reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wiem, że to egoistyczne z mojej strony(upublicznienie tego faktu prawdopodobnie przyniesie mi jakąś ulgę) ale muszę o tym komuś powiedzieć, nie dopilnowałam swojej córeczki i poparzyła się wrzątkiem

Witaj nie obwiniaj się kochana już!!! Będzie dobrze i witaj wśród nas!!!↲

marciaa że tak brzydko spytam ile Ci stuknęlo latek? Ty młodziutka jesteś nie? Jeszcze raz wszystkiego naj:)
A my siedzimy przed tv i nie wiadomo co oglądać. Planujemy rocznicę ślubu :) no apropo co mu kupić? Franko śpi od 17.00 i nie wiem czy mu coś przez sen dać czy czekać aż się obudzi. Choć był wykończony bo tak się cieszył dziś z siadania z leżenia na brzuszku że potrafił tak 30razy powtórzy:)

reklama
Polka ja też bym dała przez sen:)

a ja kobitki od jutra zaczynam chodzić do szkoły dla rodziców. zdecydowaliśmy z M że może dowiemy się czegoś na temat jak wychowywać dobrze i mądrze nasze dzieciaki :) M nie da rady bo on akurat z pracy wtedy wraca bo to 16 jest więc będę chodziła sama a jemu zdawała relację. mają to być takie warsztaty prowadzone przez psychologów i mają uczyć jak mądrze wychować dziecko. mam nadzieję że warto będzie uczęszczać :)

Ostatnia edycja:
witajcie

Marciaa WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

witam nową marcówkę :) biedna ta twoja malutka, ale na pewno jutro nie bedzie nic pamiętac, moj wczoraj zaliczyl upadek z lozka, ale sie strachu najadlam

a to moje dziecko jest nadzwyczaj ruchliwe minuty spokojnie nie usiedzi, ja juz z nim czasem nie wytrzymuje i dzisiaj popoludniu co chwile sie darl i tylko na rekach chce sie nosic, przeciez to zwariowac mozna i wiecie co powiem wam ze cale szczescie ze ja do tej roboty chodze bo bym chyba hopla w domu dostala, ja sie teraz zastanawiam czy ja sobie dam rade z drugim dzieckiem jak ja z tym czasem nerwowo nie wytrzymuje, czasem jest naprawde super i kochany, ale w takich dniach marudnych jak dzisiaj to mam go serdecznie dosc i nie moge sie doczekac az przyjdzie wieczor i dziecie pojdzie sobie spac, albo najchetniej poszlabym sobie do pracy :) chociaz teraz na weekend wzielam sobie kompa do domu za wiele nie zrobilam ale jedno planowanie udalo mi sie dokonczyc :)

Witajcie!

Wpadam coś na chwilkę naskrobać choć staram się podczytywać regularnie.
Wszystkim małym solenizantom 100 LAT.
Marciaa Spełnienia wszelkich marzeń i stosunkowo udanych nocek:-D
artkowa Witaj wśród marcówek.

U nas jakiś katarek nieładny się przyplątał. Taka gęsta wydzielina przez co budzi się w nocy. Stosujemy nasivin, frida i odciąganie oprócz tego cebion i tran. Dziś już dużo lepiej bo katarek przyplątał się w czwartek. No i niestety basen wczoraj przepadł.:-(

Polusia Daj koniecznie jutro znać jak z Twoim zdrówkiem, oby szybko minęło! A co do zajęć fajna sprawa, zdawaj relacje z najciekawszych porad.:tak: Ja zastanawiam się nad angielskim dla małego metodą helen doron, słyszała coś któraś z Was kiedyś i co o tym sądzicie? n&h z racji Twojego wykształcenia może Ty coś wiesz?:tak:

Spokojnej nocki

Witam wszystkie marcowe mamy,ja również jestem marcową mamą ośmiomiesięcznej Weroniki (08.03.2010) i jestem tu nowa,dopiero zaczynam "forumowanie"

Witam:)Córeczka napewno szybko zapomni,to dobrze ze nic sie nie stało powazniejszego.

polusia daj znac jutro po lekarzu jak z Twoim zdrówkiem!!

Ja pije piwko z M Bartus lula i znowu M go usypiał.Dobrej i spokojnej nocy zycze Wam i maluszkom:)

Witajcie
ja juz od 5.30 nie spie jakos nie moglam. Niko pobudke zrobil przed 7 zjadl sniadanko ja wypije kawke i jade sobie na pazurki humorek poprawic :-)
milego dzionka kochane

reklama
Dzien Doberek!

Nocka kolejna nieprzespana, zeby ida jak po masle....ech, ale juz widac obydwie kropeczki...:-)

artkowa witaj w Marcowkach! Buziak wielki dla Malej, na pewno zapomni o wypadku.....

polusia daj znac jak wyniki, obys lepiej sie dzisiaj czula! I wlasnie dawaj znac co tam na tych warsztatach madrego gadaja....

widze pogoda sprzyja przeziebieniom - kurujcie sie wszyscy zakatarzeni!

A do nas deszczowa pogoda z Irl przyszla...wwrrrrr....chce slonca z powrotem!

Marciaa i jak dzien Ci wczoraj minal?Przyjemnie mam nadzieje....:-)

Milego Dzionka!

Do góry