reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzień dobry :)
byłam i nie jest dobrze:( kardiolog zbadał zrobił echo i ekg i z sercem wszytko w porządku, ale lekarz obawia się że zerwałam jakieś mięśnie tu przy żebrowe, muszę jeszcze zrobić rtg bo chce sprawdzić czy z kręgosłupem i żebrami jest dobrze.
dostałam silny lek przeciwbólowy i mam wrócić do niego z badaniami z krwi chyba mam ich 10 i prześwietleniem. Powiedział że mam zakaz noszenie i używania lewej ręki tylko jak to zrobić przy małym dziecku? jeżeli nie puści nawet troszkę do czwartku to będziemy się martwić dalej. na razie wzięłam dawkę leku i troszkę puszcza więc jest nadzieja :)

nocka paskudna mała co chwilkę płakała bo się zakręcała w śpiworek i nie wiedziała jak wrócić z powrotem, więc pobudki aby jej pomóc.

pogoda paskudna zimno i deszczowo:(

wszystkim zasmarkanym życzę zdrówka *)

miłego dnia :)
polusia nie ma co sie martwić na zapas, zwłaszcza,że jakaś lekka poprawa jest, trzeba zrobić wszystkie badania i już, dasz radę, trzymam kciuki. U nas też szaro-buro i deszczowo :(

reklama
Witajcie :) Najpierw Artkowa witaj w naszym mamusiowym wątku:)Pokaz nam swoja królewnę w galerii:)
Polusiu kofana gdzieś Ty sie tak załatwiła.Dobrze że robisz te wszystkie badania, szybciej Ci lekarze pomogą.Oby Cie tylko już nie bolało !Zdrówka:)
Dzisiaj pierwszy snieg przykrył dokładnie trawę i samochody. Rany ...zima za pasem, a tam gdzieś dzieciaki głodują a niemowlęjest karmione wodą z cukrem...matka łoji w pupę...Spac nie mogłam przez tę historię

no namachałyście przez niedzielę ;-)

witam nowa mamę :-)

polusia, oszczędzaj się! (wiem, że łatwo powiedzieć...)

u nas noc ok, ale poprzednia była okropna, Ol zbudziła się z mega rykiem i godzinka ze snu poszła w * (w gwiazdkę ;-))
dzisiejsza noc spoko, tylko, że teraz młoda odkryła, jak wstawać w łóżeczku i już wczoraj zaliczyła szczebelki...
cóz, skończyło sie zostawianie w łóżeczku na chwilkę...

heronek- ty sie nie dołuj z pogoda, że od nas ci nawiało złej, bo u nas masakra, huragan przyszedł znad oceanu i to od mojej strony. już podobno ewakuowali wybrzeże. także u nas wyhamuje i do was dojdzie lekki wiaterek ;-)

wiecie ja też się cieszę że to nie serducho, a te zerwane mieśnie to podejrzewam gdzie to zafundowałam sobie. ostatnio u mnie nie było przez 2 dni prądu, więc jechaliśmy na agregacie. M nie było bo był jeszcze w pracy i ktoś ten agregat musiał odpalić, a odpala się go ciągnąc za linkę i ja szarpałam tym i chyba tym się tak załatwiłam a że j lewą ręką to robiłam to teraz mam.

frotka mnie też ta sprawa z tą rodziną martwi i właśnie się zastanawiam jak to napisać na wątku pomocowym, bo kurka wodna jak można tak dzieciom robić:(

ale jestem zła:wściekła/y:dwa razy w ciągu 15min domofon obudził mi Franka:wściekła/y:Czy Ci ludzie od ulotek, gazetek sklepowych itp zawsze muszą dzwonić akurat do mnie:wściekła/y::confused:W tym bloku mieszka 90 rodzin!

Heronek spokojnie. normalnie bym pewnie poszła na imprezke ale odkąd jest Nikodem to nie mogę i tez nie chce :-)
ale dzisiaj pada i pada.
Wyszłam sobie na 3h. Ł. został z Nikodemkiem. Odrazu lepiej

reklama
Do góry