reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

fajnie Naughty. Ciesze sie ze wyszlas.
Swietuje spokojnie. Goscie byli i spokoj. Niko usnal o 19 wow. Pofikal w basenie i na koncu był padnięty. Nawet kaszki nie chciał tylko jogurcik.
Mykam swietowac z Ł . :) czytaj piweczko z soczkiem i TV swieczunie :D
jestem jakas bardzo zmeczona.
okazalo sie ze moja psiapsiola bierze slub w tym roku niespodzianka heh i czeka mnie imprezka weselna jeszcze:D

buziolki dla Antonego:***

reklama
Artkowa o to ja często w tamtych okolicach, może się spotkamy kiedyś :) skąd dokładnie ? ustaw sobie suwaczek tak jak my mamy :)

myszowata muszę jechać do szpitala a tego bardzo nie chcę bo będę siedzieć tam pól nocy i guzik się dowiem a tak rano mam wizytę w enelmed u M już dzwonił i mi zamówił kardiologa i ekg, może też echo zrobimy.

reklama
Do góry