polusia nie ma co sie martwić na zapas, zwłaszcza,że jakaś lekka poprawa jest, trzeba zrobić wszystkie badania i już, dasz radę, trzymam kciuki. U nas też szaro-buro i deszczowoDzień dobry
byłam i nie jest dobrze kardiolog zbadał zrobił echo i ekg i z sercem wszytko w porządku, ale lekarz obawia się że zerwałam jakieś mięśnie tu przy żebrowe, muszę jeszcze zrobić rtg bo chce sprawdzić czy z kręgosłupem i żebrami jest dobrze.
dostałam silny lek przeciwbólowy i mam wrócić do niego z badaniami z krwi chyba mam ich 10 i prześwietleniem. Powiedział że mam zakaz noszenie i używania lewej ręki tylko jak to zrobić przy małym dziecku? jeżeli nie puści nawet troszkę do czwartku to będziemy się martwić dalej. na razie wzięłam dawkę leku i troszkę puszcza więc jest nadzieja
nocka paskudna mała co chwilkę płakała bo się zakręcała w śpiworek i nie wiedziała jak wrócić z powrotem, więc pobudki aby jej pomóc.
pogoda paskudna zimno i deszczowo
wszystkim zasmarkanym życzę zdrówka *)
miłego dnia
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
ojj Polusia, tule Cie i nie przemeczaj sie.
Wiem, ze to trudno.
kurcze ide, bo Pawelek zrobil kupe i wali na caly dom
odkad jest na nutramigenie, to za kazda kupa musze wietrzyc pokoj.
Wiem, ze to trudno.
kurcze ide, bo Pawelek zrobil kupe i wali na caly dom
odkad jest na nutramigenie, to za kazda kupa musze wietrzyc pokoj.
frotka 74
Witajcie Najpierw Artkowa witaj w naszym mamusiowym wątkuPokaz nam swoja królewnę w galerii
Polusiu kofana gdzieś Ty sie tak załatwiła.Dobrze że robisz te wszystkie badania, szybciej Ci lekarze pomogą.Oby Cie tylko już nie bolało !Zdrówka
Dzisiaj pierwszy snieg przykrył dokładnie trawę i samochody. Rany ...zima za pasem, a tam gdzieś dzieciaki głodują a niemowlęjest karmione wodą z cukrem...matka łoji w pupę...Spac nie mogłam przez tę historię
Polusiu kofana gdzieś Ty sie tak załatwiła.Dobrze że robisz te wszystkie badania, szybciej Ci lekarze pomogą.Oby Cie tylko już nie bolało !Zdrówka
Dzisiaj pierwszy snieg przykrył dokładnie trawę i samochody. Rany ...zima za pasem, a tam gdzieś dzieciaki głodują a niemowlęjest karmione wodą z cukrem...matka łoji w pupę...Spac nie mogłam przez tę historię
ionka
no namachałyście przez niedzielę ;-)
witam nowa mamę :-)
polusia, oszczędzaj się! (wiem, że łatwo powiedzieć...)
u nas noc ok, ale poprzednia była okropna, Ol zbudziła się z mega rykiem i godzinka ze snu poszła w * (w gwiazdkę ;-))
dzisiejsza noc spoko, tylko, że teraz młoda odkryła, jak wstawać w łóżeczku i już wczoraj zaliczyła szczebelki...
cóz, skończyło sie zostawianie w łóżeczku na chwilkę...
heronek- ty sie nie dołuj z pogoda, że od nas ci nawiało złej, bo u nas masakra, huragan przyszedł znad oceanu i to od mojej strony. już podobno ewakuowali wybrzeże. także u nas wyhamuje i do was dojdzie lekki wiaterek ;-)
witam nowa mamę :-)
polusia, oszczędzaj się! (wiem, że łatwo powiedzieć...)
u nas noc ok, ale poprzednia była okropna, Ol zbudziła się z mega rykiem i godzinka ze snu poszła w * (w gwiazdkę ;-))
dzisiejsza noc spoko, tylko, że teraz młoda odkryła, jak wstawać w łóżeczku i już wczoraj zaliczyła szczebelki...
cóz, skończyło sie zostawianie w łóżeczku na chwilkę...
heronek- ty sie nie dołuj z pogoda, że od nas ci nawiało złej, bo u nas masakra, huragan przyszedł znad oceanu i to od mojej strony. już podobno ewakuowali wybrzeże. także u nas wyhamuje i do was dojdzie lekki wiaterek ;-)
M
myszowata
Gość
polusia dobrze, że to nie serducho, ale i tak masz na siebie uważać i brać leki!3mam kciuki!
wiecie ja też się cieszę że to nie serducho, a te zerwane mieśnie to podejrzewam gdzie to zafundowałam sobie. ostatnio u mnie nie było przez 2 dni prądu, więc jechaliśmy na agregacie. M nie było bo był jeszcze w pracy i ktoś ten agregat musiał odpalić, a odpala się go ciągnąc za linkę i ja szarpałam tym i chyba tym się tak załatwiłam a że j lewą ręką to robiłam to teraz mam.
frotka mnie też ta sprawa z tą rodziną martwi i właśnie się zastanawiam jak to napisać na wątku pomocowym, bo kurka wodna jak można tak dzieciom robić
frotka mnie też ta sprawa z tą rodziną martwi i właśnie się zastanawiam jak to napisać na wątku pomocowym, bo kurka wodna jak można tak dzieciom robić
M
myszowata
Gość
ale jestem zładwa razy w ciągu 15min domofon obudził mi FrankaCzy Ci ludzie od ulotek, gazetek sklepowych itp zawsze muszą dzwonić akurat do mnieW tym bloku mieszka 90 rodzin!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Heronek spokojnie. normalnie bym pewnie poszła na imprezke ale odkąd jest Nikodem to nie mogę i tez nie chce :-)
ale dzisiaj pada i pada.
Wyszłam sobie na 3h. Ł. został z Nikodemkiem. Odrazu lepiej
ale dzisiaj pada i pada.
Wyszłam sobie na 3h. Ł. został z Nikodemkiem. Odrazu lepiej
M
myszowata
Gość
Marciaa jakie masz pazurki tym razem?:-)
reklama
k_aralajna
u nas leje i strasznie sie nudzimy:---(
marciaa fajnie
marciaa fajnie