reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

asia gratki!
iza to życzę by było po Waszej myśli!
Marciaa barszcz biały z jajkiem, mniam:tak:
Dziś się upewniłam,że moje dziecko nie lubi słoiczka bobovity wołowina z fasolka, znów w 99% poszedł do kosza:dry:musiałam inny mu otworzyć i zjadł półtora słoika gerbera z rybką:tak:mam nauczkę, żeby tamtego więcej mu nie dawać

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
polusia na bank to jest przez tą linkę od agregatu, przeciążyłaś się, ważne że nie serduszko, oszczędzaj się naprawdę.będzie dobrze.

marcia hmmm obiad ja mam kebaba z baraniny z frytkami haha :)

asia jakbym czytała o naszym jasiu, w nocy pobudka i bujanie się w jedną i drugą stronę, swoją drogą cuda wyprawia w łóżeczku.

my właśnie wróciliśmy z zakupów, pogoda do bani, babcia pojechała do trójmiasta więc w 3 się zapakowaliśmy, ale daliśmy radę hehe :) słoiczki, jogurty, herbatki, dla małego to jak zawsze moja fobia :)

nesiaa- na zadrapania stosowałam dla Olci wit. E :-) robiłam dziurke nozyczkami w kapsułce i smarowałam tym olejkiem. bardzo szybko sie goiło :-)

nas oczywiscie deszcz złapał, no ale czego sie dzis spodziewac ;-)

ale mi smaka narobiłyscie :) a ja dziś jakoś siły nie miałam na gotowanie. Oliwka nie je, Franko zjadł cielecinke z warzywami:) Wiktorek z tatą rosół a ja żurek :) teraz leżę przed tv. Franko leżakuje w łożeczku, Oliwia śpi. Wiktor z M. w Kaliszu w szkole językowej. Plany na wieczór, dalszy ciąg porządków i relaksująca kąpiel bo M. ma amory w głowie od paru dni hi hi:) no i nadal nie wiem co kupić na 5rocznicę ślubu. Franko śpi:) super!!! Nie mogę narzekać on jeszcze nigdy nie był bujany przed zaśnięciem. kładę go i w końcu zasypia. Czasem to trwa nawet 2 godziny ale bez płaczu.↲
blueberry 100lat!!!.

Bartus jeszcze drzemkuje pewnie za chwilke sie zbudzi.Dzisiaj na obiadek smazyłam łososia norwerskiego mniam pychotka z frytkami.

Iza trzymam kciuki!11A Bartus sie dobrze czuje ma dwa zebolki i widze kropke białą w miejscu lewej jedynki.
Polka zdrówka dla Franka i Oliwki,a szwagerka brak słów!!!
Asia gratulujemy zębolka:)
blu Sto Lat!!!

reklama
Do góry