reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dziewczyny czy któraś z was też dostaje do domu za darmo co miesiąc gazetę twój maluszek?

ja od urodzenia jasia dostaję, na niej jest tylko napisany mój adres i co miesiąc mam w skrzynce.

reklama
dziewczyny zastanawiam sie czy nie ochrzcic malego tak bardzo bardzo skromnie.
tzn czy nie wziac Chrzestnych, dziecka i rodzicow i nie isc do kosciola.
Bez zadnych zbednych poczestunkow itp.
Kurcze zeby urzadzic impreze dla wszystkich to musialabym wydac kupe kasy.
Pewnie zebraloby sie okolo 30 osob. A ze nie mialabym gdzie ich posadzic to trzeba by w lokalu. No to w 2 tysiach sie to nie zamknie, a cholera mam za duzo dlugow zeby jeszcze sie zapozyczac...
tylko pewnie cholera zaraz bedzie obraza majestatu u rodziny zarowno z mojej jak i meza strony...

nie wiem co mam zrobic..

Pawelek skonczyl 8 miesiecy a tu jeszcze nie jest ochrzczony....

e tam, nie przejmuj sie rodziną. woadomo, że zawsze znajdzie się ktoś, kto strzeli focha za nic. normalnie ludzie powinni zrozumieć. a może połacz to ze swietami?? dwie okazje za jednym razem ;-)
my robilismy poczestunek w knajpie, było 14 osób bodajze i zapłacilismy około 1000- kurcze juz nie pamietam.

nie mogłam obejrzec ddtvn, bo byłysmy w miescie, ale obejrzałam te stronki, które podałyscie.

no i dziś Ol jechała fotelem dla starszych dzieci (znajomych, bo ich autem jechałyśmy) i widzę, że juz czas kupić. oni mieli Britax, nie wiem czy jest dobry, muszę poczytać.

cos się dzieje z Oli brzuszkiem, znowu cos jakby biegunka. ostatnio zmieniliśmy mleko (ta sama firma, ale na następne) i tak myślę, czy to może od tego?? :-( widać, że coś ja męczy, mało je i płacze :-(

a słomianą wdową jestem tylko na kilka dni, ale i tak mi smutno. w ogóle dopiero śniadanie zjadłam...

yra ja nie dostaję takiej gazetki niestety
ionka może faktycznie to efekt zmiany mleka, z tego co pamiętam to u nas przy przejściu z 1 na 2 były te kupki jakieś inne i chyba też częściej....

Za jakąś godzinkę będą wyniki Franka, jakoś mam stresa....

ionka może faktycznie to efekt zmiany mleka, z tego co pamiętam to u nas przy przejściu z 1 na 2 były te kupki jakieś inne i chyba też częściej....

Za jakąś godzinkę będą wyniki Franka, jakoś mam stresa....

i co?? przeszło?? brzuszek się przyzwyczaił?? czy wróciliście do starego??

o wyniki się nie martw, na pewno bedą ok!

dziewczyny czy wiecie moze czy na necie da sie znalesc gdzies ddtvn ten z prawidlowym zachowaniem w czasie ksztuszenia? Bardzo mi na tym zalezy.

zapewne będzie na oficjalnej stronie ddtvn, ale na ten moment jeszcze nie ma

edit: Franek ma wszystkie wyniki w normie:-) No ale i tak w piątek mamy się z nimi pokazać u pediatry, zobaczymy co powie bo ostatnio tez miał w normie a i tak coś się tam jej nie podobało

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry