reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
myszowata rano jadę, trochę mam stracha bo M nastraszył mnie że może mam zapalenie mięśnia sercowego, kurcze i żadne leki nie działają ani przeciwbólowe ani rozkurczowe. choinka nic :(

hmmm... Weronika to moje pierwsze dziecko (pewnie dlatego tak wszystkim sie przejmuje no i nie do końca wiem co i jak), jestem z okolic Wrocławia, co jeszcze, jestem na wychowawczym i zajmuje się swoim maluszkiem...

polusia dlaczego nie pojedziesz dziś? niech Ci pomogą "od ręki"....czemu masz się męczyć z tym do rana?
artkowa zagladaj do nas częściej tu każdy chętnie wysłucha i doradzi, pocieszy

Naughty a gdzie sie wybieracie???????

Ach przyjechał do nas Spięty (lider Lao Che) YouTube - Spięty (Lao Che) - Morże ciarki przechodzą !!! Koncert rewelacyjny - facet wie co to show ... postarał się - w porównaniu z koncertami z Lao zdecydowanie bardziej refleksyjny występ. Ode mnie 6 plus ;D Ależ przyjemnie było wyjść z domku bez pierworodnego ;) Randka !!! heheh A jak tam Jubilatka ? Imprezka była?

Witam wszystkie marcowe mamy,ja również jestem marcową mamą ośmiomiesięcznej Weroniki (08.03.2010) i jestem tu nowa,dopiero zaczynam "forumowanie"

Aloha artkowa :D Buziak dla córeczki - jutro już na pewno będzie wszystko dobrze, Maleńka już zapomniała a Ty prześpisz się i rano z uśmiechem powitasz dzień. Ach jak to trzeba uważać na te nasze smyki ... sekunda nieuwagi :(

Adaś bezbolesnych upadków Maluszku życzymy !!! Blue mam nadzieję, że już wyleczeni jesteście :)

Dziękujemy wszystkim Marcówkom za życzenia !!!
Jeszcze tylko Niko i wszystkim Marcowiątkom stuknie 7 i wiecej ;) ... mam przed oczami Antoniego dopiero co urodzonego ... ależ to zleciało <wow> jeszcze 5 miesięcy i roczek hehe

reklama
Do góry