reklama
M
myszowata
Gość
artkowa popieram prośbę polusi;-)
polusia Ty nas tu Kochanie nie strasz tylko śmigaj do lekarza!raz dwa trzy!
polusia Ty nas tu Kochanie nie strasz tylko śmigaj do lekarza!raz dwa trzy!
hmmm... Weronika to moje pierwsze dziecko (pewnie dlatego tak wszystkim sie przejmuje no i nie do końca wiem co i jak), jestem z okolic Wrocławia, co jeszcze, jestem na wychowawczym i zajmuje się swoim maluszkiem...
M
myszowata
Gość
polusia dlaczego nie pojedziesz dziś? niech Ci pomogą "od ręki"....czemu masz się męczyć z tym do rana?
artkowa zagladaj do nas częściej tu każdy chętnie wysłucha i doradzi, pocieszy
artkowa zagladaj do nas częściej tu każdy chętnie wysłucha i doradzi, pocieszy
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Naughty a gdzie sie wybieracie???????
Ach przyjechał do nas Spięty (lider Lao Che) YouTube - Spięty (Lao Che) - Morże ciarki przechodzą !!! Koncert rewelacyjny - facet wie co to show ... postarał się - w porównaniu z koncertami z Lao zdecydowanie bardziej refleksyjny występ. Ode mnie 6 plus ;D Ależ przyjemnie było wyjść z domku bez pierworodnego Randka !!! heheh A jak tam Jubilatka ? Imprezka była?
Witam wszystkie marcowe mamy,ja również jestem marcową mamą ośmiomiesięcznej Weroniki (08.03.2010) i jestem tu nowa,dopiero zaczynam "forumowanie"
Aloha artkowa Buziak dla córeczki - jutro już na pewno będzie wszystko dobrze, Maleńka już zapomniała a Ty prześpisz się i rano z uśmiechem powitasz dzień. Ach jak to trzeba uważać na te nasze smyki ... sekunda nieuwagi
Adaś bezbolesnych upadków Maluszku życzymy !!! Blue mam nadzieję, że już wyleczeni jesteście
Dziękujemy wszystkim Marcówkom za życzenia !!! Jeszcze tylko Niko i wszystkim Marcowiątkom stuknie 7 i wiecej ... mam przed oczami Antoniego dopiero co urodzonego ... ależ to zleciało <wow> jeszcze 5 miesięcy i roczek hehe
k_aralajna
Fanka BB :)
marcia stoffka dla ciebie kochana!! :-)
reklama
M
myszowata
Gość
ja jestem absolutnie "za"a tak z innej beczki, co sądzicie i in vitro?