten targa się za uszy:confused2:

reklama
Witajcie!

Nocka taka sama, do tego placz co chwila, sasiadka pewnie tez nie wyspana....da popalic pewnie pozniej...:-(

Dzisiaj znowuz ma padac...ech...siedzimy wiec w domu, ja chyba sobie rzuce farbe na wlosy....oby nie wyszlo nic nieplanowanego....

e-kord gratulacje zabka!!! I zycze wytrwania w pakowaniu!

Milego Dzionka!

Do góry